עבור לתוכן

האם יש לנו כרטיס תקציבי חדש???

Featured Replies

פורסם

לבחור ששאל אם עדיף את זה על פני ה9000PRO , כן , עדיף , כל עוד זה 9600NP ולא 9600SE...

אבל , ההבדל ביניהם הוא מאוד מאוד קטן , ככה שאני ממליץ לך יותר לקנות את ה9000PRO מכוון שגם אתה קונה אותו מזיגזאג(שנחשבת לחנות הכי הכי אמינה ועם השירות הכי טוב בארץ) וגם בטיפה פחות כסף , בעוד שאת ה9600NP אתה קונה מחברה שנחשבת לאחת מה"רמאיות" בשוק.

פורסם

עדכון!!

ביררתי והכרטיס של JetWay ששמיר מוכרים הוא עם הנתונים הבאים:

9600SE 128MB

מה שאומר שהדגם הוא: 96SE-AD-128B

לינק: http://www.jetway.com.tw/evisn/product/vga/9600se/9600se.htm

אז כן, זה דגם ה-SE מה שדי מסביר את המחיר המצחיק, בתוספת העובדה שמדובר בחברה שמעולם לא שמענו עליה ולא מצאתי אפילו ריוויו אחד על הכרטיסים שלה בנט. אני לא אומר שהיא גרועה רק שאני לפחות לא מכיר אותה, מה שאומר שאומר שהעסקה הזו לא נשמעת/מריחה טוב :)

פורסם

זה היה די ברור...

נו טוב, נחפש מציאות אחרות ;)

פורסם

תקנה RADEON 8500LE ותעשה לו קלוקי קטן ל285\285 (למרות שזה לא כל כך מצליח לי , מלא ARTIFACTS) אבל זה הכרטיס הכי משתלם ! אם היית מצליח להגיע למהירויות שעון של הR9600NP הוא היה אוכל אותו כמעט בחצי ! בוא ואני אסביר לך למה : ל8500 יש 4 PIPELINES *2 SOMETHING ולR9XXX יש 4PIPELINES *1 SOMETHING THUS ה8500 יהיה יותר מהיר ! אבל בשביל כאלה מהירויות תצטרך קירור מים >:(

פורסם

קניתי 8500LE יד שניה לפני מספר שעות.

מה זה ARTIFACTS? האם אלו הבעיות ברינדור? שמופיעים פתאום כל מיני משולשים וצורות על המסך??? מהבהבים כאלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים