עבור לתוכן

Blue Screen לאחר שהוספתי זיכרון למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני כמה ימים קניתי זיכרון חדש למחשב והוספתי אותו לזיכרון הקיים. המחשב עבד כמו שצריך בערך שש שעות ולאחר מכן קיבלתי Blue Screen, הרצתי memtest עבור שני הזכרונות ביחד ועבור כל אחד מהם בנפרד ובכל הבדיקות לא נמצאו שגיאות גם לאחר 7 PASS. אחר כך ניסיתי לפרמט את המחשב כי חשבתי שהבעיה היא במערכת ההפעלה ולא בחומרה. גם בפירמוט הכל עבד בסדר עד שהתקנתי את העידכונים לwindows ואז שוב קיבלתי blue screen. ניסיתי אחר כך להעלות את המחשב בsafe mode וזה עבד.

המפרט שלי הוא:

לוח אם: GIGABYTE GA-78KMT-S2P

מעבד: AMD Phenom II X4 955 Black Edition

זיכרון: CMV4GX3M1A1333C9 ׁ(זיכרון ישן)

CMX4GX3M1A1333C9 (זיכרון חדש) שניהם של Corsair

מערכת הפעלה: Windows 7 Ultimate x64

תודה מראש לכל מי שיכול לעזור עם זה.

פורסם

מה הקוד של המסך הכחול? אתה יכול להעלות לכאן צילום מסך שיהיה אפשר לנתח את זה?

פורסם
  • מחבר

צילום מסך:

[ATTACH]6031[/ATTACH]

לפעמים כשאני מקבל מסך כחול המחשב ישר עושה ריסטרט ואני לא יכול לצלם ולפעימם אני מקבל את המסך שצירפתי.

פורסם

מה קורה אם אתה מנסה להפעיל את המחשב רק עם הזכרון החדש? האם אתה עדיין מקבל מסך כחול?

פורסם
  • מחבר

אם אני מפעיל את המחשב רק עם הזיכרון החדש הכל עובד כמו שצריך

פורסם

אוקיי. לפי מה שאמרת, אתה מקבל את המסך הכחול כאשר שתי הזכרונות מחוברים ללוח אם. אם אתה מחבר רק אחד מהם ללוח המחשב עובד בסדר. השערה שלי, כנראה שהם לא מסוגלים לעבוד ביחד.

זכרון ישן שלך:

CMV4GX3M1A1333C9

זכרון חדש שלך: CMX4GX3M1A1333C9

שים לב שלזכרון הישן השם שלו מתחיל ב-cmv, ולעומת זאת הזכרון החדש השם שלו מתחיל ב- cmx. זה נראה לי כמו שתי דגמים שונים שכנראה לא מתוכננים לעבוד אחד עם השני. קח את זה בתור השערה בלבד, כי עדיין לא ניתחתי את המסך הכחול שלך לעומק. נסה להשיג ממישהו שתי זכרונות זהים בנפח ובמהירות ( כדאי גם מאותו חברה ) ותבדוק אם זה יעבוד. אני אנסה בזמן פנוי לנתח את המסך הכחול שלך, בנתיים התשובה שלי היא בגדר השערה בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים