פורסם 2004 במרץ 721 שנים טוב נשמות מקווה שתעזרו לי יש לי מסך חדש דנדש של Proview דק תכנולגיית LCD כמובן עכשיו יש לי בעייה רצינית של "מריחה צבע" נגיד תקחו את ה WINAMP שלכם במחשב שלכם תגררו אותו תיראו את השמות שברשימה בבירור אז אצלי לא עד שאני לא מפסיק לגרור אני רואה את השמות מרוחים כאלו כאילו לקחת עת עם הרבה דיו ומרחת אותו עם היד זה רק כדי להמחיש את הבעייה כי זה לא מה שמפריע לי מה זבאמת מפריע ליז ה במשחקי אינטרנט אי אפשר לשחק בגלל זה תודה רבה רבה רבה לכל העוזריםםםםםםםםם אני מתחנן לעזרה כי זה ממש ממש קריטי
פורסם 2004 במרץ 721 שנים לפי דעתי הבעיה במסך.פרוויו=מסכים גרועים.יש לו זמני תגובה גבוהים ובגלל זה יש את המריחה.תקנו אותי אם אני טועה... כי אני לא כל כך בקיא בנושא. יש לי מסך Q17 של יונדאי(LCD) ואין לו בעיה כזו.. ד"א מסך מצויין!עריכה: תביא את הדגם של המסך.. זה דיי חשוב לדעת.
פורסם 2004 במרץ 721 שנים מחבר אחי הדגם שלו זה 872 featureזה מה שרשום בmodelואחי תנסו לעזור לי אבל אם זה באמת בגלל שהחברה חרה ניראה כבר מה אני יעשה
פורסם 2004 במרץ 721 שנים חיפשתי את הדגם באתר החברה, אך לא הצלחתי למצוא.מצאתי באתר ישראלי את זה: http://www.goldtop.co.il/show_detail_special.asp?prod_id=3886אבל לא מצויינים פה זמני תגובה של המסך..כעיקרון מסכי פרוויו נחשבים לנחותים.
פורסם 2004 במרץ 721 שנים מחבר אז אחי תגיד לי איזה מסך הכי טוב 17 אינץ' וגם תגיד לי את הכי טוב במחיר סביר כאילו תגיד לי שתי מסכים אם לא הבנת אחי תודה על העזרה אחי ואם למישהו יש איזה דרך לסדר את זה בלי להחליף או משהו זה ממש יעזור לי תודה מראש
פורסם 2004 במרץ 721 שנים מחבר טוב קבל את התכונות שלו אחיmax resolution:1280X1024@75HzHorizontal Freq.:31-80KHzPixel Pitch:0.28X0.28 mmLuminance of White:250cd/m2אם אתה רוצה עוד משהו תגיד לי אחי
פורסם 2004 במרץ 721 שנים המריחה היא 100% בגלל המסךיש לו Bandwidth עלוב של 135Mhz...בשביל 18.1" זה ממש מעורר רחמים
פורסם 2004 במרץ 721 שנים מחבר רגע אז תסבירו לי זה בעייה במסך עצו או שזה בעייה בחברה כאילו כל המסכים שלה ככה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.