עבור לתוכן

מחפש נייד חזק ללימודים ומשחקים בין 4000-5000 באילת

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מחפש לקנות לפטופ חזק שיחזיק לי לתקופת הלימודים ולמשחקים.

אני מתכוון לקנות את המחשב מאילת כדי להוזיל עלויות

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים

* גודל המסך: 15.6 מעדיף מאט

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעעדיף מקלדת מלאה הכוללת numpad

* האם נדרש זמן סוללה ארוך?: כן, מיועד ללימדים.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא

* Bluetooth? לא משנה

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה שילוב של SSD למערכת הפעלה וHDD של לפחות 500GB

* כונן אופטי? לא משנה

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפשרי

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...).

ראיתי שתי אופציות שקפצו לי לעין

http://ksp.co.il/?uin=22943 - עם תוספת להרחבת האחריות ל3 שנים

או

http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=22660

+

http://ksp.co.il/?uin=20108

לגבי המחשב של asus אשמח לדעת אם אפשר להוסיף לו כונן שני.

אשמח לקבל חוות דעת והצעות נוספות

תודה.

פורסם

שים לב שמדובר במחשבים של למעלה מ-2.5 ק"ג. חתיכת בלוק לסחוב אותו איתך.

לי בתור סטודנט היה מחשב 2.2 ק"ג וסבלתי ממנו. קניתי אחד ששוקל 1.3 ק"ג.

קח בחשבון.

פורסם

לאסוס ב100 גרם, יש יתרון עם מסך IPS וכרטיס מסך חדש יותר שנראה שהוא חזק יותר לפי http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-750M-SLI.91280.0.html

וחיפשתי את הדגם של SLI (מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה)

היתרון של לנובו הוא סוללה גדולה יותר.

בכללי שניהם מאוד כבדים ואתה כנראה לא תיקח אותם ללימודים אולי מידי פעם לחברים.

מה אתה הולך ללמוד?

אולי יהיה לך שווה לקנות מחשב נייד ללימודים ומחשב נייח למשחקים.

אישית אחרי תואר במדעי המחשב אני יכול להגיד לך שI5 בגרסאת U יכול להספיק בכיף כי אתה לא עושה גרפיקה שם (אלא אם אתה בוחר מסלול מיוחד וגם אז זה יכול להספיק)

עם המחשב שלך יהיה קל הוא יהיה המחברת שלך ותיקח אותו כל יום ללימודים אחרת הוא כנראה יהפוך לנייח ולא יצא מהבית\סלון...

פורסם
  • מחבר

הולך ללמוד הנדסת מחשבים - שכולל בתוכו גם תכנות.

לא רואה סיבה שזה יפריע לי כל כך אבל תודה על ההצעות

איך אני אדע אם יש אפשרות להוסיף לasus עוד כונן SSD?

פורסם

הארד דיסק של לנובו הוא עם

SSD Cache

שזה נותן יתרון קטן אבל זה ממש לא SSD...

צריך לחפש אבל אני אומר לך מניסיון אתה לא תסחוב אותו איתך ללימודים, זה ממש כבד, יש לך את המטען שהוא כנראה יהיה גם עוד כמה מאות גרמים...

תיקח בחשבון ש3 אלף אתה יכול להביא נייד קל ומספיק חזק לכל מה שתלמד תכנות זה לא משהו כבד על המחשב וגם אם תפתח מכונה וירטואלית זה לא יעשה בעיות כי אתה לא תריץ גפריקה או משהו מטורף עליו.

מבחינה לימודית אתה קונה מחשב שכמעט לא יצא מהבית וביחוד לא תיקח אותו ללימודים...

פורסם

28Gil ו Ligi, חבל אני מציע לכם לסייג את טענותיכם לגבי המשקל, שזו דעתכם האישית וההעדפה שמתאימה לכם.

במיוחד עם פותח השרשור מודע מראש למשקל המחשב, ואומר שזה לא שיקול כה משמעותי עבורו,

לא כולם מחפשים לחסוך עוד ק"ג ולשלם את זה בצג קטן יותר, ביצועים וכו'.

גם בתור סטודנט, נראה לי לא נוח לתכנת זמן ממושך בפקולטה עם צג קטן מ 15", חלק מחפשים ברחבי החוות מחשבים אצלנו מסכים נייחים לחבר עליהם את הניידים, אני חושב שנוח שיהיה כבר מלכתחילה צג שנוח לעבוד איתו, בלי להזדקק לחפש ברחבי הקמפוס צג חיצוני שניתן לחבר.

אני לדוגמא, רכשתי ASUS G750, ששוקל קצת הרבה יותר מ - 2.5 ק"ג ( קרוב לכפול מי זה.. ) למרות כל ההמלצות בפורום לא לעשות את זה מפאת משקל,

ואני לא מתחרט על זה לרגע, ממש לא מרגיש אי נוחות ביומיום, ואני סטודנט בטכניון, ומי שמכיר את המתחם יודע שהקמפוס גדול מאוד ונדרשת הרבה הליכה יומיומית בו.

בקשר להשוואה בין שני המחשבים שפותח השרשור שם בהתחלה, ללא ספק ה- ASUS N550 נראה כמו הבחירה המוצלחת יותר לפי דעתי, במיוחד אם יסתבר שניתן להוסיף כונן SSD שזה מאוד מומלץ, אני אישית כאשר קניתי את המחשב הוספתי גם את אותו SSD שאתה מתכנן לקנות והוספתי סטיק נוסף של 8 ג'יגה.

לקח כמה ימים עד שהרכבתי אותם, לכן מההתרשמות שלי, תוספת הזיכרון הייתה בקושי מורגשת, אבל תוספת ה-SSD, שמיים וארץ, באמת שמאוד ממליץ שכל בחירה שתיקח תכלול כונן SSD בקונפיגורציה כזו או אחרת ( כונן SSD נוסף או הפיתרון של הדיסק הקשיח עם SSD קטן של LENOVO, למרות שאני לא יודע איך הוא מבחינת ביצועים לעומת SSD ייעודי. ) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים