עבור לתוכן

התייעצות בקשר לקניית כרטיס מסך מאמאזון

Featured Replies

פורסם

בס"ד

שלום לכולם,

שבוע הבא אני מתכנן לקנות מחשב חדש לצורכי גיימינג.

הנושא של השאלה שלי הוא כזה.

אני רוצה לדעת האם אתם ממליצים לקנות כרטיס מסך מאמאזון?

יש כרטיס מסך שמצאתי באמאזון שהוא זול יותר ב600 שקל מהמחיר בארץ! אותו כרטיס בארץ עולה 1800 שקל ובאמאזון אחרי מכס ומשלוח זה יוצא 1200 שקל.

הבעיה שלי היא לגבי האחראיות.

בדקתי את זה עם אמאזון ומהם אני מקבל אחראיות של 30 יום החזרה חופשית בכל מקרה, גם אם אני משתמש בכרטיס 29 יום אני יכול להחזיר אותו ביום ה30.

ולגבי האחראיות התקשרתי למרכז של PNY בצרפת והם אמרו לי שאני מקבל אחראיות 3 שנים.

אם תהיה לי בעיה עם הכרטיס מסך אני צריך ליצור איתם קשר (אני מתקשר דרך סקייפ יש לי מנוי). והם ינסו לעזור לי טלפונית ולבדוק אם הבעיה היא בעית תוכנה או בעית חומרה.

במידה וזאת בעית חומרה הם אמרו לי שהם יתנו לי כתובת לשלוח להם את זה לתיקון (בצרפת).

האנגלית שלי טובה והכל.

אבל השאלה שלי היא האם אתם ממליצים על זה?

בשאר החלקים יש הפרש של בין 60 - 150 שקל אז זה לא מצריך קנייה מהאינטרנט.

אבל בקשר לכרטיס מסך ההפרש הוא של 600 שקל וזה ממש משמעותי.

והקטע הוא שהחלק שהכי מפחיד אותי במחשב זה הכרטיס מסך.

כי עכשיו במחשב שיש לי עכשיו, יש לי אותו 5 שנים והפעם היחידה שהייתי צריך להשתמש באחראיות הייתה בקשר לכרטיס מסך וזה היה לפני איזה שנתיים. הכרטיס מסך היה GT220.

והקטע הוא גם שכל פעם שניסיתי לעדכן את הדרייבר לכרטיס מסך התחילו לי בעיות שכל שנייה מסך שחור והיה רשומה לי הודעה "מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור". ככה שעד עכשיו אני תקוע עם דרייבר מ2009. אני לא יודע אם זה בגלל שאני לא יודע לעדכן את הדרייבר או שבגלל שהכרטיס דפוק או המחשב דפוק או אני לא יודע למה.

וזה הפחד שלי, שתהיה לי בעיה עם הכרטיס מסך וזה יהיה רציני וזה יקח מלא זמן עד שיחזירו לי את זה.

כי כמו שאמרתי, יש לי את אותו מחשב 5 שנים ובכל הזמן הזה הוא היה בתיקון רק פעמיים. פעם אחת בגלל הכרטיס מסך. ופעם אחת בגלל התחממות של המעבד (שהבעיה הייתה בקירור של המעבד אז החלפתי קירור ושמתי עוד קצת משחה טרמית וזה הסתדר).

וזה הפחד שלי, שתהיה לי בעיה בכרטיס מסך וזה יקח הרבה זמן עד שהם יסדרו את זה.

בקיצור, סליחה על החפירה אבל בבקשה שמישהו יעזור לי כי זה ממש חשוב.

פורסם

אתה בקלות מוצא הפרשי מחירים גדולים יותר עבור כרטיסי יד שניה בארץ עם אחריות, ככה שגם אם זה מתקלקל לך, אתה פשוט מחליף לחדש.

ברור שמימוש אחריות בחו"ל יקח זמן. המשלוח גם יעלה -לך- כסף. תקנה מחו"ל רק אם זה סופר משתלם, ואין מחיר כזה בארץ... תופתע לגלות שזה לא המצב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים