עבור לתוכן

מורדים יקבלו פסיכולוג צמוד........

Featured Replies

פורסם

מעכשיו, בסוף כל פרק שישודר בערוץ 10 תהיה פינה פסיכולוגית שתנתח את הפרק...לא נראה לי שזה יעזור ממש בכל מקרה.

• תגובות 30
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחחח...

ואני חשבתי טיפול פסיכולוגי לצופים ;D

פורסם

WTF?

לנתח פרק של המורדים?

ממתי ל"מורדים" יש איזה מסר עמוק ונסתר מהעין? O_o

פורסם
  • מחבר

מורדים זו התוכנית הכי אינטלקטואלית ועמוקה שאי פעם נוצרה. מי בכלל יטיל בזה ספק?

פורסם

איפה ימצאו את הפסיכולוג שיסכים לעשות את זה? מצד שני אנשים יעשו הכל בשביל כסף

פורסם

שיט ולי לא נותנים פסיכולוג צמוד? איזו אפליה! >:(

פורסם

איזה טימטום.

פורסם

איזה טימטום.

כמה זמן חשבת על התגובה המעמיקה הזו? כזכור לך אין ספירת הודעות בפורום אקטואליה!

פורסם

יואו מה אתם מזלזלים במורדים למה מישהו פה ראה את זה פעם אחת בחיים שלו?? למה מה אתם רואים?? יואו איך אתם משחקים אותה מגניבים וברמה אני לא רואה המורדים אני מגניב... ככה כולכם

פורסם

אח שלי רואה את זה.

תראה מה שבא לך DJ, אני אראה מה שבא לי,

ראיתי פרק אחד מזה, זה דבר דבילי.

זה לא קשור מגניב או לא, איזה ילדותי.

וmaverick, תחסוך ממני את ההערות המיותרות שלך.

פורסם

יואו מה אתם מזלזלים במורדים למה מישהו פה ראה את זה פעם אחת בחיים שלו?? למה מה אתם רואים?? יואו איך אתם משחקים אותה מגניבים וברמה אני לא רואה המורדים אני מגניב... ככה כולכם

תגיד לי מה אתה דפוק?!

מילא היה שחקנים טובים, אבל אין! :P

מילא היה עלילה טובה, אבל אין! :book:

מילא היה מסר חינוכי, אבל אין! :cwm40:

מילא היה אקשן, אבל אין! :2gunsfiring_v1:

מילא הייתה סדרה, אבל אין! :-X

המורדים....יאללה בוא נהייה מגניבים! בא נמרוד בחברה!אולי נביא גם את האחיות פיק איתנו! :-*

פורסם
  • מחבר

מה יש לאנשים מהמורדים? גם על פי פרק אחד אי אפשר לשפוט סדרה בת 150 בפרקים בעונה.....

אני אגיד לכם עוד משהו. כל מי שלוקח ברצינות את הסדרה הזאת, מצטער אבל הוא פשוט מטוטמם, הסדרה

הזאת נוצרה לצורך בידורי, שעשוע לבני נוער ומתבגרים ולא איזה מהפכה תרבותית שמנסים להדביק לה. זה שיש בארץ בנות 10 שרוצות

להיות כמו גיבורת הסדרה או להתחתן עם השחקן, זה לא אומר שכולם כאלה. לכל סדרה יש מעריצות. תשאלו את כוכבי הטלנובלות הישראליות.

עוד נקודה. אני רואה את הסדרה.

יש למישהו בעיה עם זה? שיבוא ויגיד לי את זה. האם זה מוריד מערכי? לא. האם אני מושפע, יש לי בבית כל הקלסרים של המורדים, הזמנתי

כרטיסים מראש למופע לשורה ראשונה? לא. האם אני מכריח מישהו לצפות בסדרה? לא.

הלואי כל הבעיות במדינה היו מסתכמות במורדים. כשלא יהיה פדופילים, פשע, סכסוך עם פלשטינאים, כלכלה דועכת,

אלימות במגרשים אז אולי יש מקום לדון במורדים. אבל במדינה הזאת זאת פשוט כבר שיטה מוצלחת: להוציא כל דבר מהפרופרציה.

כולל פסיכולוג צמוד למורדים, כאילו מישהו באמת יצפה בפינת פסיכולוג. אני לא הייתי צופה, זה בטוח.

ותפסיקו להיות כאלה שלילים כלפי מורדים. אף אחד מהם לא עשה לכם משהו רע, והם לא אשמים שיש המון בנות מטומטמות בארץ,

ועוד יותר הורים מטומטמים בארץ שנותנים לראות לילדים בני 11 סדרה שמיועדת לילדים בני 14 ומעלה, וזה בפירוש קהל היעד שלה.

פורסם

תשמע אני ממש לא ראיתי רק פרק אחד....לצערי ידידה שלי מכריחה אותי לראות פרקים שאני אצלה וזה קורה די הרבה....

אז התחלתי לראות אצלה (עונה 1) ודי אהבתי את התחלת העונה וגם את האמצע וגם את הסוף... ;D

אבל אז התחלתי לראות את העונה ה2...ועלייה דיברתי כשכתבתי את הודעתי הקודמת....

אני לא אומר לאף אחד מה לעשות ורשמתי את דיעותיי על הסדרה...

פורסם

ועוד יותר הורים מטומטמים בארץ שנותנים לראות לילדים בני 11 סדרה שמיועדת לילדים בני 14 ומעלה, וזה בפירוש קהל היעד שלה.

זה מה שקורה כשכל דבר בארץ הזאת זה nothing but מסחרא. שמים סדרה כזאת ב-Fox Kids. מישהו בפוקס-קידס פשוט ראה את הפוטנציאל הגדול לכסף, אחרי כל המסחרות הקודמות בארץ (קטנטנות, בובה פראית, אלוהים יודע מה עוד...), וקפץ מהר על הרעיון להביא את הסדרה החדשה, המורדים.

עכשיו כולנו משלמים את המחיר.

פורסם

כשמשדרים סדרה כזאת בערוץ הילדים איך מצפים שהם לא יצפו בזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים