עבור לתוכן

עזרה במפרט-7300 שקל למטרות גיימינג ועיצוב גרפי

Featured Replies

פורסם

אז בזמן האחרון אני מחפש מחשב חדש ושיהיה מסוגל להריץ משחקים שמאוד חדשים[כגון titanfall/watch dogs וכל משחק שיצא בשנים הקרובות[בתווך ה4-5 שנים או לפחות בכמה שנים הקרובות כי למרות שאני לא מכיר לגמרי או מבין הרבה במחשבים אני לומד מהר כדי לדעת שיוצאים כרטיסי מסך ומעבדים בתדירות לא רחוקה. חוץ ממטרות גיימינג אני גם מעצב גרפי בסגנון autocad/maya למרות שהתוכנה שאני משתמש בה היא blender שעושה את העבודה גם טוב.

אז מצאתי מפרט בנוי כבר שמגיע כבר בנוי עם מארז .. שאלתי כמה אנשים שלפי דעתם מבינים במחשבים ושאלתי אותם על המפרט הזה וקיבלתי דעות מאוד טובות מהם אבל הבעיה היא שהמחשב הזה [לא כולל מסך או ציוד כגון עכבר/מקלדת] עולה 7300 שקל. עכשיו זה לא כזה בעיה אצלי זה נמצא בתווך התקציב שלי אני רק רוצה לדעת אם זה יהיה שווה את זה

המעבד 4 ליבות-Core™ i7-4820K Haswell

לוח אם -Gigabyte X79

זכרון ram- 16GB

מקום בכונן הקשיח-2TB

דיסק[כונן דיסקים?-SSD 120GB

ספק כוח-CoolerMaster 750W

כרטיס מסך-ASUS GTX770 2GB-5 OC

אמרו לי שהכרטיס מסך הזה בשילוב עם המעבד יעבדו בצורה "מטורפת" ושהכרטיס מסך כרגע מספר 3 בעולם למרות שיוצא כרטיס מסך חדש בקיץ.

"יתרונות חשובים למחשב[על ידי חברת אייבורי דרכם מצאתי את המפרט]

זכרון Corsair Vengeance

כרטיס מסך ASUS GTX770 2GB-5 OC

קירור נוזלי למעבד Corsair Hydro H55

ספק כח Corsair 650W

מארז CoolerMaster K282

שווה את הסכום? גם אם לא לגמרי שווה את זה האם זה נמצא בתווך הסביר של מחשב גיימינג כמו שמתארים את המפרט הזה? או שאפשר למצוא מחשב עם אותו מפרט שעולה כמה אלפים פחות?

דעות? תודה רבה

פורסם

המפרט מוגזם ויקר מאוד, זה מפרט שמיועד לאוברקלוקינג. אתה מתכוון לעשות כזה בכלל?

יש כרטיסי מסך חזקים ומשתלמים יותר.

אל תסמוך על אייבורי בנוגע למפרטי מחשב, או בכלל.

לא הבנתי מה הקשר בין שני המפרטים שציינת, יש שם למשל שני ספקים שונים, פתאום הגיע קירור נוזלי.

בקיצור, ענה על השאלון שבדיון הדביק כדי שתוכל לקבל המלצה למחשב שמתאים לדרישות שלך.

פורסם
  • מחבר

אני מודע ליכולת האוברקלוקינג ואם אני אדע איך אולי אני יעשה

פורסם

למה i7 כל כך חזק?

גם i5 יספיק?

ממליץ גם לעלות בכרטיס מסך

פורסם
אני מודע ליכולת האוברקלוקינג ואם אני אדע איך אולי אני יעשה

ובכל זאת, אם אתה רוצה עזרה והמלצה - מלא את השאלון שנמצא בדביק, כפי שנדרש מכל מי שמתייעץ לגבי מפרט של מחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים