עבור לתוכן

DDR500 , CAS2-2-2-5 ! MUSHKINGS !

Featured Replies

פורסם

לאחר מאמצים רבים , כספים רבים , הצעות וחיפושים בכל רחבי EBAY - ולאחר שחבר דאג להעביר אותם לארץ ....

הזכרון הטוב ביותר שקיים , אצלי במחשב סוף סוף -

MUSHKIN PC3500 BLACK LEVEL 2 - 2X512MB !

כן כן, BH5 , מבית MUSHKIN ... !

• תגובות 76
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דנדש

שיהיה לך במזל"ט ללא טייס

פורסם

יפה בכמה?

פורסם
  • מחבר

זה בתור התחלה - מתח של 2.9 , AN7, עם 1800DLT3C -

עדכונים בהמשך ....

פורסם

נו יאללה בקושי העלת ................

תעלה עוד מה זה. :P

פורסם

זה בשביל הסיפתח תן לו זמן

פורסם

נו באמת...

זכרונות איכותיים יש לך, לפחות תטרח להתקין אותם ב Dimm 1 & 3 ע"מ שפונצקיית ה Dual Channel תופעל.

לפי התמונה שפורסמה, הזכרונות רצים ב Single Channel, מה שאומר שהתקנת אותם ב Dimm 1 & 2, ככל הנראה... :smiley6:

*או שתעדכן לגירסה האחרונה של Cpu-z (גירסה 1.21) ותתקבל תמונת המצב האמיתית (בתקווה).

פורסם

זה AMD.....

מה יעזור דואל צאנל??

פורסם

כשהוא יטפס עם הבאס (בהנחה שהמעבד והקירור במצב רוח איכותי, זה יתחיל להניב קצת פירות).

מה שבטוח, פגיעה בביצועים לא תיהיה.

פורסם
  • מחבר

ואז מה ? לקבל עוד 3 אחוז ביצועים ומצד שני להיות מוגבל ב BUS ? כרגע אני בודק אותם ב DC - נראה מה יגיע יותר רחוק - ה SINGLE CHANNEL היה בשביל לעשות להם "הכרות" עם הלוח ....

לידע כללי - הלוח הנ"ל זכה לאינספור קללות ממני ולא היה רחוק מלהיות מותך - עם TWISTER PC3200 הוא לא רצה לעלות מעל BUS 205 , שמתי MUSHKIN - הבחור עובד אפילו עד 225 - חוגג !

למי ששאל לגבי מחיר - קצת יקר - אבל הייתי בלחץ של זמן - שיספיקו להביא לי אותם ולפני שיגמרו - למרות שב EBAY יש עוד כמה זוגות - בסופו של דבר כולל משלוח בארה"ב עלו 380 דולר ...

אה, ולא נשכח תודה ענקית לפבל שתמך נפשית וכספית במאמצים ובהעברות ב PAYPAL במהלך כל החודש האחרון !

פורסם

נו באמת...

זכרונות איכותיים יש לך, לפחות תטרח להתקין אותם ב Dimm 1 & 3 ע"מ שפונצקיית ה Dual Channel תופעל.

לפי התמונה שפורסמה, הזכרונות רצים ב Single Channel, מה שאומר שהתקנת אותם ב Dimm 1 & 2, ככל הנראה... :smiley6:

*או שתעדכן לגירסה האחרונה של Cpu-z (גירסה 1.21) ותתקבל תמונת המצב האמיתית (בתקווה).

אויל הוא עשה זאת כי דואל עוצר אותך במעט באוברקלוקינג כבד ו3-4 אחוז שיפור

של דאול לא שווים את זה !

אגב הסטיק נראה טוב...!

תוכל לספר לנו כמה משכנתא לקחת מהבנק בשביל החמודים האלו?

פורסם

זה לא תמיד כך, הדיואל לא מונע מהפנטיום שלי לרוץ ב3.7 ג'יגהרץ בבאס של 246 מגהרץ. ;D

שוב, הגענו עד כאן, לנסות דיואל לא יכחיד אותך (או את הלוח שלך, שאני באופן אישי גם לא הכי מסמפט).

פורסם

הוא כתב 380 דולר

אבל בפנטיום הדואל מוסיף יותר מאשר אוברקלוק ובAMD עדיף אוברקלוק יותר גבוה

פורסם
  • מחבר

שגיא, אתה משווה צ'יפסט של אינטל ל NFORCE2 המקולל הזה ? באמת ...

לגבי הלוח - גם אני לא אהבתי אותו בעבר - אבל עכשיו אני רואה את חצי הכוס המלאה :

מתח למעבד עד 2V

מתח לצ'יפסט עד 1.75

מתח לזכרונות - עד 3.3V - וגם זה לא מספיק ל MUSHKIN ....

בכל מקרה - מה שיעצור אותי לפי דעתי יהיה הקירור של הצ'יפסט הרבה לפני הזכרון - לא מאמין שהצ'יפסט יעבור 230 ....

פורסם

תתחדש.

והכותרת הזיכרון הטוב בעולם לא קצת מוגזמת?

בכל מקרה, מה קרה למחשב עם ה- 2.8C וה- IC7-MAX3?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים