עבור לתוכן

המלצה למדפסת לייזר איכותית או משולבת, או עם סורק בנפרד

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אני צריך מדפסת משולבת אך שתהיה מהירה דייה כמו מדפסת לייזר משרדית, עד כמה אפשר לחסוך כדי לרכוש מדפסת איכותית כזאת?

מה שאני צריך זה מדפסת עם סורק איכותי, שיסרוק באיכות גבוהה, ובכמויות רבות... גם כן יהיה בו הדפסה מהירה, שתדפיס בכמויות גבוהות של דפים בדקה. אז מה עדיף לקנות סורק ומדפסת לייזר בנפרד או משולב? איך המדפסת משולבת מבחינת מהירות הדפסה לעומת מדפסת לייזר לבדה?

אני חקרתי באינטרנט מגוון מדפסות משולבות כאלו לדוגמא בחיפושיי באינטרנט, ויצאתי קצת מבולבל עם כל הנתונים ותוכנות של כל אחת מהן. אשמח שתסדרו לי את הראש... יש מדפסות משולבות שאין להן שמות מוכרות כמו שאני מכיר: HP, Xerox, Canon, Brother וזה. שבהם משרדים משתמשים עד כמה הן אמינות ואיכותיות?

יש פה מדפסת משולבת Pro 907 ex, מה דעתכם עליה?

האלו הדרישות עיקריות שיהיה חשובות לי למדפסת:

- מדפסת לייזר מהירה ובכמויות גבוהות (שחור ולבן)

- אפשרות לסרוק בכמויות רבות

- כולל אפשרות לשלוח פקס

- גם משמשת בתור מכונת צילום

- יהיה אפשרות גם להדפיס בצבעים? יש כזה? ניתן לרכוש גם בנפרד, צריך המלצה שלכם.

- רצוי שיבוא מהמלצה אישית שלכם, עם הדגם וחברה שיש לכם ניסיון טוב איתם.

מספר שאלות נוספות:

מדובר במדפסת עבור אבא שלי למשרד שלו, רצוי שיוכל להדפיס כמויות רבות של דפים בדקה. למצגות, לחשבונות, ודיווחים ללקוחות שלו.

• בגדול עד כמה משמעותי המהירות בין מדפסות לייזר צבעוניות ולבין שחור-לבן, עד כמה משתלם וחסכוני לקנות?
  • האם לדעתכם יהיה עדיף להשקיע במדפסת משולבת צבעונית עם סורק, פקס, צילום? בנפרד עם מדפסת לייזר? או לרכוש מדפסת משולבת משרדית שיכולה לכלול במדפסת לייזר, פקס, יכולת סריקה בכמויות גדולות?
  • יש צורך גם במדפסת שתדע להדפיס צבעוני לעיתים רחוקות, וגם כן מה הכי כדאי להשקיע מבחינת מדפסת לייזר, יחס, מהירות, מחיר ואיכות?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

המדפסת OKI MB491 תתאים לך - מדפסת לייזר משולבת עם סורק ופקס, יש עליה ביקורות טובות ברשת.

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=MB491

להדפסות בצבע אתה יכול לקנות בנוסף מדפסת הזרקת דיו משולבת צבעונית כמו Canon MX455, מדפסת מומלצת:

http://www.ret.co.il/m/144195

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים