עבור לתוכן

מפרט למשקים ולOC קל ללא תקציב (הסבר בפנים)

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? לא חשוב לי תקציב,אני רוצה לדעת כמה עולה מחשב אופטימלי לגיימינג היום שלא יהיה חזק בצורה מוגזמת ולא מנוצלת.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר,אבל ביצועים הכי חשוב

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וOC קל למעבד

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הכל מהכל,כל המשחקים המוכרים.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע מסך 23 FHD מתכנן להחליף למסך UHD כמה זמן לאחר הקניה.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא צריך HDD

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?1 בזמן מאמץ,5 בזמן מנוחה

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?קל למעבד

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.לא משנה,חנות אמינה.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?בחודש הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).I5,לדעתי I7 מיותר מאוד לגיימינג. EVO 840 1TB,ללא צורך ב HDD נוסף.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?עדיף להשאיר מקום לשדרוגים עתידיים.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:כמו שאמרתי,תקציב זה לא העניין,תבנו על פי דעתם מה שלדעתם הוא המחשב האופטימלי מבחינת ביצועים ומחיר,אין צורך להתפרע ולתת מחשב ב20K.

אני מקווה שהבנתם את הרעיון הכללי של המחשב שאני רוצה.

תודה.

פורסם

אתה חייב להגדיר תקציב ואילו משחקים ישוחקו לדוגמא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים