פורסם 2014 ביוני 211 שנים תכנס לאתר של NV ותוריד את הדריבר GeForce 335.23 תפעל לפי מה שכתבתי בתגובה הקודמת רק שאת התקנת הדריבר תעשה גם במצב הבטוח (ותתקין רק את הדריבר ללא הפיזיקה).http://www.geforce.com/driversזאת בעיה ידוע שקורת מידי פעם...צריך פשוט לשבת על זה ולנסות כל מיני "קומבינות".
פורסם 2014 ביוני 211 שנים מצב בטוח של windows...אחרי שאתה מחוק את הדרייבר הישן עם ddu , כנס שוב למצב בטוח ותתקין את הדריבר החדש.
פורסם 2014 ביוני 211 שנים מחבר כן אבל f12 מביא אותי לחלון שחור ששואל אותי מאיפה לאתחל, לא מצאתי את הכניסה ל safe mode
פורסם 2014 ביוני 211 שנים F8 ואז תבחר SAFE MODE.תנסה BETA, הייתה לי בעיה דומה, שנפתרה בסוף רק על ידי התקנת דרייבר BETA.
פורסם 2014 ביוני 311 שנים מחבר תודה רבה לכולם ממש עזרתם לי, רק ההתקנה ב safe mode פתרה את התקלה. והכל רץ חלק, יש למישהו מושג איך מנטרלים את ההודעות שווינדוס נותן לעדכון דרייברים שזה לא יקרה שוב?
פורסם 2014 ביוני 311 שנים מחבר כן זה מסומן אצלי בדיוק כמו אצלך, אבל זה עדיין מופיע לי בשורת משימות למטה, שהוא מצא דרייבר מעודכן ואם אני רוצה להתקין אותו...אני רוצה שגם זה לא יופיע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.