עבור לתוכן

האם fiberbox של הוט תומך בחיבור לא HD?

Featured Replies

פורסם

אהלן. יש לי טלוויזיה ישנה בסלון וההוטבוקס שלי הלך. חשבתי להחליף את הממיר לfiberbox, אבל אני לא בטוח אם יש כניסה לחיבורים ישנים (חיבורי הבננות אדום לבן שחור)

ושאלה נוספת, האם להחליף ממיר יעלה לי כסף? למרות העובדה שההוטבוקס שלי שבק חיים?

פורסם

אני יודע שההתקנה עולה כסף, אאל"ט 250-300 אבל אם אתה שם את הFiberbox בסלון והמחשב הנייח בחדר אז ייתנו לך MoCA 1.1 שתומך בהעברת מידע במהירות של עד 100Mb והוא לא משדר אלחוטית אלא הFiberbox אז זה משנה את עניין הקליטה בבית למי שאצלו היה מחובר נתב בחדר והיה רגיל לקליטה גבוהה יותר באזור מסוים בבית.

יש עוד מידע בקישורים הבאים

HoT FiberBox - חווית תקשורת חדשה בקופסא חכמה אחת

מתאם תקשורת MoCA

אתה יכול לראות את החיבורים שלו בתמונה הבאה וכמו שאפשר לראות אפשר לחבר טלויזיות ישנות יש חיבור בדיוק מתחת לחיבורי האינטרנט אפשר גם לחבר עליו מתאם של RCA(חיבורי הבננות/אדום-צהוב-לבן) למרות שיש בצד גם חיבורי קול בנפרד.

http://www.hthome.co.il/article05558.Hot-Fiber-box-%F8%E0%E5%E8%F8-%EC%F8%F9%FA-%E4%EE%E4%E9%F8%E4.html

small_1089727330_981079003_HTH_4628.JPG

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה לך על התשובה המפורטת.

הייתי עכשיו על הקו עם נציגת שירות לקוחות של HOT והיא טענה שאפשר לחבר טלוויזיה לFIREBOX רק עם HDMI :|

פורסם

אני קצת בספק שזה לא יעבוד ובכלל בהתחלה כשאני התקשרתי שזה היה ממש חדש אפילו הנציגה בטלפון לא ידעה מה להגיד לי כששאלתי איך אני מחבר את המחשב לאינטרנט לא באופן אלחוטי כדי לקבל את מלא המהירות של רוחב הפס?

בסופו של דבר מצאתי את המידע בפורומים השונים ובכלל לא נראה לי שאם יגידו לה CRT או Scart היא בכלל תדע מה זה למרות שבמקרה של CRT צריך להגיד משהו ארוך ואדיוטי כמו "הטלויזיות הישנות והשמנות" ורק אז נופל להן האסימון והן מבינות(בערך אני מניח).

בכל מקרה יש גם את ממיר הHot Magic HD ויש לו חיבורי Scart וRCA אבל כנראה שבחלק מהחיבורים יכולים להיום גם סוג של באג מסוים שלא יראו את התמונה כמו שצריך ונצטרך לחכות אולי לעדכון שיתקן את הבעיה, היה על זה דיון פעם גם בעניין של הHot Magic HD בפורום של HomeTheater.co.il

ממיר MAGIC HD HOT האם מתאים לטלויזה שאינה HD

asaf23

ערב טוב לכולם, להלן תוצאות בדיקותיי:

יציאת הסקארט של הממיר לא מתפקדת.

יש תמונה, מוקטנת מהרגיל. ממש עם מסגרת מסביב, מעולם לא ראיתי כזה דבר.

בחירת יחס תמונה 16:9 , 4:3 , לטרבוקס - לא עובדת.

כמובן ש-RGB לא עובד. כך שלטלוויזיה CRT לא הייתי ממליץ. למעשה , אני אפילו לא יכול להקליט עכשיו לדיוידי.

HOT חייבת לתקן זאת, לא מקצועי בעליל.

joelsnet

אתה מוזמן אלי הביתה , אראה לך CRT ישנה ופשוטה שמחוברת למממיר MagicHD החדש עם SCART ! ! !

מגדיר RGB , עשיתי כיול מסך כראוי והכל נראה כמו שצריך ! ! !

אז מי שלא יודע - שיבוא ללמוד . . .

יואל .

פורסם

ממיר הFiberBox מבחינת חיבורים עלוב יותר מ ה HOTBOOX ואני לא מבין את זה לא מבין למה יש חיבורים כמו Scart שלא עובדים

וגם רק חיבור ל 2 רמקולים לא ל 5 כמו HOTBOOX זה פדיחה של מי מי שתכנן את המכשיר

גם בגזרת התוכנה של המודם אין שינוי אין התקדמות

דיברתי עם הוט בקשר לבעיות שלפעמים התמונה לא מוצגת על כול המסך ועוד בעיות ואמרו שצריך להיות שדרוג זה יכול להיות גם עוד 3 חודשים ואפילו לא

סך הכול אין שיפורים מדהימים ממכשרים קודמים חוץ מזה שהוא יותר יציב פחות תקלות קצת מהיר יותר לא משמהותי

לי שדרגו למכשיר בלי דמי התקנה ובלי תשלום חודשי חינם בגלל שהרבה לא רצו לשלם 350 ש"ח התקנה יקר וגם תשלום חודשי

רצו יקר 35 ש"ח ונשאר להם הרבה ציוד לא בשימוש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים