פורסם 2004 במרץ 721 שנים האם אני יכול להתקין DDRAM או SDRAM במחשב שיש בו כבר 128 RDRAM ?השאלה שלי היא האם הם יכולים לעבוד ביחד או שאני חייב להתקין אותו סוג של זיכרון על מנת לקבל תוצאה טובה במחיר סביר ....? ???
פורסם 2004 במרץ 721 שנים מחבר אז מה אתה מציע לי לעשות אם יש לי כבר במחשב 128 RDRAM ואני צריך עוד זיכרון ומהר...?אתה חושב שיש לי אפשרות למכור אותו פה בפורום?והאם יש סיכוי שהלוח אם שלי תומך רק RDRAM?
פורסם 2004 במרץ 721 שנים http://www.pch.co.il/docs/pd-154124806.htmתראה את המחיר הזה,אני קונה לך לוח חדש שתומך ב ddr במחיר הזה
פורסם 2004 במרץ 721 שנים מחבר אני לא מבין....לוח אם שתומך RDRAM בהכרך לא יתמוך SDRAM או DDRAM?אז מה שאתה אומר לי זה שב 550 ש"ח אני מסיים את העיניין הזה...?ואיזה מחיר אני יכול לקבל על ה 128 RDRAM שלי?
פורסם 2004 במרץ 721 שנים התמיכה בזיכרון מסוג מסויים תלויה בצ'יפסט של לוח האם ובמבנה שלו.RDRAM מגיע בכרטיסי RIMM, הנכנסים לחריץ תואם, ואינם תואמים לכרטיסי DIMM בהם מגיע זיכרון SDRAM או לחריצים שלהם. לא יודע אם יש לוחות התומכים ב-RDRAM וב-SDRAM יחד, אבל לא סביר ששלך תומך בשניהם, בכל מקרה.
פורסם 2004 במרץ 721 שנים ערוך את עהודעה המקורית כך שתהיה לה כותרת עניינית בבקשה (קרא את חוקי הפורום אם לא ברור לך למה).יש לוחות שתומכים ב SDR ו DDR, אך לא בו זמנית ולא באותם סלוטים. זה ענין פשוט לביצוע כי SDR ו DDR כמעט זהים טכנית.אין לוח שתומך ב RDRAM וגם בזיכרון אחר כי אין כזה צ'יפסט (ו RDRAM שונה כל כך מכל דבר אחר שזה לא סביר שזה יקרה).
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים We opened a sale/buy system for a reason, use it, the forum isn't meant for this.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.