עבור לתוכן

קינדל פייר כקורא ספרים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש קורא אלקטרוני ולא מבין בתחום. אני מבין שהקינדל הרגיל הוא הקורא המוביל בעולם, אך האם הקינדל פייר (שהוא בעצם טבלט צבעוני) הוא קורא ספרים נוח וטוב כמו הקינדלים "הרגילים" ?

תודה

פורסם

האינטואיציה אומרת שלא. ההבדל העיקרי בין קוראי ספרים "רגילים" לבין טאבלטים הוא המסך. בקורא ספרים המסך הוא פאסיבי, ללא מקור אור (מחזיר את האור של הסביבה). לכן אי-אפשר לקרוא בחושך אבל כשקוראים באור זה נוח ולא מעייף את העיניים, בדיוק כמו ספר רגיל. לעומת זאת, מסך LCD רגיל, שזה מה שיש בטאבלטים, הוא מסך עם תאורה אחורית, כשאתה קורא ממנו, אתה למעשה בוהה לתוך נורה / כמה נורות שעברו דרך מפזר אור. בקריאה ממושכת רוב האנשים מרגישים שזה יותר מעייף את העיניים.

פורסם

מחזק מה שנאמר, קורא ייעודי מעייף הרבה פחות את העיניים (בערך כמו ספר רגיל), והסוללה מחזיקה הרבה יותר זמן, עם השימוש העיקרי הוא קריאה עדיף קורא רגיל

פורסם
  • מחבר

תודה למשיבים. האם יש קורא יעודי (קינדל או אחר) בצבע ?

פורסם

תחפש e ink בצבע, ראיתי שיש כאלה אין לי נסיון אישי לכן לא אוכל להמליץ,

http://www.howtogeek.com/181577/e-ink-vs.-lcd-which-screen-is-best-for-reading/

קראתי פה שיש לצבעוני רענון איטי מצד שני אולי זה ישן יכול להיות ששיפרו במידה והיעוד העיקרי זה קריאה הייתי בודק עוד לראות עם eink צבעוני מספק, לקריאה זה מספיק לדעתי בתור דפדפן כנראה שלא, בקיצור כנראה אין משהו מושלם תצטרך להתפשר

נערך על-ידי none77

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים