פורסם 2014 ביוני 1311 שנים 30 שקל אם אתה רוצה אני יכול לדאוג שיחזרו אלייך יופ ראשון- - - תגובה אוחדה: - - -30 שקל אם אתה רוצה אני יכול לדאוג שיחזרו אלייך יופ ראשון
פורסם 2014 ביוני 1311 שנים מחבר 30 שקל אם אתה רוצה אני יכול לדאוג שיחזרו אלייך יופ ראשון- - - תגובה אוחדה: - - -30 שקל אם אתה רוצה אני יכול לדאוג שיחזרו אלייך יופ ראשוןרוצה.
פורסם 2014 ביוני 1511 שנים עצוב שאני משלם יותר על 15 מגה.אין שום סיבה שתשלם יותר. בשיחת טלפון אחת אתה יכול לשנות את זה.
פורסם 2014 ביוני 1511 שנים תשתית זה עיקר הבעיה כאן.אני משלם 80 שח לתשתית של 40 מגה , ו25 שח [ טיפהפחות ] לספק של 40 מגה.
פורסם 2014 ביוני 1511 שנים אכן תשתית זה הקאטץ׳בנוסף, אני רואה חברים עם המון בעיות במהירויות הגבוהות, כרגע אני עם 15 יציב טפו טפו עם פינגים טובים
פורסם 2014 ביוני 1711 שנים אכל לי את הראש עכשיו נציג שירות בבזק בין לאומי 20 דק' והתעקש על זה שה 55 שקל שאני משלם על ה 40 מגה שלי זה המחיר הזול ביותר.אפשר לקבל קצת עזרה בעניין, פחות בשביל הכסף, יותר בגלל שהוא היה ממש מעצבן.
פורסם 2014 ביוני 1711 שנים מחבר אני תמיד שומר על רוגע ועקביות.אומר לו שאני יודע שיש אנשים שמקבלים את המהירות שאתה רוצה ב30 שקל ואני רוצה גם.מכאן הוא מתחיל לבלבל את המוח ואתה פשוט אומר לו ש"אני רוצה ב30" אחרי כמה פעמים שהוא נשבע לך שהוא לא יכול תבקש לדבר על האחראי עליו ולהגיד לו את אותו הדבר..ככה אני עובד ואני מרוצה.
פורסם 2014 ביוני 1711 שנים אני תמיד שומר על רוגע ועקביות.אומר לו שאני יודע שיש אנשים שמקבלים את המהירות שאתה רוצה ב30 שקל ואני רוצה גם.מכאן הוא מתחיל לבלבל את המוח ואתה פשוט אומר לו ש"אני רוצה ב30" אחרי כמה פעמים שהוא נשבע לך שהוא לא יכול תבקש לדבר על האחראי עליו ולהגיד לו את אותו הדבר..ככה אני עובד ואני מרוצה.לא היה קשרי לקוחות כשהתקשרתי..מישהו בבקשה יכול לשלוח לי ת.ז\טלפון עם מנוי שמקבל ב 30 שקלים ?זה מה שעשיתי כל השנים כשהשגתי מבצע ממש טוב ורציתי לשתף... עם זה אין להם מה להתווכח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.