עבור לתוכן

תקיעות עם כרטיס 290

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני כמה ימים את ה R9-290 TRI-X 4GB OC

הורדתי את הדרייבר 14.6 BETA ואני פשוט לא מקבל שום ביצועים ההפך ב BF4 יש לי 35-55 FPS

ב WATCH DOGS תקיעות ובכלל FPS שלא קרוב אפילו למה שאני אמור לקבל..

יש למישו פיתרון למה זה קורה?

המערכת שלי בכללי היא :

INTEL CORE I5-2500 3.3 GHZ

8 GB RAM

R9-290 TRIX 4GB OC

WIN7-64BIT

תודה רבה לעוזרים.

- - - תגובה אוחדה: - - -

ניסתי גםמ עם דרייבר אחר של 14.4 אמור להיות טוב אבל זה לא עוזר

• תגובות 139
  • צפיות 23.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה רזולוציה, מסך ?

פורסם
  • מחבר

רזולוציה 1920x1080, יכול ל היות שזה קשור ?

מסך של philips..

פורסם

זה בדיוק מה שקרה לי שאני רכשתי את ה290, היו לי בצועים גרועים כל כך ולא הבנתי את הסיבה....

למרות שהתקנתי דרייברים כפי שמצויין במדריך שהציעו לך, הבעיה נישארה.

מה שפתר לי את הבעיה זה ניקוי דיסק!

כמובן שגם אני מציע לך לבצע התקנה נקייה של דרייברים כפי שהוצע פה, אבל ניקוי הדיסק משום פה העלים את הבעיה כאילו ולא הייתה!

פורסם

בטח היה לך כרטיס מסך קודם אולי גם מתוצרת המתחרים אז קודם כל כדאי לנקות ולהשאר עם הדרייבר הגנרי של חלונות ואז להתקין מחדש גם באוטומטי ע"י העדכון של חלונות.

פורסם

מהו דגם הספק שלך?

פורסם

חלק מהמשתמשים מדווחים שהדרייבר 14.6 לא יציב או גורם לארטיפקטים, תנסה להסיר ולהתקין מחדש את גרסת 14.4 שמאוד יציבה.

המשחקWD לא זז חלק ומציג תקיעות גם על מערכת עם מעבד אקסטרים מומהר.

בקשר לספק הכח מהו הדגם המדוייק שברשותך.

פורסם
  • מחבר

הספק שלי הוא 620W של סיסוניק

וכבר ציינתי שאני משתמש ב14.4

עידן, על הכרטיס הקודם שלי שהיה פחות חזק, המשחק הזה רץ יותר טוב ככה שאי אפשר להאשים את הבעיות במשחק.

יש לכם מדריך לניקוי דיסק? אם זה לא יעזור אני אממש אחריות...אין מה לעשות

פורסם

תבדוק את הכרטיס עם 3DMARK

בסוף תקבל תשובה היכן נמצא המחשב שלך יחסית לאחרים עם תצורה דומה.

פורסם

יש לכם מדריך לניקוי דיסק? אם זה לא יעזור אני אממש אחריות...אין מה לעשות

הפעולה מאוד פשוטה.

תלחץ עם המקש הימני של העכבר ע"ג הכונן שלך ותבחר בלשונית האחרונה (מאפיינים/properties).

יפתח לך חלון ושם יש לך לשונית ניקוי הדיסק\disk cleanup, תלחץ על הלשונית.

לאחר סריקה קצרה יפתח לך עוד חלון ושם יש לך מספר אופציות לבחור בהם, תסמן את המשבצות הריקות (אין לך ממה לחשוש) ותלחץ אישור.

כמובן שרצוי שתבצע לפני כן הסרה של הדרייברים לפי המדריך שהוצע פה, ואז תבצע ניקוי דיסק ורק לאחר מיכן תתקין את הדרייברים החדשים.

פורסם

יש לפעמים בעיות של THROTTLING בכרטיסים הללו ( אני מדבר כבעלים של 290X ) הבעיה לרוב נפתרת בביצוע OC , הכי קליל שיש ( תעלה אפילו 1% ) והבעיה לרוב נעלמת , כמובן שהתקנת דרייבר כהלכה זה א-ב של פתרון התקלות . במקרה שלך , תנסה בTAB של הPERFORMANCE להעלות בקצת את הGPU CLOCK PERFORMANCE ואת הMEMORY .

Blader

פורסם

^התופעה שאתה מדבר עליה קורית בדרך כלל בכרטיסים בעלי קירור סטוק/מפוח, שם הקירור הרבה פחות יעיל ותדרי הכרטיס יורדים עקב חום גבוה.

אם כבר אוברקלוק, עדיף לא לבצע דרך הקטליסט אלא דרך MSI AB.

פורסם

מכוון שמדובר בכרטיס חדש, אני בכלל לא מציע לבצע המהרה ע"מ לפתור את הבעיה אם בכלל.

הפתרון אמור להיות פשוט מאוד, ולהערכתי מדובר בקבצים שגורמים לבעיה הזאת.

כמובן שאני לא שולל אפשרות של בעיה בחומרה, אבל אני מציע לנסות לפתור את הבעיה בדרכים הפשוטות יותר.

יכול מאוד להיות שזה יעזור ויפתור את הבעיה, לי אישית זה פתר.

אני לא הייתי מוכן לרכוש כרטיס מסך בכספי הטוב והדרך שבה הוא יעבוד טוב, רק עם עושים לו המהרה...חד משמעית שולל על הסף!

פורסם
מכוון שמדובר בכרטיס חדש, אני בכלל לא מציע לבצע המהרה ע"מ לפתור את הבעיה אם בכלל.

הפתרון אמור להיות פשוט מאוד, ולהערכתי מדובר בקבצים שגורמים לבעיה הזאת.

כמובן שאני לא שולל אפשרות של בעיה בחומרה, אבל אני מציע לנסות לפתור את הבעיה בדרכים הפשוטות יותר.

יכול מאוד להיות שזה יעזור ויפתור את הבעיה, לי אישית זה פתר.

אני לא הייתי מוכן לרכוש כרטיס מסך בכספי הטוב והדרך שבה הוא יעבוד טוב, רק עם עושים לו המהרה...חד משמעית שולל על הסף!

צודק , אבל כמו שאינטל מוציאים מעבד עם TIM לא ממש טוב וHEATSINK נוראי אבל אין להם בעיה להמשיך למכור את זה ואז ( אחרי שראו מלא אנשים עושים הסרה של הLID והטמפרטורות צונחות ) להוציא לך מעבד "חדש" שהוא פשוט המעבד הישן עם חומרים טובים יותר מנסיון של אנשים , ככה גם ליצרניות הכרטיסים לא מפריע להמשיך ולמכור לך את הכרטיס המתחמם והזול עם קירור הסטוק שלא ממש מספיק לקרר את הכרטיס ומביא אותו למצב של THROTTLING , בכרטיסים בעלי קירור שהוא לא סטוק ( במיוחד אלו שכבר מגיעים עם OC הישר מן המפעל , כמו שלך ושלי ) הבעיה לא ממש קיימת ,שינסה , OC קליל בד"כ פותר את הבעיה ולא משפיע על הטמפרטורה כלל , כמו כן , מומלץ במקרה של סטוק להעלות את מהירות המאוורר ( למרות הרעש הבלתי נסבל )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים