עבור לתוכן

מזל טוב לי! קניתי מצלמה דיגיטלית חדשה!

Featured Replies

פורסם

כן כן, הצלחתי לקלקל את הסוני 3מגפיקסל שלי לפני כמה חודשים ומאז עסקתי בחיפוש תחליף ראוי. בהתחלה נורא התלבטתי אם לקנות 2 או 3 מגפיקסל (קנון A60 או A70) כי פחדתי שגם החדשה תתקלקל, אך אמרו לי לא להתקמצן ושאף אחד לא קונה 2מגפיקסל בימינו. אח"כ התלבטתי אם לקנות 3 או 4 מגפיקסל (A70 או A80).... בסוף פתאום שמתי לב שאחת המצלמות המדהימות של קנון (ה-S50 שהיא מצלמה 5מגפיקסל) נפלה לה במחיר באופן ניכר בשבועות האחרונים. גם מחיר הזיכרון המהיר עבורה נפל! שלפתי את חת'כת הפלסטיק מהארנק והחלתי לתקתק...

4881574.png

פורסם

אחלה מחיר !

תתחדש !

ולחשוב שאת המצלמה שלי לפני שנה בדיוק רכשתי ב-600$.... ::)

פורסם

מזל טוב. מצלמה מעולה.

מאיזה אתר רכשת?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה למאחלים! e.t, אני גר בארה"ב אך אם זה רלבנטי אז קניתי מ-digitalfotoclub.com

קניתי מהם גם את הסוני שלי בזמנו והם היו אמינים, מהירים ובין הזולים ביותר. אני בדרך כלל בודק על pricegrabber.com מחירים וקונה בחנות שלא יותר מכמה דולרים בודדים יקרה יותר מהחנות הזולה ביותר, אך שיש לה (ליקרה בטיפה) ציון כמעט פרפקט של לקוחות מרוצים (שבדרך כלל אין לזולה ביותר). צריך פשוט להיזהר כי הרבה חנויות משחקות משחקים וגובות סכומים אסטרונומיים עבור המשלוח או עבור רכיבי לוואי (זיכרון, בטרייה, וכו').

פורסם

יפה לך.

אם יש לך נסיון של קנייה ברשת (קל וחומר כשאתה גר ב-US), אני בטוח שהעסקה מעולה.

פורסם

איך שהמחירים של פלאשים עלו. באוגוסט האחרון קניתי בטייוואן 512 מגה כפול 40 של PQI ב 70$.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים