עבור לתוכן

כונן D נמחק

Featured Replies

פורסם

יש לי דיסק קשיח אחד שמחולק ל3 מחיצות C/D/E פתחתי את המחשב היום וכונן D לא מופיע ויש לי עליו המון קבצים נכנסתי למנהל דיסקים וראיתי שרשום השטח לא מוקצה אז אתחלתי את הכונן ולאחר מכן עשתי אמצעי אחסון חדש וזה עבד ואחרי כמה זמן שוב הכונן נעלם השאלה שלי היא כזאת מה עושים גם בקשר לזה וגם בקשר לכל הקבצים שנמחקו לי ניסתי לשחזר עם כמה תוכנות אבל הם לא מוצאות את הקבצים בתוכנה Recuva הוא רושם לא ניתן ל3בוע את מערכת הקבצים בכונן

נערך על-ידי sahi

פורסם
  • מחבר

מה אף אחד לא עוזר פה

פורסם

למה אתה שואל אותנו מה לעשות אחרי שמחקת את המחיצה ופירמטת אותה?

אין לנו איך לעזור לך עכשיו, הקבצים שלך לא יחזרו.

היית צריך לשאול לפני שאתה עושה מעשה בעצמך.

אגב, אף אחד לא חייב לך פה שום דבר. יענו לך מתי שיענו.

פורסם

עשית פירמוט מהיר למחיצה?

תשתמש ב icare data recovery

תגדיר בתוכנה על איזו מחיצה לבצע חיפוש.

פורסם

אגב, אף אחד לא חייב לך פה שום דבר. יענו לך מתי שיענו.

אל תהיה גס רוח.

הוא סך הכל עשה bump אחרי שחיכה יום שלם.

פורסם

זה לא קשור לכמה זמן הוא חיכה, גם אני הייתי מצפה לתגובה.

אבל לכתוב ״מה אף אחד לא עוזר פה״ זה שונה מ ״הקפצה, בבקשה זה חומר קריטי על המחיצה״

נכון?

פורסם

לא רואה שום בעיה עם מה שהוא כתב.

פורסם

לפותח הדיון,

אם המידע שנעלם קריטי אני ממליץ לך להפסיק לנסות לשחזר את הכונן ולמסור אותו לחברת שחזור, כמובן שזה יעלה לך הרבה כסף.

אני מקווה שאתה וכל מי שקורא את הפוסט הזה יבינו שצריך לגבות מידע.

פורסם
  • מחבר

לYMAC ראשית אתה גס רוח לרגע לא אמרתי שמישהו חייב לי משהו ,לרגע לא רשמתי שאני מחקתי את המחיצה, תקרא את הרשום לפני שאתה כותב שטויות רשמתי שהמחיצה נעלמה ונמחקה ברגע שהדלקתי את המחשב . בקשתי עזרה שוב אחרי שראיתי שאין מענה עשיתי איתחול מהיר לא עמוק כי המחיצה לא הופיעה לא היה לי דרך לגבות את המידע כי יש שם כמעט טרה מידע ולפני זה קראתי שתוכנות שיחזור יכולות לשחזר מידע אם בוצע רק איתחול מהיר ולא נשמר מידע חדש הבעיה שהמחיצה ממשיכה בכל פעם להימחק וכל תוכנת שיחזור שהורדתי רושמת שהיא לא מזהה את מערכת הקבצים במחיצה וגם עכשיו לא ניתן לעשות איתחול

נערך על-ידי sahi

פורסם

אם זה סתם אוסף פורנו תוריד מחדש (עם המהירויות של היום זה לא יקח יותר מדי זמן)

אם זה באמת משהו קריטי חשוב שתפסיק לנסות (כי כל כתיבה של מידע יכולה לבוא על גבי מידע קיים)

פורסם

חברים נא להרגיע את סגנון הדיון - לא מוסיף כבוד לאף אחד

לפותח הדיון - במידה ויש לך גיבוי - זה הזמן לבצע שחזור. במידה ולא:

1. לפנות לחברה להצלת מידע - קח בחשבון שזה יקר.

2. לנסות לשחזר בעצמך על ידי כל מיני כלים - קח בחשבון שכמה שתנסה יש סיכוי שתפחית את הסיכוי להצלת המידע. כמו כן השחזור לעלום יתבצע אל מדיה אחרת

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

ומה עושים עם המחיצה שממשיכה להעלם וכשרוצים להחזיר אותה צריך לעשות איתחול וווינדוס נותן שגיאה שאומרת שלא ניתן לעשות איתחול

- - - תגובה אוחדה: - - -

amadey שמעתי בעצתך כרגע זה סורק לבנתיים זה נראה טוב תודה

נערך על-ידי sahi

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים