עבור לתוכן

כמה אתם משלמים לבזק בינלאומי (014) על 100 מגה?

Featured Replies

פורסם

אתה סתם מסתבך. תגיד להם שאם הם לא נותנים לך ב-30 ש"ח, כמו לרבים אחרים שאתה מכיר, אתה עוזב.

הם יעבירו אותך לקשרי לקוחות ויתנו לך את זה.

ואם לא יתנו משום מה - תעזוב להוט נט, תשלם רק 20 ש"ח ותקבל אינטרנט באותה רמה.

• תגובות 67
  • צפיות 19.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אתה סתם מסתבך. תגיד להם שאם הם לא נותנים לך ב-30 ש"ח, כמו לרבים אחרים שאתה מכיר, אתה עוזב.

הם יעבירו אותך לקשרי לקוחות ויתנו לך את זה.

ואם לא יתנו משום מה - תעזוב להוט נט, תשלם רק 20 ש"ח ותקבל אינטרנט באותה רמה.

אמרתי. הנציג ביקש ת.ז\מס' טלפון של מנוי שמשלם 30 שח

פורסם

תעזוב את החברה המקוללת הזו.

פורסם

אני עם בזק תשתית ונטויזן ספק , שילוב שמספק לי מהירות יציבה מאוד של 40 MBS.

היה לי קרוב משפחה שם והייתי משלם לנטויזן 15 שח בחודש על כל המהירויות .

עכשיו בגלל ששדרגתי ל40 מגה והקרוב משפחה עזב את החברה , המחיר עלה ל25 בחודש , וחודש ראשון חינם.

אחלה מחיר לדעתי . למה לך לשבור את הראש בבזבל ?

פורסם

בהוטנט עולה 20 ש"ח, ו-0 ש"ח למנויי הוט מובייל בסלולר. אין שום סיבה לשלם יותר מזה, לא משנה למי.

מילא אם היה יתרון טכנולוגי, אבל אין.

פורסם

תפסיקו להיות מזוכיסטים מטומטמים שמתווכחים עם חברה מסחרית ומתחננים בשביל להיות לקוחות שלה.

מי צריך את הטובות של הטמבלים האלה??

כן, בזב"ל מחלקים חופשי מנויים ב-29.99, היו לי 2 כאלה עד לפני כמה חודשים.

לא, אין שום שום סיבה הגיונית לריב איתם אם הם לא מוכנים לתת את זה באופן מיידי (לי הם הציעו את זה עוד לפני שבכלל הוצאתי מילה, רק אמרתי להם "עוד כמה ימים נגמר לי ה"מבצע" הקודם והוטנט מציעים 20 שקל אז רציתי לדעת... ---", והנציג מיד ענה והציע 29.

יחד עם זאת גם ב-29 אין שום סיבה להיות איתם, כשהוטנט מציעים בדיוק אותו דבר ב-20 שקל, בלי התחכמויות, בלי הקפצת מחיר אחרי 12 חודשים, בלי ריבים ובלי ויכוחים עם נציגים.....

תעבור להוטנט.

אפשר לפתוח מנוי בצורה עצמאית דרך האתר שלהם.

פורסם

המבצע הכי משתלם כרגע בתחום התקשורת היא חבילת הכל כלול בהוט מובייל + ספק אינטרנט עד 100 מגה, הכל ב-60 ש"ח לחודש.

אין שום דבר שמתקרב לזה ואין סיבה לשקול משהו אחר.

פורסם

בוודאי שיש סיבות לשקול משהו אחר. איכות השירות (המוצר, לא "שירות לקוחות") בהוטמובייל בניגוד להוטנט משתנה בהתאם למיקום הגאוגרפי שלך, הייתי חודשיים בהוטמובייל והיו לי בעיות קליטה קשות מאוד.

נכון שזה היה מאוד משתלם כי חסכתי את ה-20 שקל האלה על ספק האינטרנט, אבל השירות הסלולרי שלי נפגע מכך..

חזרתי לגולן טלקום באותו מחיר עבור הסלולרי, ואני משלם את ה-20 שקל האלה להוטנט. עוד 20 שקל, ביג דיל.. מה זה לעומת הימים שרק על הטלפון היינו משלמים 500 שקל בחודש.

פורסם

מילפורד, למה אתה לא מנסה את FAST? לא סומך על השירות שלהם? לא שווה לנסות לפחות?

ב-IBC הם הכי זולים. עדיין לא תתחברו אליהם?

אפשר באותו אופן להגיד שאין שום סיבה לשלם מעבר ל-5 שקל בחודש.

למה לעצור ב-20?

פורסם
בוודאי שיש סיבות לשקול משהו אחר. איכות השירות (המוצר, לא "שירות לקוחות") בהוטמובייל בניגוד להוטנט משתנה בהתאם למיקום הגאוגרפי שלך, הייתי חודשיים בהוטמובייל והיו לי בעיות קליטה קשות מאוד.

נכון שזה היה מאוד משתלם כי חסכתי את ה-20 שקל האלה על ספק האינטרנט, אבל השירות הסלולרי שלי נפגע מכך..

חזרתי לגולן טלקום באותו מחיר עבור הסלולרי, ואני משלם את ה-20 שקל האלה להוטנט. עוד 20 שקל, ביג דיל.. מה זה לעומת הימים שרק על הטלפון היינו משלמים 500 שקל בחודש.

יש בזה משהו. עדיין, אני מוכן לסבול ניתוקים פעם ב ולהשתמש ב-20 ש"ח האלה לשווארמה בפיתה.

פורסם
מילפורד, למה אתה לא מנסה את FAST? לא סומך על השירות שלהם? לא שווה לנסות לפחות?

ב-IBC הם הכי זולים. עדיין לא תתחברו אליהם?

אפשר באותו אופן להגיד שאין שום סיבה לשלם מעבר ל-5 שקל בחודש.

קודם שיגיע IBC ואז נראה, בכל מקרה כרגע זה לא רלוונטי לכלום.

למה אני לא עובר ל-FAST? כי הם מציעים 100 מגה ב-15 שקל ובשביל 5 שקל בחודש אני לא אעבור לחברה שהאתר שלה נראה כמו פרוייקט גמר של ילד בתיכון, שתהליך ה"הרשמה" הוא פשוט טופס יצירת קשר ואז נציג אמור לחזור אליי טלפונית תוך 48 (!) שעות... לא תודה.

(שלא נדבר על זה שאותו טופס יצירת קשר מיועד כמעט כולו רק לתשתית הוט, בתשתית בזק הם מציעים רק 15 מגה ב-18 שקל לחודש (חחחחחחחחחחח))

פורסם

כן, אתה צודק, שכחתי שאתה בבזק... שם הם באמת לא רלוונטים.

פורסם

צריך שיקרה לשוק האינטרנט מה שקרה לסלולר, כרגע מחירי התשתיות הם גניבה ואיכות המוצר ירודה.

המהלך שמנסה להוביל IBC הוא בכיוון הנכון אבל הם עדיין רחוקים 10-15 שנה מפריסה נורמלית.

פורסם
כן, אתה צודק, שכחתי שאתה בבזק... שם הם באמת לא רלוונטים.

גם בהוט הם לא רלוונטיים.

טופס יצירת קשר בתור "הרשמה"?

נציג יחזור אליי טלפונית תוך 48 שעות?

עמוד עם לוגו (שצבע הרקע שלו אפילו לא שקוף / משתלב ברקע של הדף), וטופס בתוך IFRAME?

חלון עם "עקרי התוכנית" בלי header של HTML ובלי הגדרת קידוד לעברית?

כאילו מה, כמה חובבני זה יכול להיות?

בחיים לא יהיה לי את האומץ להמליץ למישהו עליהם לעומת הוטנט לצורך העניין, בשביל לחסוך 5 שקל בחודש.

אז בוודאי שאני לא אמליץ עליהם גם לא לעצמי....

2014-06-20_1940.png

פורסם

ללקוחות הוט זה חיסכון של 15 שקל בחודש, לא 5, מה רע?

למי אכפת כמה זה חובבני.

ברגע שאתה מחובר אתה מחובר. ואם זה עובד זה עובד.

היה לי חודש איתם שהתחברתי כגיבוי, אבל לא השתמשתי. כולה 5 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים