עבור לתוכן

zigzag2000.co.il

Featured Replies

פורסם

החנות היחידה בארץ עם לב זהב.

היחידה שאפשר להמליץ עליה בראש שקט.

פורסם

הייתי לקוח הרבה שנים של KSP

שהשירות שלהם בקניה מסתכם בזה

"זה השם של החלק אנחנו לא יודעים עליו שום דבר אם אתה רוצה תקנה אם לא זוז הצידה יש עוד לקוחות"

ובמעבדה

"אוקי החלק פגום, לך לדלת ליד וקנה מוצר חדש"

התרגלתי לזה.. אמרתי חנות מחשבים אנשים יבשים מעצבנים שיהיה לא בא אליהם הרבה גם ככה

אני לא קונה כבד אצל זיגזג והאמת שגם הזמנות לא ביצעתי הרבה

אבל כל שאלה שיש לי אליהם, ואפילו יותר מזה

שאני סתם מצלצל לדעת פרטים על מוצר או על הזמנה

היחס שלהם יותר ממצויין

כי אני לא מכיר שום חנות שיענו לי ככה

אנשים מצחיקים בטירוף אנשים נחמדים כל דבר יענו במקסימום שהם יכולים ואפילו יותר מזה

וכמו שאמרו כאן הטענה על חלקים פגומים אידיוטית ובחיים שלי לא שמעתי דבר כזה מטומטם

הם מקבלים את החלק מהיבואן בדיוק כמו כל חנות אחרת

דרך אגב אל תסמוך על החברת שליחויות שהם עובדים איתה (פדקס) ביאסו אותי רצח

בפעמים הראשונות הגיעו אלי הביתה תוך 24 שעות, ואני לא אומר סתם.. באמת 24 שעות!

הזמנתי אחרי בית ספר, ולמחרת שחזרתי מבית ספר החלק היה אצלי..

אחרי זה התחילו קצת זיופים אבל הם פיצו אותי בזה שהביאו לי את החלק מוקדם בבוקר לבית ספר :]

אחרי זה הם שלחו לי את ההזמנה לחלק אחר של היקום ואמרו לי "נו כן אנחנו ליד המתנס אבל אין כאן אף אחד"

ועכשיו הם גם מזייפים ועברו כמה ימים והמשלוח לא פה ואני רוצה אותווווווווו

בקיצור זה פאקים שלא קשורים לחנות ומי שישייך את הבעיה לחנות יהיה לו עסק איתי (כן כן.. איום!!!!)

זה פשוט פאדיחות שקורות מידי פעם לפדקס (ונופלות עלי.. איזה כיף)

וזהו יאאלה כפרה על החנות הזאת אין כמו זיגזג אם הייתי גר באיזור שלהם הייתי קונה הכל רק משם.. אין עליהם

פורסם

לי לא יצא עדיין לקנות....

מהם אבל היו לי שאלות ששלחתי להם בE-MAIL בבוקר והם ענו לי בצהריים ממש נחמדים!!

Vatos-Locos מאיפה אתה??

פורסם

חיפה

אני כמעט מאוהב בהם (שימו לב למילה כמעט ואל תוסיפו תגובות לא ענייניות.. אני סטרייט)

מההתחלה שהם ניסו להסביר לי איך הולך הגריל של הספארק 7+ באימייל

והתחילו לצייר לי בטקסט את כל השלבים, משהו שנראה ככה:

_______

\ /

-- ---

/

אוקי אז גם אני לא צייר מי יודע מה וזה בטח יצא עקום באקספלורר כי אני כותב במוזילה

בכל מקרה התקשרתי אליהם לשאול כמה מאוררים ואיפה יש במארז מסויים

הם ירדו למחסן ותוך כמה דקות חזרו אלי עם תשובה

זה המשיך מכל הצורת דיבור והכתיבה שלהם

ובזה שחרשו לי (ועצבנו אותי קצת עם זה חח אבל ממש קצת) שלבן זה לא כסף (מה שכתבתי בפירוט הזמנה)

בכל מקרה אני לא מובן כי אני עייף ואני רוצה להשאר ער עד הבוקר אז אני מבלה זמן פה עד שיתחילו סרטים טובים (אני לא ישאר עד הבוקר בטוח אין לי את היכולת והביטחון עצמי שצריך.. ססס... חח מה קשור)

קיצר אחלה חנות באמת אחלה שירות קורעים אותי כל פעם מחדש

יצא לי כבר להזמין מהם מוצרים שיש לי ממש ליד הבית רק בגלל השירות התותח שלהם (מול השירות המסריח שיש קרוב אלי)

פורסם

קודם כל אני רוצה לפתוח בהתנצלות : סליחה מעומק הלב... :) שפתחתי נושא חדש על אותה שאלה .. מנהלים - אין לי שום מניע להציק לכם, פשוט לא מצאתי תרד (חיפשתי בפורום גרפיקה) בנושא הזה אז באמת סליחה, לא התכוונתי להציק.

אקיצר אני ממש שמח לשמוע את התגובות שלהם עליהם כי אני כמובן רצתי לקנות לפני שבררתי עליהם כמובן. ככה אני, אידיוט.

אבל עכשיו אני מרגיש יותר טוב ואני שמח שאתם אומרים ככה. גם אני שמתי לב שהם אנשים נחמדים מאוד למרות שכשבאתי לשם חיפשתי חנות וזה בעצם חדרון קטנטן שבקושי אפשר לנשום שמה וזה קצת עירער לי את הביטחון כשהייתי שמה.

הבעייה היא שאין לי רישיון אז זה די בעייה להגיע לשם.

פורסם

לי יש רק מילים טובות להגיד על זיגזג, על השירות על היחס ועל האיכות. פשוט אנשים נחמדים יש שם שמוכנים לעזור בכל בעייה כדי למצוא פיתרון, כולם שם אחלה ואני מציע לך לא לפחד ולא לחשוש תקנה מהם מה שאתה רוצה אני קיבלתי אחלה שירות שם וקניתי מהם לא מעט דברים.

ד"ש לכולם שם 8) ;D :D

פורסם

מדהימים!!!

הזמנתי אתמול קיבלתי היום!

אתם קולטים!

חולה עליהם!

פורסם

יייייששששששששש הגיעעעעעוו הקטודותתתתת אחרי שבוע במדוייייקקקקקקקקקק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זיגזג הוציאו את המשלוח יום רביעי

היום פדקס נזכרו להביא לי אותו

בשבוע אבנר הביא משלוח מארצות הברית (גם כן אצל פדקס)

דברים כאלה מוציאים לי את כל החשק להזמין אצל זיגזג.. סססססס גם כן החברת שליחויות האלה

אבל חפיף יואווו איזה קטודות רצחניותתתת אני מתפרק פההההההההה (SunBeam)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים