עבור לתוכן

התקנת 8.1 על מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

יש לי דיסק שכתוב עליו 8.1 PRO X64 FULL וגם Pre existing license and product key required

השאלה איך אני מתקין אם בכלל על דיסק נקי?

פורסם

אני התקנתי רגיל ולא נזקקתי להוכחה שיש לי מערכת הפעלה חוקית קודמת.

אבל בכל מקרה יש מדריכים באינטרנט מה עושים במקרה שאין אקטיבציה לאחר ההתקנה, בגלל שהיא הייתה נקייה.

זה תהליך די פשוט, למעשה. אם תתקל בזה חפש כאן באתר דיון דומה שפתחתי עם אותה שאלה.

פורסם
  • מחבר

קראתי שיש אפשרות להכניס בתחילת ההתקנה DEFAULT KEY ובהמשך לעשות אקטיבציה עם המפתח שרשום על הדיסק.

אני אנסה היום ונראה איך זה ילך.

פורסם

אתה אמור להכניס במהלך ההתקנה את הסיריאל של ה-8.1. ככה אני עשיתי וזה עבד מצוין.

חפש את הדיון שפתחתי בנושא, יש שם הפנייה למדריך מצוין איך עושים התקנה נקייה באמצעות דיסק שדרוג.

נערך על-ידי Animor

פורסם
  • מחבר
אתה אמור להכניס במהלך ההתקנה את הסיריאל של ה-8.1. ככה אני עשיתי וזה עבד מצוין.

חפש את הדיון שפתחתי בנושא, יש שם הפנייה למדריך מצוין איך עושים התקנה נקייה באמצעות דיסק שדרוג.

מצאתי את הדיון ואת המדריך האמור.

האם צריך לעשות משהו מיוחד כדי לבצע התקנה במוד UEFI ? הלוח שלי הגיע עם ביוס מסוג UEFI אבל כונן הDVD שלי הוא מסוג SATA דיי ישן.

נערך על-ידי kalda01

פורסם
מצאתי את הדיון ואת המדריך האמור.

האם צריך לעשות משהו מיוחד כדי לבצע התקנה במוד UEFI ? הלוח שלי הגיע עם ביוס מסוג UEFI אבל כונן הDVD שלי הוא מסוג SATA דיי ישן.

אתה אמור ללחוץ על אחד המקשים (תלוי בלוח שלך) כדי להעלות את הכונן במצב UEFI.

פורסם
  • מחבר

התקנתי והכל נראה עובד כשורה. תודה..

פורסם

אחלה :)

רק וודא שהווינדוס שלך מופעל, שהוא activated.

פורסם
  • מחבר
אחלה :)

רק וודא שהווינדוס שלך מופעל, שהוא activated.

כתוב שהוא מאוקטב. מוזר שלא התעקש על הימצאות גירסה קודמת למרות שזה כתוב על דיסק ההתקנה.

פורסם

כן, גם אני ציפיתי (על סמך מדריכים) שאצטרך לעקוף את הדרישה הזו, והופתעתי לטובה שהווינדוס הופעל אוטומטית עם התקנה נקייה.

יכול להיות שהם מזהים שעל אותו מחשב היה מותקן ווינדוס קודם חוקי. למשל לפי כתובת ה-MAC של כרטיס הרשת או אולי מזהה אחר.

פורסם
  • מחבר
כן, גם אני ציפיתי (על סמך מדריכים) שאצטרך לעקוף את הדרישה הזו, והופתעתי לטובה שהווינדוס הופעל אוטומטית עם התקנה נקייה.

יכול להיות שהם מזהים שעל אותו מחשב היה מותקן ווינדוס קודם חוקי. למשל לפי כתובת ה-MAC של כרטיס הרשת או אולי מזהה אחר.

לא נראה לי כי אצלי זו התקנה על מחשב חדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים