עבור לתוכן

מורדים יקבלו פסיכולוג צמוד........

Featured Replies

פורסם

הבעיה היא לא הסדרה עצמה, כי יש המון סדרות גרועות, אלא ה-buzz התקשורתי סביבה וזה פשוט כבר בלתי נסבל! הם כבר נדחפים לכל מקום, בין אם זה לטלוויזיה, לרדיו, לעיתונות או לאינטרנט! יופי, יש סדרה שנקראת "המורדים" בערוץ 10, למה זה צריך לעניין אותי? שבו וצפו בה בשקט אם בא לכם, אבל אני לא רוצה לשמוע על זה יותר. אלא מה? אין לי ברירה. מה אתם מתפלאים על כך שאנשים יוצאים נגד הסדרה הזאת, אם הם נאלצים לשמוע את המילה "המורדים" 10 פעמים ביום?

• תגובות 30
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדיוק.

לכל חור דחפו אותם. כל פרסומת, כל מבצע... אני נכנס להוריד צילצול מהאתר של אורנג', וכל האתר קופץ לי עם טפטים, אייקונים, צילצולים, ואלוהים יודע מה עוד של המורדים. הכל בשביל לקדם מכירות ולהרוויח יותר.

כאמור: מסחרא.

פורסם

מינימייזר איזה סדרות אתה רואה? אולי אותי זה גם לא מעינין לראות את הסדרות שלך? לאן המורדים נדחפים? לאיזה עיתונות?? לאיזה רדיו?? על מה אתה מדבר?? מה כי כותבים עליהם במעריב לנוער?? אז אל תקרא מעריב לנוער מה אתה חושב שהעולם סובב סביבך??

המורדים היא סדרה למתבגרים (גיל 14-18) אף אחד לא אשם שפוסטמות קטנות בנות 8 (כן.. כן.. 8 אני מכיר המון בנות בכיתה א שרואות את זה גם).... ההורים נותנים לילדה בת ה8 שלהם לראות המורדים שכתוב במפורש שזה לגיל 14 ומעלה ואז צועקים ומאשימים את המורדים שהילדים שלהם מושפעים מהסדרה??? שלא יתנו לילדים שלהם לראות את זה! זה כמו שאני יתן לבן דוד שלי בן ה5 שלי לראות סרט פורנו מה הוא יבין מזה? הפוסטמות בקטנות לא מבינות כלום ממה שקורה במורדים והם מנסות לחכות את הבנות שם אז מה לעשות??

הסדרה מיודעת למתבגרים אז שלא יתנו לקטנים לראות אותה וזהו

פורסם

DJ, אני מקווה שאתה דיברת בהתחלה בציניות

לאיפה הם נדחפים??

לכל חור!!!

לפרסומות בטלויזיה/רדיו/אינטרנט,

פרסומות למקדונלדס, אורנג', כל מיני שמפו-ים, הגרלות, ובלאגנים,

אני כבר מתחיל להתחרפן,

אני פותח טלויזיה - המורדים

פותח רדיו - המורדים

פותח עיתון - מזכירים שם את המורדים (וגם פרסומות....)

באינטרנט, המורדים

דיי !- MERDE!

פורסם
  • מחבר

אני פותח טלוויזיה- כוכב נולד.

אני פותח רדיו- כוכב נולד חוזרת לעונה שניה.

אני פות עיתונים- ראינות עם כוכבים של "כוכב נולד"

פרסומות- רק עכשיו יש פרסומות עם נינט.

יש המון דברים ממוסחרים עד הקצה בארץ, אז תפסיקו להדבק לתוכנית. משרדי פרסום יודעים שאנשים אוהבים

כוכב נולד אז הם מלהקים את נינט לאיזה טלנובלה חדשה, הם יודעים שבנות 9 שהולכות למקדונלדס אוהבות מורדים ולכן עושים פרסומות על זה.

אני אישית מתעלם מהתוכנית ואין לי שום דבר נגד "כוכב נולד". שישודר לו לבריאות וזהו. עצם זה שאתם מבזבזים את זמנכם להגיב לת'רד

הזה אתם תורמים להמולה הרועשת שיש סביב המורדים. למי שבאמת לא אכפת מהם לא יגיב גם.

פורסם

גם כוכב נולד מעצבן תחת,

אבל הדיון פה על המורדים!

פורסם
  • מחבר

אני הבאתי את "כוכב נולד" כדוגמא לעוד דבר שיצא לכולם מכל החור וממוחסר, בדומה למורדים.

