פורסם 2014 ביוני 1711 שנים שלום.לאחרונה התחלתי לחפש קצת בשוק אחר דיסקים קשיחים.לא יכולתי שלא לשים לב לזהות (המוחלטת) של המחירים בין KSP לאייבורי.....זה עמוד של KSPhttp://ksp.co.il/?select=.1033..145.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0וזה העמוד של אייבוריhttp://www.ivory.co.il/hard_disk.htmlהמחירים זהים ל-ח-ל-ו-ט-י-ןיש אפילו דיסק אחד שעולה 798 (ממש לא עגול או מסתיים ב9) והמחיר זהה בשני האתרים. שוב, לא בדקתי את כל האתר כי התמקדתי רק בקטגוריה של דיסקים קשיחים.אבל זה נראה לי ממש מוזר שהמחירים זהים עד לרמת השקל.דעות?
פורסם 2014 ביוני 1711 שנים בודאי שיש תיאום. יש גם תיאום בין עוד חנויות.לא מדובר בתיאום שנעשה בקשר אישי אלא בהשוואה לצורך שמירה על סטטוס קוו בו אף חנות לא תפסיד לקוחות בגלל מחיר נמוך של השניה, ותרויח לקוחות נטו על סמך מיקום ופרסום מקומי.
פורסם 2014 ביוני 1711 שנים אסור להם לדבר אחד עם השני ולתאם מחיר גבוה בכוונה.מותר להסתכל על מחיר של מתחרה ולהתאים את עצמך אליו כדי לא להפסיד לקוחות.
פורסם 2014 ביוני 1711 שנים מחבר אבל לא נראה לך שאם היתה תחרות אמיתי אז אחד היה מסתכל בחנות של השני, רואה מחיר 450 (סתם) ושם מחיר יותר נמוך? אפילו 449. העיקר כדי להיות יותר זול...הגיוני ששניהם ישימו מחירים לא עגולים והם יהיו זהים? אולי זהים מוצר אחד, שניים, 5.... אבל בכל הדף??מה מונע מהם להעלות ביחד את המחירים?
פורסם 2014 ביוני 1711 שנים מה מונע מהם להעלות ביחד את המחירים?חנויות אחרות ופוטנציאל כניסה של מתחרים חדשים לשוק
פורסם 2014 ביוני 1711 שנים למה לו לרדת מתחת למחיר של המתחרה? מה ימנע מהמתחרה שלו לעשות אותו דבר וחוזר חלילה בצורה שתגרום לשחיקת הרווחים של שניהם?
פורסם 2014 ביוני 1811 שנים מחבר למה לו לרדת מתחת למחיר של המתחרה? מה ימנע מהמתחרה שלו לעשות אותו דבר וחוזר חלילה בצורה שתגרום לשחיקת הרווחים של שניהם?זאת בדיוק הכוונה שלי...בתחרות אמיתית כל מתחרה רוצה להיות יותר זול מהשניים.כל אחד מוריד כמה שהוא יכול (עד שכמובן הוא מגיע לתיקרה המינימלית שלו ואז אי אפשר להוריד) ופה נכנס למשחק הקשרים שיש לחנות. הספקים. היבואנים. נפח הסחורה שהיא יכולה להזיז כדי לקבל מחירים יותר טובים מהספקים שלה..."שמירה אחד על התחת של השני" זאת שיטה אסורה בחוק. אני לא עורך דין או משהו כזה, אז אני מתאר לעצמי שהם מתחמקים מזה בצורה כזאת או אחרת. אבל מי שנפגע בסוף הוא הלקוח!!!הרי אנחנו רואים את זה כל פעם שיש מחירה קבוצתית... פערי הרווח שלהם הם די שמנים וראינו את זה כמה פעמים שחנות מסויימת (לא חשוב שמות) פתאום מורידה מחירים אגרסיבית רק לתקופה של שבוע כדי למשוך את ה50,100,200 אנשים שהתארגנו פה. נערך 2014 ביוני 1811 שנים על-ידי jackhammer
פורסם 2014 ביוני 1811 שנים מחבר זאת בדיוק הכוונה שלי...בתחרות אמיתית כל מתחרה רוצה להיות יותר זול מהשניים.זה לא נראה לך נכון?
פורסם 2014 ביוני 1811 שנים מחבר יפה אבל מחיר העלות שלי הוא לא כמו מחיר העלות שלך.וכמו שאמרתי פה נכנס האלמנט של מי משיג מחיר יותר טוב מהספקים שלו.מי יכול להזמין כמות יותר גדולה של סחורה כדי לקבל מחיר טוב.למי יש פחות עלויות שוטפות כמו משכורות, חשמל, מים, ארנונה....כל הדברים האלה הם הX שלך.מה לעשות ככה זה תחרות.ובגלל זה אתרי אינטרנט בדרך כלל מציעים לך את אותו המוצר במחיר יותר זול מחנויות פיזיות כי הם צריכים פחות עובדים, פחות חשמל, אין להם אולם תצוגה, אין להם ארנונה.... רק אתר אינטרנט לתחזק.
פורסם 2014 ביוני 1811 שנים כל עוד שהם לא נפגשו באיזה פינה אפילה (או מוארת) ותיאמו ביניהם את המחיר כל מה שהם עושים בקטע הזה חוקי - למה שאתה מתכוון זה נקרא קרטל - וקשה מאוד להוכיח את זה.זה לא שונה מהסופרים ששולחים סוקרי מחיר לרשתות מתחרות לבדוק אצלם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.