עבור לתוכן

כמה שאלות בסיסיות על קניה מ- EBAY

Featured Replies

פורסם

קנית מהלינק הזה? זה משלוח בדואר רגיל, ממש לא fedex. איך הגעת לזה שזה הגיע ב-fedex?

פורסם

זה הגיע אחרי 9 ימים בתור דואר עם עדיפות, אולי בגלל שהזמנתי 2 (כל אחד לחוד) ואיחדו לי את זה, היה רשום על החבילה fedex

גם המספר מעקב הופיע נתן תוצאה בfedex

נערך על-ידי none77

פורסם

אין שום בעיה עם זה שזה הגיע אחרי 9 ימים, כבר קיבלתי לא מעט חבילות כאלה בדואר רגיל.

אני לא יודע מה היה כתוב או לא כתוב על החבילה אבל היא נשלחה בדואר רגיל והגיע בדואר רגיל ואין שום קשר ל-fedex. פדאקס לא משאירים לך חבילות בסניף הדואר...

פורסם

שששששששש

קיבלתי חבילה של fedex היה רשום על החבילה והמספר עיקוב תאם לאתר,

קצת כבוד לאנשים למרות שקשה לך

נערך על-ידי none77

פורסם

זו שיטת משלוח של FEDEX IP

זה לא עם שליח אבל כן יחסית מאוד מהיר

אני בדיוק ממתין לחבילה בשיטת המשלוח הזאת שנשלחה היום על ידי המוכר.

פורסם
לא רק דברים זולים. ישנם גם מוצרים יקרים שמשתלם מאוד לרכוש באיביי.

סתם דוגמה: אני הזמנתי מאיביי רובוט ניקוי של NEATO. המשלוח הגיע תוך 4 ימים.

מחיר לאחר מסים, משלוח וכו' - 1700 ש"ח. המחיר בארץ באותה תקופה לדגם זה היה כ-3000 ש"ח.

כנ"ל. קניתי עכשיו גם סאבוופר בכמעט מחצית המחיר מהארץ.

פורסם

עדכון קצר:

קיבלתי חבילה בשווי של פחות מ-$75, עם שליח של פדקס עד הבית שהגיע תוך שבוע מארה"ב (אפילו תיאם איתי בטלפון שעת הגעה שנוחה לי, שאפו) - ללא כל עלות נוספת חוץ ממחיר החבילה. אין מכס\מע"מ כיוון ששווי החבילה מתחת ל-$75, ובנוסף פדקס לא גבו עמלה נוספת, חוץ מעלות המשלוח שבעצם היה חינם (שכביכול היה אמור להיות $20).

אני לוקח בחזרה את ה"פאקינג דיקס".

פורסם

היום גם אני בדיוק קיבלתי חבילה במשלוח FEDEX IP, באמת היה שליח, החבילה גם מתחת ל-$75.

לא שילמתי להם כלום. ויש עוד חבילה שאני אמור לקבל ברביעי מפדקס, גם מתחת ל-$75, מקווה שגם בה לא אצטרך לשלם כלום.

תענוג :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים