עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט ב 3400 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

quote_icon1.png

1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בבקשה לא לעבור את ה 3400 שקל, זה ממש ממש על הקשקש. בהתחלה חשבתי על מחשב ב 3200, אחרי זה המחיר קפץ ל 3.3, ועכשיו 3.4. זה ממש הגבול.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, המחשב מיועד לגיימינג.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V כשיצא למחשב, WATCH DOGS (רוצה שירוץ על ULTRA), פיפא/NBA הכי חדש שירוץ על ULTRA (לא חושב שיש לזה דרישות גבוהות), וכל מיני משחקי NFS שירוצו גם על ULTRA.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22", samsung syncmaster EX2220, הרוזלוציה הכי גבוהה אני די בטוח שזה 1920X1080.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מבין בזה. אני מאמין שגבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב (כונן).

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8. בגלל זה שמתי את הקירור הזה, שמעתי רק טוב עליו.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? שהחנות תרכיב גם את המחשב.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. החנות הכי זולה ;). רק איזור המרכז, באיזור ראשון לציון.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שיהיה כלול USB3 מקדימה, מאחורה שיהיה מספיק חיבורי USB (לא משנה אם USB2 או 3), כרטיס מסך אך ורק של NVIDIA.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? המחשב לא יעבור שדרוג בכמה שנים הקרובות, למעט הוספת סטיק של 8 GB ראם בעוד כחודש (סך הכל 300 שקל, ותמורה די גבוהה).

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: *כרטיס מסך רק של NVIDIA. גם במחשב הנוכחי וגם במחשב שלפניו היו כרטיסים של נבידיה, שרדו שנים, אז אני הולך רק עם החברה הזאת.

*מינימום 8 ג'יגה ראם (עדיפות לסטיק אחד).

*שהמחשב יהיה שקט (בכל זאת, נמצא 30 סנטימטר ממני).

*שהלוח אם יוכל להחזיק 16 GB RAM, חשוב לי מאוד.

*מעדיף שהמערכת תוכל להריץ משחקים על ULTRA-HIGH גם בשנתיים הקרובות (עד שאתגייס).

*אני רוצה מארז שגם יראה טוב, מארזי MID TOWER ולא מארז שמן בסגנון WIN95 (המחשבים הישנים של פעם).

אני יודע שיש הרבה דרישות, אבל בכל זאת, מחשב לא קונים בכל יום ולכן אני מעדיף שהמחשב (שאני עובד בשבילו מאוד קשה!) ירצה אותי בכמה שנים הקרובות.

הנה מפרט שהרכיבו לי, הבעיה היא שאני ממש לא מומחה ואני צריך את דעת המומחים, מה דעתכם. תודה רבה על העזרה :D :D :D

869 ₪ - * חדש במלאי * - Intel Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150

290 ₪ - Gigabyte GA-H81M-HD3 (Front USB3 HDMI Optical) S1150

325 ₪ - * מבצע * - 8GB Hynix DDR3 1600Mhz

1099 ₪ - * מבצע * - NVIDIA Geforce MSI GTX760 OC 2G DDR5

279 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

399 ₪ - * מבצע * - Antec 4000B USB3 + Seasonic 600W BUNDLE

120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

מחיר סופי: למזומן 3381 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 3448 ₪

פורסם
  • מחבר

?????????

פורסם

מפרט טוב

על ULRTA זה לא הולך להריץ

במשחקים תובעניים תצטרך להתפשר על medium-high כדי לשחק עם FPS נורמלי

בפלונטר יש שתי כרטיסי מסך שיותר טובים מאשר GTX760

http://plonter.com/detail.tmpl?sku=SR928X3GD5DXOu

http://plonter.com/detail.tmpl?sku=SR9294GD5HDu

תקרא את ההערות באדום :)

פורסם
  • מחבר
מפרט טוב

על ULRTA זה לא הולך להריץ

במשחקים תובעניים תצטרך להתפשר על medium-high כדי לשחק עם FPS נורמלי

בפלונטר יש שתי כרטיסי מסך שיותר טובים מאשר GTX760

http://plonter.com/detail.tmpl?sku=SR928X3GD5DXOu

http://plonter.com/detail.tmpl?sku=SR9294GD5HDu

תקרא את ההערות באדום :)

באיזה משחקים זה לא יריץ לי על ULTRA?

על Watch Dogs אני מבין, כי החומרה שם יותר מדי גבוהה.

אבל משחקים חדשים שיצאו נגיד? אני לא רוצה לקנות מחשב שיריץ רק על HIGH ואז לאט לאט תוך 2-3 שנים זה יריץ רק על LOW.

המחשב הנוכחי מריץ משחקים (Core II Quad Q6600, GeForce 9500GT) עם 2GB ראם. מריץ את כל המשחקים על LOW, ובחלק גם מקרטע. לדוגמה GTA IV, רק כשאני מוריד את כל הדברים של המחשב (כאילו מפחית עומס, לא יודע להסביר את זה), המשחק רץ עם FPS DROPS (על LOW!!!! כשבקושי כבר רואים משהו!). והמחשב נקנה לפני בערך 5 שנים.

אז זאת גם הדרישה שלי מהמחשב החדש. שיריץ גם בעוד 5 שנים, מבין?

אז אחרי כל החפירה..

אני ממש לא רוצה לקנות כרטיס מסך משופץ מהחנות הזאת, כאילו בכללי, מעדיף רק דברים חדשים. מחשב לא קונים כל יום, אז אני רוצה את הדברים הכי איכותיים שאפשר להביא בתקציב.

מה אתה ממליץ בלי קשר לכ.מסך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים