פורסם 2014 ביוני 311 שנים שלום,אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי.* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, לימודים* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14" לא חשוב* רזולוציית המסך? לא קטן מדי* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה, עדיף מוארת* משקל רצוי? קל ככל הניתן פחות מ 2 קילו* האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרט, לא מעט מדי* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (HDMI, VGA,USB)* Bluetooth? - אם אפשרי, לא חובה* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD יכול להיות יתרון, אבל גם שלא יהיה קטן מדי. דיסק קשיח לפחות 500 גיגה* כונן אופטי? לא צריך* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא קריטי* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP DELL LENOVO ASUS * דרישות נוספות - אני ממש מעדיף שיהיה i5, מבחינת זכרון עדיף יותר מ4GB (אבל תלוי מה המשמעות מבחינת המחיר.)המחשב שיהיה כמה שיותר דק וקל.תקציב באיזור 2000 שח (במחירים של ארה"ב 500-600$)ובנוסף אודה לכם אם תוכלו להמליץ על חנות שאפשר לקנות ממנה.תודה, נערך 2014 ביוני 411 שנים על-ידי sergio4567
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.