עבור לתוכן

בעיית התנתקויות בראוטר DLINK

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחובר דרך 012 קווית ואני חווה בעיית ניתוקים מציקה במיוחד

מדובר בניתוקים רגעיים, אבל הם מנתקים אותי משרתים במשחקים אונליין..

מה שמוזר שיש משחקים בהם הכל רגיל והניתוק לא משפיע בכלל ואני לא מנותק מהשרת(בדקתי את זה, ואכן מתרחש ניתוקי רגעי אבל אני עדיין במשחק..), בעוד במשחקים אחרים(הרוב) אני מנותק ומועף מהשרת.

איך ניתן לפתור בעיה כזאת?

האם פנייה לשירות"ל של 012 היא רעיון טוב או בזבוז זמן?

תודה,

ירדן.

פורסם

איך אתה משחק בצורה אלחוטית או בכבל ישירות למחשב?

אם אתה משחק בצורב אלחוטית,דבר זה לא מומלץ בגלל שמספיק חצי הפרעה קטנה ויהיה ניתוקים כמו שאתה מתאר.

בתכלס אם תפנה לתמיכה הטכנית, הם לא יוכלו לעזור לך בצורה אלחוטית ומשם תטורטר בין הספק לתשתית, מניסיון.

פורסם
  • מחבר
איך אתה משחק בצורה אלחוטית או בכבל ישירות למחשב?

אם אתה משחק בצורב אלחוטית,דבר זה לא מומלץ בגלל שמספיק חצי הפרעה קטנה ויהיה ניתוקים כמו שאתה מתאר.

בתכלס אם תפנה לתמיכה הטכנית, הם לא יוכלו לעזור לך בצורה אלחוטית ומשם תטורטר בין הספק לתשתית, מניסיון.

תודה על התגובה.

אני מחובר/משחק בצורה חוטית - כבל רשת מחובר ישירות למחשב מהראוטר

פורסם

שמת לב אם זה קורה רק במשחק המסוים הזה או ניתוק רגעי מהאינטרנט?

ומה קורה על נוריות של הראוטר שלך? הגיע מבזק? אם כן תראה שיש שם נורית DSL ונורית INT או INTERNET

פורסם
שלום,

מה שמוזר שיש משחקים בהם הכל רגיל והניתוק לא משפיע בכלל ואני לא מנותק מהשרת(בדקתי את זה, ואכן מתרחש ניתוקי רגעי אבל אני עדיין במשחק..), בעוד במשחקים אחרים(הרוב) אני מנותק ומועף מהשרת.

תודה,

ירדן.

כל משחק עובד בצורה אחרת, יש משחקים שאתה חייב להיות בהם אונליין תמיד ומספיק ניתוק של חצי שנייה בשביל לפגוע במשחק (Hearthstone לדוגמא) ויש משחקים שגם אם אתה מתנתק אפילו ל2 שניות זה יראה יותר כמו Lag ארוך ולא ינתק אותך מהסרבר (League of Legends לדוגמא)

בכל אופן בשביל לזהות את הבעיה תחבר את המחשב ישירות למודם ותבדוק אם אתה עדיין מקבל ניתוקים, אם לא אז כנראה שהבעיה בראטור ואם הניתוקים ממשיכים כנראה שיש בעיה או בתשתית (עוצמות לא תקינות, קורוזיה וכו') או בספק (אני לא אהיה מופתע אם הבעיה נמצאת אצל הספק, הייתי מעדיף לקבל סרטן מאשר להיות לקוח של 012).

פורסם
כל משחק עובד בצורה אחרת, יש משחקים שאתה חייב להיות בהם אונליין תמיד ומספיק ניתוק של חצי שנייה בשביל לפגוע במשחק (Hearthstone לדוגמא) ויש משחקים שגם אם אתה מתנתק אפילו ל2 שניות זה יראה יותר כמו Lag ארוך ולא ינתק אותך מהסרבר (League of Legends לדוגמא)

בכל אופן בשביל לזהות את הבעיה תחבר את המחשב ישירות למודם ותבדוק אם אתה עדיין מקבל ניתוקים, אם לא אז כנראה שהבעיה בראטור ואם הניתוקים ממשיכים כנראה שיש בעיה או בתשתית (עוצמות לא תקינות, קורוזיה וכו') או בספק (אני לא אהיה מופתע אם הבעיה נמצאת אצל הספק, הייתי מעדיף לקבל סרטן מאשר להיות לקוח של 012).

לפי מה שYardeno אמר הוא מחובר עם הראוטר ישירות למחשב.

אם הוא בתשתית של בזק אז הראוטר הוא גם מודם.

בגדול אתה צודק, אבל קשה לדעת איזה ניתוק מדובר, זה יכול להיות ניתוק רק של המשחק, זה יכול להיות ניתוק כללי של האינטרנט, זה יכול להיות ניתוק שנובע מהראוטר.

קודם כל, הוא צריך לשים לב מה קורה עם הראוטר, מבחינת הנוריות,

אחר כך לבדוק אם הכתובת הIP החיצונית שלו השתנתה, אפשר לבדוק דרך האתר www.noc.co.il

אם זה השתנה, אז היה ניתוק שהגיע תשתית/ספק ורק אז כדאי לצלצל לתשתית/ספק,

אם לא השתנה אז זה הגיע מכיוון הראוטר/כבל רשת/כרטיס רשת.

דבר נוסף שאפשר לבדוק זה, לעשות בדיקת פינג ארוך לשרת ישראלי כגון האתר של וואלה/גוגל, ולראות כמה איבודי מידע היו בדרך,

אם היו הרבה איבודים כנראה היה ניתוק בדרך, אם לא היו אז לבדוק שרת מחו"ל כגון האתר של אפל (יושב בארה"ב או בשבדיה), איביי או אמזון.

אם היו איבודי מידע משם, כדאי לצלם את המסך של הCMD ואז לדבר עם הספקית, שם הם יכולים לבדוק את היוזר, לתת יוזר זמני, לבדוק עם התשתית.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם שירות"ל של בזק.

עשו לי סוג של רסטארט לקו(אין לי מושג מזה אומר..) ובנוסף המליצו להחליף את ה"פילטר"/מפצל שאליו מחובר הקו מכיוון שאני משתמש באותו מפצל כבר משהו כמו 12 שנה.. עשיתי זאת ואמנם היה סוג של שיפור( 2 ניתוקים ב5 שעות~) אבל כמובן שזה לא מספק.

בזק אמרו שהצעד הבא זה להחליף ראוטר דרכם/טכנאי.

בעיקרון המשחק היחיד שאני לא מועף בו מהשרת הוא Planetside 2.

ד"א - מה שממתי לב לא היה שינוי/כיבוי של נוריות בזמן הניתוק

פורסם
שלום,

תודה,

ירדן.

היי ירדן,

ניתוקים נגרמים לרוב מהסיבות הבאות:

תשתית, ציוד(מודם,ראוטר,מחשב) ותוכנות הפועלות במחשב.

דבר ראשון, יש לזהות את מקור הבעיה.

לגבי התשתית, יש לבדוק אם המודם מאבד סנכרון(כלומר: נורות המודם משתנות בעת הניתוק).

במידה וכן, יש לפנות לחברת התשתית.

לגבי ציוד, יש לחבר את המחשב למודם ולבדוק אם הבעיה קיימת גם במקרה זה.

אם כן, יש לפנות לספק התשתית על מנת לבדוק את תקינות המודם.

במידה ודרך המודם תקין, הבעיה קשורה לרשת הביתית.

כדי לזהות אם הבעיה בראוטר או במחשב, יש לבדוק אם התקלה קיימת גם במחשב אחר ברשת.

במידה וכן, הבעיה קשורה לראוטר. במידה ולא, המחשב הוא גורם הבעיה.

ליאור

פורסם
דיברתי עם שירות"ל של בזק.

עשו לי סוג של רסטארט לקו(אין לי מושג מזה אומר..) ובנוסף המליצו להחליף את ה"פילטר"/מפצל שאליו מחובר הקו מכיוון שאני משתמש באותו מפצל כבר משהו כמו 12 שנה.. עשיתי זאת ואמנם היה סוג של שיפור( 2 ניתוקים ב5 שעות~) אבל כמובן שזה לא מספק.

בזק אמרו שהצעד הבא זה להחליף ראוטר דרכם/טכנאי.

בעיקרון המשחק היחיד שאני לא מועף בו מהשרת הוא Planetside 2.

ד"א - מה שממתי לב לא היה שינוי/כיבוי של נוריות בזמן הניתוק

שמת לב אם הכתובת האייפי החיצוני השתנה בזמן הניתוק?

פורסם
  • מחבר
שמת לב אם הכתובת האייפי החיצוני השתנה בזמן הניתוק?

אבדוק את זה היום.

ליאור - הראוטר משמש כרשת ביתית ויש 3 מחשבים מחוברים אליו קווית. אתמול שמתי לב שאין בעיית סינכרון בעת הניתוק.

פורסם

אם הכתובת השתנתה אז באמת שהיה ניתוק של האינטרנט ודבר זה יכול להגיע מתשתית/ספק.

אם זה לא השתנה זה כבר יכול להיות בעיה של הראוטר/ הכבל רשת שמתחבר בין המחשב לראוטר

פורסם
  • מחבר
אם הכתובת השתנתה אז באמת שהיה ניתוק של האינטרנט ודבר זה יכול להגיע מתשתית/ספק.

אם זה לא השתנה זה כבר יכול להיות בעיה של הראוטר/ הכבל רשת שמתחבר בין המחשב לראוטר

היו כמה ניתוקים והאייפי לא השתנה

פורסם

תנסה להחליף כבל רשת ואם זה ממשיך כדאי שתאפס את הראוטר והם זה כבר ממשיך אז השלב הבא כבר זה להחליף את הראוטר.

פורסם
  • מחבר
תנסה להחליף כבל רשת ואם זה ממשיך כדאי שתאפס את הראוטר והם זה כבר ממשיך אז השלב הבא כבר זה להחליף את הראוטר.

החלפתי את כל הכבלים של הראוטר ושמתי לב למשהו מעניין - יש נורה של WLAN בראוטר, לפני זה היא תמיד הייתה מהבהבת, גם כאשר היה ניתוק וגם שהכל עבד כשורה.

עכשיו היא דולקת באופן יציב, כל הזמן.. נקווה שזה אולי קשור לבעיה.

פורסם

הנורית של wlan מחווה על חיבור אלחוטי והעברת נתונים.

בדרך כלל ניתוקים כאלה נגרמים בכבל רשת תקול/ראוטר שעשה את זמנו/כרטיס רשת תקול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים