עבור לתוכן

הבדל בין I7 לI5 במחשבים ניידים

Featured Replies

פורסם

היי, אחי סטודנט והוא צריך לקנות מחשב נייד, יש לי מספר שאלות ולא בקשה להמלצה, אז לא לבקש טופס או משהו כזה

רציתי לדעת איך המחשבים של HP ? איך הזרימת אוויר בהם ?

אם משווים HP ל-DELL, מה עדיף ? האם המחשבים של HP מתחממים ?

והדילמה היא ככה : באפשרותי לקנות מחשב נייד של HP ב2,900 ש"ח עם מעבד I5

או לקנות ב3,300 ש"ח מחשב נייד של Dell (אותם רכיבים בדיוק, מוזר אך נכון) אך עם מעבד I7

שווה להוסיף 400 ש"ח, יהיה הבדל משמעותי לסטודנט ? תודה מראש!

זה המחשב של DELL

http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..8.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23084&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

פורסם

קשה להשוות מותגים כי לכל אחד יש מחשבים טובים יותר וטובים פחות.

הרבה אנשים לא ימליצו לך על HP.

כדאי לבדוק גם את את המבחר של Lenovo

זרימת אוויר? אתה קונה מאוורר תקרה או מחשב?

לשימושים כלליים של סטודנטים (אינטרנט, אופיס, סרטים) אין צורך ב-i7 ,

i5 בהחלט מספיק.

אם הוא סטודנט לעיצוב גרפי או עריכת וידאו תגיד, כי אז המצב שונה.

המחשב בקישור שהבאת נמכר ב3900 ש"ח ולדעתי סתם יקר, במיוחד אם המחשב לא מיועד למשחקים כבדים, הכרטיס מסך הייעודי מיותר.

פורסם

לא הייתי מוסיף אישית 400 לאותו מפרט, אולי אם היה מדובר במחשב ב10000, אבל סתם נספר כדי להקשות עליך לבחור :smile1:

היה לאבא שלי בעיה עם הUSB בנייד של דל והסוללה לא הייתה נטענת (תקועה ב90 ומשהו אחוז והמחשב היה נכבה ברגע שהיו מוציאים מהחשמל). הגיע תוך כמה ימים טכנאי הבייתה, בלי לנסות בכלל לשלול בעיות תוכנה מעבר לדיבורים, החליף לוח ואת הכרטיסים של הUSB בחדשים. ועוד הוא הראה שנפלו פינים של החיבור לסוללה שזה מן הסתם נזק פיזי שהרוב היו אומרים שזה באשמת הלקוח.

הדבר היחיד שלא הרשים זה ניקוי חפיף של המשחה מהמעבד עם סתם ספוג שהיה בקופסאות ומדבקה טרמית במקום משחה... אבל לא כזה ביג דיל.

ובנייד אחר שלהם התפרק המסגרת של המסך (איזשהו ציר דחף אותה איזה 3 ס"מ באחת הפינות וזה נתקע ככה), טכנאי תיקן גם את זה בלי תשלום. ושני המחשבים בני שנתיים בערך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים