עבור לתוכן

הגיעו לכבות שריפה וקיבלו מטר של אבנים.

Featured Replies

פורסם

http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=110536&sid=16

אהבתי את התגובה של איזה משתמש חרדי לכתבה..

הם התערבו בהחלטת הקב``ה שרק בהחלטתו נהיתה השריפה, שכן הכל נהיה בדברו ואם לא היה בכוונתו לא היתה השריפה מצליחה לפרוץ.

משהגיעו וניסו להתערב בכך - קיבלו את שקיבלו בדין ובצדק.

להבא שלא יבואו, אנחנו נשים מבטחנו באל ולא בשליחי המדינה הציונית.

פשוט אין מילים.

פורסם

תאמין לי מדינה של מופרעים...

פורסם

אתה מאמין שגרתי שם במשך שנתיים וחצי? (בבני-ברק) :-[

פורסם

אהבתי את התגובה של איזה משתמש חרדי לכתבה..פשוט אין מילים.

מצטער לומר לך, אבל אתה טועה ועבדו עליך.(אייך לעזאזל לא ראית את זה? ??? )

אני מניח שאינך מכיר את העולם החרדי, לא יותר מאשר מציגים אותו בטלויזיה. אבל תסמוך עלי, אף חרדי חולה נפש ככל שיהיה יכתוב כזה דבר.

לא שמעת על המושג הפוך על הפוך?

לדוגמא:

שם: אחמד מרמאללה.

נושא: מגיע לאיראנים הללו, שימותו מהם 90 אלף אפילו, אללה מעניש את הכופרים.

דוגמא נוספת:

שם: מוסלמי מהשטחים.

נושא:חיילי צה''ל עושים עבודת קודש בשטחים, נימאס לנו מהחמאס כבר!

לדעתי, המקרה הזה הוא מרושע, כי זאת פשוט שינאה חולנית בין יהודים ליהודים.

לעצם המקרה, אין לי מילים. :-X :-[

אתה מאמין שגרתי שם במשך שנתיים וחצי? (בבני-ברק) :-[

גם גרתי שם במשך שנה.(ליד המפעל של אסם) :)

פורסם
  • מחבר

מצטער לומר לך, אבל אתה טועה ועבדו עליך.(אייך לעזאזל לא ראית את זה? ??? )

אני מניח שאינך מכיר את העולם החרדי, לא יותר מאשר מציגים אותו בטלויזיה. אבל תסמוך עלי, אף חרדי חולה נפש ככל שיהיה יכתוב כזה דבר.

לא שמעת על המושג הפוך על הפוך?

לדוגמא:

שם: אחמד מרמאללה.

נושא: מגיע לאיראנים הללו, שימותו מהם 90 אלף אפילו, אללה מעניש את הכופרים.

דוגמא נוספת:

שם: מוסלמי מהשטחים.

נושא:חיילי צה''ל עושים עבודת קודש בשטחים, נימאס לנו מהחמאס כבר!

לדעתי, המקרה הזה הוא מרושע, כי זאת פשוט שינאה חולנית בין יהודים ליהודים.

לעצם המקרה, אין לי מילים. :-X :-[גם גרתי שם במשך שנה.(ליד המפעל של אסם) :)

ככל שאני מכיר עולם דתי, ואני מכיר די טוב גם שם יש פנאטים דפוקים, ואני לא מתפלא שזה אחד מהם.

פורסם

ככל שאני מכיר עולם דתי, ואני מכיר די טוב גם שם יש פנאטים דפוקים, ואני לא מתפלא שזה אחד מהם.

אז למה להתייחס?

:)

פורסם

הם התערבו בהחלטת הקב``ה שרק בהחלטתו נהיתה השריפה, שכן הכל נהיה בדברו ואם לא היה בכוונתו לא היתה השריפה מצליחה לפרוץ.

משהגיעו וניסו להתערב בכך - קיבלו את שקיבלו בדין ובצדק.

להבא שלא יבואו, אנחנו נשים מבטחנו באל ולא בשליחי המדינה הציונית.

אם אלוהים הוא זה שיצר את השריפה, הוא לא זה שגרם לכבאים לבוא לכבות אותה? :kopfpatsch:

אם הוא היה רוצה שהשריפה תמשיך - הוא לא היה נותן לכבאית להגיע.

פורסם

במהלך הזמן שבו גרתי בבני-ברק ראיתי מלא דברים חולים לא פחות.

בני נוער חרדים שהחניסו ילדה עולה חדשה בת 6 או משהו כזה לסוכה וניסו להפשיט אותה בכוח, אבות חרדים שהיו שוכבים עם הבנות שלהם כדי "ללמד אותן לקראת החתונה" (ב-2 משפחות בבניין של חברה שלי) ושאר דפיקויות כך שזה עוד כלום...

היתה לי חברה חילוניה שלמדה בבי"ס דתי כמה דקות ממני וכל הזמן חטפה מכות רצח מחברותיה לספסל הלימודים (היא גם לא יהודיה מאם מעל הכל אז זה היה כפליים), ונדמה לי שגם הותקפה מינית בבי"ס וההצדקה לתקיפה היתה זה שהיא לא יהודיה לפי ההלכה והאשימו אותה בהפקרות ודרעק כזה. נו באמת, היא היתה ביסודי כולה. כל העיר הזאת מקוללת ומקולקלת על יושביה. בפעם הבאה שיהיה שם רצח והמשטרה תבוא לחקור הם יטטאו הכל תחת לשטיח, יגרשו את השוטרים ויגידו שזה רצון האל. דפיקות לשמה.

הם טוענים שלאל יד בכל מה שנעשה ובכך הם מצדיקים את כל הרע שהם בוחרים לעשות (למרות שבתורה נאמר שהאל נתן לאדם בחירה בין הטוב לרע, לא שיש לו יד בהחלטותיו של אדם). כמה פושעים אז יש במגזר שיוצאים בלי עונש כי "ככה אלוהים רצה"...?? ???

פורסם

תראה, לא קראתי את התגובה הספציפית, אבל רק לידע כללי:

"העולם החרדי" מתחלק לכמה קבוצות.

לא כולם שונאים את ישראל וכל זה....

יש 2 קבוצות עיקריות (יש עוד, אבל הן די משניות), נטורי קרתא וחסידי ויז'ניץ (אני די בטוח שאלה השמות המדויקים...), ששוללים את מדינת ישראל ואת הציונות לגמרי, ומעדיפים שעראפת (או כל אדם לא יהודי אחר) יעמוד בראש המדינה שתהיה באזור הזה, כי לפי השקפתם אלהים הוא היחיד שיתן מדינה לעם היהודי כשיבוא המשיח, ואל לנו לנסות ולהקים מדינה כזאת בעצמנו.

אבל, לפי מה שאני זוכר שתי הקבוצות האלה עדיין מהוות מיעוט. לשאר החרדים אין בעיה לחיות במדינה הציונית ולקבל את הכספים שלנו.

(לא שלשתי הקבוצות הראשונות יש איזושהי בעיה עם הכסף שלנו... >:( )

נ.ב.

יכול להיות ש Micahell bet. צודק, וזה היה סתם איזה אדיוט (אולי אפילו לא חרדי באמת) שאמר מסיבה מסוימת את הדברים האלה.

נ.ב.ב

אם אלוהים הוא זה שיצר את השריפה, הוא לא זה שגרם לכבאים לבוא לכבות אותה?

אם הוא היה רוצה שהשריפה תמשיך - הוא לא היה נותן לכבאית להגיע.

:biggthumpup:

פורסם

משוגעים לא חסר שם, ולא רק שם. לא משנה מה הדת שלי או שלכם, אתם הגיוניים מספיק כדי להבין שאין להטיל את כל האחריות והיוזמה על כוח עליון כלשהו (במיוחד כשלחצי מאיתנו יש ספק גדול אם קיים כזה). מה שמעניין אותי זה האם זאת האמונה החזקה באל שגורמת להם לפאסיביות מוחלטת כזאת בקשר לאירועים כמו שריפות (כמו בסיפור בתורה שהאל אמר למשה לא להכות באבן שהוא בעצמו יתן שיזרמו מים כדי יענו לעשות נס שבני-ישראל אמונתם תגדל והוא לא עשה זאת ולכן לא הורשה להיכנס לארץ) ושמה זאת עצלות מדהימה, שהרי חלקם הגדול אינו עובד והם נהנים מכספי מדינה (ואשכרה נדמה להם שאלוהים מביא להם את הכסף...???). חלקם ממש מאמינים שחיילי צה"ל הם פראיירים שאלוהים שולח כדי להגן עליהם כדי שהם יוכלו ללמוד תורה על אדמת הקודש ו"להקדים את ביאת המשיח".

פורסם

צודקת! אני מטבריה, וגם פה יש יותר מידי דוסים, שעושים מה שבא להם, כל כמה ימים יש איזה יום הולדת לאיזה "צדיק" אחר שקבור בעיר, ולמרות שהאלוהים שלהם (כתוב לי בת.ז שאני יהודי, אבל אני אטאיסת לגמרי ;)) אמר להם לא לסגוד לאף אחד אחר חוץ ממני, המסיבות שהם עורכים עד אמצע הלילה... הלוואי עלי מסיבות כאלה (רק מוזיקה וחברה אחרת ;))

פעם אחד כזה פגע עם האוטו שלו באיזה ילד מול העיניים שלי (לא דרס אותו, אבל התחכך בו... הוא הגיע מאיזה פנייה חדה, כזאתי שצריך להאיט קצת לפני שפונים...) ואפילו לא עצר לעזור לילד שנפל.

וזה לא רק שני הזרמים שמישהו ציין קודם, זה גם החבדניקים והשסניקים (הזרמים המרכזיים...) שלא יהייה להם איכפת אם ישראל תיפול. הדבר היחיד שבו זה יפריע להם זה שלא יהייה ממי לגנוב, וכל הטריקים שלהם עם התלמידים הפקטיביים בישיבות, המתים שקמו לתחייה לכבוד הבחירות, וסתם כל מיני עלוקות שחיים מקיצבאות ולא בגלל שהם לא יכולים לעבוד, פשוט לא יהייו רלוונטיים והם יצתרכו לחפש מקורות אחרים שהם יוכלו לעשוק, אולי הם יחזרו ל"חלוקה"...

פורסם

אני לא רוצה לעורר סערת רגשות ותגובות זועמות אבל תחשבו על זה. אולי הם אלו שבגללם ישנם סטריאוטיפים יהודיים? נכון שאלו קיימים כבר למעלה מ-800 שנה אבל התנהגות כזאת בדיוק היא שיוצרת אותם. שום דבר לא בא סתם.

פורסם

אני לא רוצה לעורר סערת רגשות ותגובות זועמות אבל תחשבו על זה. אולי הם אלו שבגללם ישנם סטריאוטיפים יהודיים? נכון שאלו קיימים כבר למעלה מ-800 שנה אבל התנהגות כזאת בדיוק היא שיוצרת אותם. שום דבר לא בא סתם.

אני לא חושב שמישהו יתרגז מהשטויות שכתבת.

חשבתי שאת מבינה ענין. :-\

פורסם

אני לא חושבת שכתבתי שטות, חרא בא בכל הצבעים ובכל עם ישנה קבוצה מפגרת שמוציאה לכל העם סטריאוטיפ ואני שואלת אם הדוייסים הם הקבוצה הספציפית שמוציאה ליהודים שם כזה.

פורסם

אוי... אני לא סובל חרדים.... פשוט לא סובל

אני מסורתי.... אני אוהב דתיים הם אחלה של אנשים עם אמונה טובה אבל חרדים אני לא סובל

מה זה הקבה רצה שיהיה שרפה אז לא נכבה אותה????

אתם יודעים בכלל למה הם לא הולכים לצבא? בגלל שהם נגד ישראל

חרדים כבדים כמו בבני ברק הם נגד הארץ... הם ממש לא ציונים... הם גרים פה בגלל שזאת מדינת הקודש ומדינת היהודים או משהו כזה אבל לא ישראל... משהו כזה הסבירו לי פעם

חרדים פשוט מעצבנים אותי.. עם הם מאמינים שיאמינו שייזדיינו מצידי אבל מה הם זורקים על אנשים חילונים אבנים?? נשבע לכם עם הייתי הולך ברחוק וחרדי היה זורק עליי אבן הייתי זורק עליו חזרה יותר חזק נשבע לכם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים