פורסם 2014 ביוני 411 שנים שלום,לפני כמה ימים ככל הנראה המחשב שלי קיבל איזה וירוס מעצבן.כל פעם שאני רואה סירטון\משחק\ אפילו GIF המעבד פתאום מצריך אחוזים גבוהים מהניצול שלו וככה יש לי פרייזים.אבל מה הקטע?כל עוד אני מזיז את העכבר או לוחץ על המקלדת זה לא מקבל פרייזים ולא מצריך את המעבדדוגמא קטנה:אני פותח סרטון ביוטוב וברקע אני רואה את הניצול של הCPU,אחרי כמה שניות אני מקבל פרייזים ותקיעות ואני רואה שהניצול של הCPU גבוה מאוד(מעלה 70),אני מזיז קצת את העכבר וזה עובד בסדר לכמה שניות וקורה שוב..הפתרון הזמני זה פשוט להזיז את העכבד או ללחוץ לחיצה ממושכת על איזה מקש ואז אין פרייזים..כן הזוי..כבר ניסיתי הכללעדכן מלא דרייברים(כולל כרטיס מסך ומעבד)DFRAGCCLEANERבדיקת טמפ סריקת וירוסיםוכלום לא עזר..הצעות מישהוא ? (חוץ מפירמוט)תודה לעוזרים וחג שמח
פורסם 2014 ביוני 411 שנים כנראה יש לך תוכנה שנכנסת לפעולה שאין תזוזת עכבר או באג תפתח task scheduler ותראה ב triggers אם יש תוכנה שנכנסת לפעולהפתרון נוסף היא שיטת האלימינציה:תבטל שירותים שהם לא שירותים של מיקרוסופטתבטל אתחול תוכניותאתה יכול לגשת דרך msconfig.exe
פורסם 2014 ביוני 411 שנים מחבר כנראה יש לך תוכנה שנכנסת לפעולה שאין תזוזת עכבר או באג תפתח task scheduler ותראה ב triggers אם יש תוכנה שנכנסת לפעולהפתרון נוסף היא שיטת האלימינציה:תבטל שירותים שהם לא שירותים של מיקרוסופטתבטל אתחול תוכניותאתה יכול לגשת דרך msconfig.exeקודם כל תודה על התגובה.לא הבנתי בדיוק מה לעשות בטריג.. יש המון שםhttp://i.gyazo.com/016e6a23b83466b631714fea64ab9798.png נערך 2014 ביוני 411 שנים על-ידי Jexsu
פורסם 2014 ביוני 411 שנים עזוב את ה triggers תסיר את כל תוכנות ה"אופטימיזציה" שיש לך במחשב avanced system care game booster driver booster ccleaner אם יש עוד כמובן אז להסיר לדעתי זה אמור לפתור לך את הבעיה
פורסם 2014 ביוני 411 שנים מחבר עזוב את ה triggers תסיר את כל תוכנות ה"אופטימיזציה" שיש לך במחשב avanced system care game booster driver booster ccleaner אם יש עוד כמובן אז להסיר לדעתי זה אמור לפתור לך את הבעיה הבעיה התחילה לפני כל אלה..אלה נועדו כדי לנסות לפתור. אבל אני חושב שהבעיה הסתדרה אז תודה רבה לך! אגב באופן אירוני לחלוטין הוירוס הזה הגיע בדיוק אחרי שהורדתי watch dogs
פורסם 2014 ביוני 411 שנים טוב שנפתר http://www.tomsguide.com/us/watch-dogs-bitcoin-malware,news-18837.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.