פורסם

אבל זה לא אומר שגם המורדים חייבים לצאת מכל החורים

וד"א, יש יותר פרסומות למורדים מאשר לכוכב "ים של דמעות" נולד

פורסם
  • מחבר

אבל זה לא אומר שגם המורדים חייבים לצאת מכל החורים

וד"א, יש יותר פרסומות למורדים מאשר לכוכב "ים של דמעות" נולד

אתה לחלוטין מפספס את הנקודה שלי. אני הבאתי את "כוכב נולד" כדוגמא למוצר שעושים ממנו כסף בגלל הפופלריות שלו.

זה מתבטא בפרסומות, ראיונות, טוק שואים למיניהם והרשימה ארוכה. כל עוד המוצר או השירות שאתה משווק מוצלח אלה הדברים

הנלווים אליו. כנ"ל לגבי מורדים, שהיא סדרה מצליחה לכל הדעות בישראל, בין אם תרצו ובין אם לא. אי לכך, התעסקות שלכם, של ההורים

הזועפים, של מבוגרים הדיוטים שלא מבינים שום דבר מהחיים שלהם רק מוסיפה שמן למדורה. אם באמת לא אכפת לכם מהסדרה תפסיקו

כל הזמן לרדת עליה, לבקר אותה ופשוט תתעלמו. רואים ת'רד כזה, אל תגיבו. אני לא איעלב, באמת שלא. אבל תראו את חוסר האכפתיות

שלכם אם זה מה שאתם מרגישים. ברגע שאתם יוצאים ומשמיצים את הסדרה, אתם לא מרוויחים שום תועלת, רק מתעצבנים לשווא.

פורסם

מה יש לאנשים מהמורדים? גם על פי פרק אחד אי אפשר לשפוט סדרה בת 150 בפרקים בעונה.....

אני אגיד לכם עוד משהו. כל מי שלוקח ברצינות את הסדרה הזאת, מצטער אבל הוא פשוט מטוטמם, הסדרה

הזאת נוצרה לצורך בידורי, שעשוע לבני נוער ומתבגרים ולא איזה מהפכה תרבותית שמנסים להדביק לה. זה שיש בארץ בנות 10 שרוצות

להיות כמו גיבורת הסדרה או להתחתן עם השחקן, זה לא אומר שכולם כאלה. לכל סדרה יש מעריצות. תשאלו את כוכבי הטלנובלות הישראליות.

עוד נקודה. אני רואה את הסדרה.

יש למישהו בעיה עם זה? שיבוא ויגיד לי את זה. האם זה מוריד מערכי? לא. האם אני מושפע, יש לי בבית כל הקלסרים של המורדים, הזמנתי

כרטיסים מראש למופע לשורה ראשונה? לא. האם אני מכריח מישהו לצפות בסדרה? לא.

הלואי כל הבעיות במדינה היו מסתכמות במורדים. כשלא יהיה פדופילים, פשע, סכסוך עם פלשטינאים, כלכלה דועכת,

אלימות במגרשים אז אולי יש מקום לדון במורדים. אבל במדינה הזאת זאת פשוט כבר שיטה מוצלחת: להוציא כל דבר מהפרופרציה.

כולל פסיכולוג צמוד למורדים, כאילו מישהו באמת יצפה בפינת פסיכולוג. אני לא הייתי צופה, זה בטוח.

ותפסיקו להיות כאלה שלילים כלפי מורדים. אף אחד מהם לא עשה לכם משהו רע, והם לא אשמים שיש המון בנות מטומטמות בארץ,

ועוד יותר הורים מטומטמים בארץ שנותנים לראות לילדים בני 11 סדרה שמיועדת לילדים בני 14 ומעלה, וזה בפירוש קהל היעד שלה.

אני בשוק, אני בהלם, אני ה-מו-מה!

תגיד לי שאתה סתם ציני! בבקשה!!! :o

פורסם

לא הוא לא ציני וגם אני רואה את המורדים והייתי בהופעה ואני יהיה עוד פעם השנה למה יש לך בעיה עם זה??

פורסם

תהנו.

*cough freaks cough*

:P

פורסם
  • מחבר

מי שמכיר אותי טוב יודע שלא ממש אכפת לי מה אנשים אחרים חושבים עליי. לכן כל מי שנגד המורדים או חושב אני פריק *שיעול* מרימון

*שיעול* שתהיו לי בריאים ולי יש היום פרק לראות.

פורסם

דיי דיי, מה נעלבת עכשיו? טוב, דבר איתי אני גם אספר לך דברים מגוכחים עלי שיעלו גבה או שתיים. חפיף, מה אתה עושה מזה סיפור?

פורסם

מורדים זה סתם חרא

וכמו שהשפ שלי אומר

<

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים