פורסם 2004 במרץ 721 שנים אתה צוחק נכון?!אבל בכל מקרהאני חושב שספריי ניקוי חלונות עושה את זה ובשביל לנגב את זה נייר טישו כזה כמו לעף הכי טוטב!!!
פורסם 2004 במרץ 721 שנים מחבר אני לא צוחק, נוזל לניקוי חלונות הוא לא החומר הכי עדין בעולם וטישו עלול להשאיר שריטות
פורסם 2004 במרץ 721 שנים אל תדאג אין בעיות עם השיתה הזו למה יש לי את מסך הזה (PHILIPS BRILLIANCE 107 MP משהו בן זו** ;D) כבר 3 שנים ואין עליו סריטות או שם דבר מסוג זה אין בעיות!!
פורסם 2004 במרץ 721 שנים אם אתה מחפש דרך לקלף את ציפוי המסך ולהשאיר עליו כתמי ייבוש, אז כן, נייר טישו ונוזלי ניקוי הם דרך מצויינת לניקוי מסכים שטוחים, אני ממליץ על מטלית מיקרופייבר. Prog.
פורסם 2004 במרץ 721 שנים אני עד עכשיו מנקה ככה ואין בעיות אני חושב שאתם מדברים על מסכי LCD לא כי נראה לי שבמסכים רגילים אני לא זוכר איך קוראים לזה T משהו משהו נראה לי אבל לא משנה אין בעיות בניקוי כזה של מטלית וחומר מנקה חלונות. וגם זה לא משאים סימני יבוש אם עושים את זה כמו שצריך!
פורסם 2004 במרץ 721 שנים כי כנראה אין לך ציפוי על המסך יש מסכים שהציפוי קרינה שלהם הוא על הזכוכית או ציפוי לא יודע למה זה וכל נוזל ניקוי אוכל אותו ומוריד אותו וזה עושה לך כמו כתמים על המסך אז צריך להוריד את כל הציפוי וזה כבר לא כדאי.. :
פורסם 2004 במרץ 721 שנים מה כולם פה יודעים כימיה ברמה של פרופסורים - החומרים האלה יורדים אם שמים עליהם חומרי ניקוי מזה פה!! אין פה מה לדאוג אפשר לנקות את זה בדיוק כמו טלויזיה כל עוד זה לא מסך דק ! אם אלו מסכים CTR אז אין בעיה לנקות את זה ככה!!!!!!!1
פורסם 2004 במרץ 721 שנים אם אתה מחפש דרך לקלף את ציפוי המסך ולהשאיר עליו כתמי ייבוש, אז כן, נייר טישו ונוזלי ניקוי הם דרך מצויינת לניקוי מסכים שטוחים, אני ממליץ על מטלית מיקרופייבר. Prog. התחלתי להשתמש בשיטה הזאת מאז שקניתי משקפי שמש וראית פעם את הדיון ההוא ;D אבל אם אין כוח לשיפשוף חזק או אין את המטלית מטפחות לחות כאלו של תינוקות גם עושות את העבודה אבל צריך גם לעשות סיבוב שני של יבוש
פורסם 2004 במרץ 721 שנים אני לא מבין מה הבעייה שלכם אין שום בעייה לנקות מסך CRT במטלית לחה (חומר ניקוי או אחר ) ולנקות עם יבשה אחריי זה !!! כמו לנקות את ה- TV שלכם !!! :'(
פורסם 2004 במרץ 721 שנים מחבר אני לא מבין מה הבעייה שלכם אין שום בעייה לנקות מסך CRT במטלית לחה (חומר ניקוי או אחר ) ולנקות עם יבשה אחריי זה !!! כמו לנקות את ה- TV שלכם !!! :'( בסדר, שמעתי את עמדתך ולקחתי אותה לתשומת ליבי אני לא מקבל את ההצעה שלך, ואתה יכול להפסיק לחזור עליה אני אנסה להשיג את אותה מטלית מיקרופייבר ד"א, מה עם נוזל לניקוי עדשות מגע ? שמעתי שהוא מצויין למטרה הזאת
פורסם 2004 במרץ 721 שנים יש את הבד הזה שבא בקופסא של משקפיי ראיה\שמש,הוא עדין מאוד וגם רך...לדעתי הוא מעולה לניקוי מסכים כמו שהוא מעולה לניקוי משקפי ראיה
פורסם 2004 במרץ 821 שנים ספריי ניקוי חלונות עושה את העבודה - נכון.מטלית לחה גם עושה את העבודה - נכון.אבל מטליות מיוחדות לניקוי מסכי מחשבים - הם עושים את העבודה הטובה ביותר (מניסיון).ניתן לקנות סוגים שונים באופיס דיפו, בכ-20 ש"ח.צ'אוויי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.