עבור לתוכן

אז רציתי לקנות PS4 במחסני חשמל.

Featured Replies

פורסם

התקשרתי היום בתשע לסניף בירקונים בפתח תקווה לברר אם יש PlayStation 4.

נציגת השירות שאיתה שוחחתי אמרה כי אכן יש להם את המוצר במלאי.

לאחר מכן שאלתי אותה אם היא יודעת באיזו גרסה הקונסולה (אמריקאי/אירופאי/אסייתי).

נציגת השירות אמרה שהיא לא יודעת ואני צריך לבוא לחנות לברר.

לאחר ששאלתי אם היא יכולה לברר את זה עם "מי שמבין" בחנות באיזה גרסה מדובר,

נענתי בתוקפנות כי היא לא יודעת באיזה גרסה מדובר והיא הדגישה אני צריך לבוא ולראות בעצמי.

למה אני בתור לקוח צריך לנסוע חצי שעה לחנות רק כדי לברר אם מדובר במוצר שאני צריך או לא,

במקום שהיא תבקש ממי שאחראי לכך שישקיע דקה לברר באיזה גרסה מדוברת? זה הרי חלק מהעבודה שלהם.

ניחה, נסעתי בכל זאת. שהגעתי לסניף אותה נציגת שירות הפנתה אותי למוכר, שיוצא את הקונסולה מהמחסן.

אך אבוי! אין להם את הקונסולה במלאי!

אותו מוכר חביב ששירת אותי בצורה של "תעזוב אותי" עשה לי טובה והלך לבדוק שבאמת אין במלאי.

לשם אני לא אחזור יותר :D

פורסם

חבר שלי במקרה דיבר איתי על זה היום (יום שבת) ויש אחת בבאג בסינמה סיטי עם WATCH DOG בגרסה של ישפאר.

בכל מקרה לא הייתי הולך לחנות בלי לבדוק שיש ושישמרו לי אחת בצד במיוחד שאני נוסע במיוחד...

למי שלא אכפת לא שווה שיבוא עליו בשביל לקנות, אל תשכח שאותו מוכר מקבל עמלה של 1% +- על כל מכירה.

פורסם

ביום שישי היה את הקונסולה ב 1999 שקל ב KSP, אני לא יודע אם אמריקאי או אירופאי. הם עשו מבצע ל 24 שעות, אני מאמין שזה לא יבוא רישמי.

פורסם
  • מחבר
ביום שישי היה את הקונסולה ב 1999 שקל ב KSP, אני לא יודע אם אמריקאי או אירופאי. הם עשו מבצע ל 24 שעות, אני מאמין שזה לא יבוא רישמי.

זה התחיל מזה ששמעתי על המבצע של KSP בחמישי בלילה. מישהו קנה את הקונסולה האחרונה בסניף הקרוב אלי עשר דקות לפני על פי דברי המוכר... הייתי צריך להגיע יותר מוקדם. בפייסבוק הם אמרו שהדגמים אמריקאים. מישהו כתב בפורום אחר שהוא בדק בחנות וזה היה אסייאתי. המכור בסניף שאני הייתי בו אמר שהיו שתי קונסולות, אחת אמריקאית ואחת אסייאתית. אני גם לא חושב שמדובר באחריות רשמית אלה באחריות של הספק של KSP.

פורסם

הו זה עוד טוב. התקשרתי בזמנו כשרציתי לקנות PS3 לחנות דומה (גדולה) ושאלתי בכלל כמה הקונסולה עולה. נענתי בתוקפנות שאני חייב להגיע לחנות כדי לברר מחיר. אחרי ויכוח קצר נאלצתי לנתק.

ובאופן כללי, אל תעשה את אותה הטעות שאני עשיתי. אל תקנה עכשיו. לקונסולה אין משחקים. את הכמות המוגבלת אתה יכול למצוא במחשב בגראפיקה פי כמה יותר טובה. הקונסולה שלי פשוט שוכבת בארון לאחר שסיימתי את האקסקלוסיבי היחיד שיש, the second son, שהיה מאוד קצר, וזהו.

PS+ גם יוצאים רק משחקי אינדי ממש לא פופולאריים. כרגע פשוט לא שווה לקנות אלא אם כן אתה צריך את הקונסולה כי המחשב שלך חלש. אבל במקרה כזה גם הייתי הולך על שדרוג מחשב כי זה יעלה לך בדיוק כמו קונסולה ועוד איזה 2-3 משחקים.

פורסם

זו גישה שהומצאה במקור על ידי סוחרים פרסים.

הרעיון הוא להביא אותך לחנות ואז כשתהיה בפנים ימכרו לך כבר משהו.

פורסם
  • מחבר
הו זה עוד טוב. התקשרתי בזמנו כשרציתי לקנות PS3 לחנות דומה (גדולה) ושאלתי בכלל כמה הקונסולה עולה. נענתי בתוקפנות שאני חייב להגיע לחנות כדי לברר מחיר. אחרי ויכוח קצר נאלצתי לנתק.

ובאופן כללי, אל תעשה את אותה הטעות שאני עשיתי. אל תקנה עכשיו. לקונסולה אין משחקים. את הכמות המוגבלת אתה יכול למצוא במחשב בגראפיקה פי כמה יותר טובה. הקונסולה שלי פשוט שוכבת בארון לאחר שסיימתי את האקסקלוסיבי היחיד שיש, the second son, שהיה מאוד קצר, וזהו.

PS+ גם יוצאים רק משחקי אינדי ממש לא פופולאריים. כרגע פשוט לא שווה לקנות אלא אם כן אתה צריך את הקונסולה כי המחשב שלך חלש. אבל במקרה כזה גם הייתי הולך על שדרוג מחשב כי זה יעלה לך בדיוק כמו קונסולה ועוד איזה 2-3 משחקים.

רכשתי עכשיו מחנות איכותית ומצויינת אחרת ב2,200 ש"ח :)

אכן אין הרבה משחקים, אך בקרוב צפויים להיות מוכרזים עוד הרבה בE3 הקרוב (בתשיעי-עשירי ליוני).

בנוסף זה ימשיך לגדול עם השנים...

קניתי את הקונסולה בעיקר בשביל אקסקלוסיבים וכותרים בודדים שאני מעדיף לשחק בסלון על מסך גדול.

הבעיה שלי היא שכבר איבדתי את הריגוש במחשב במשחקי סינגל, אני כרגע משחק במחשב רק בכמה משחקי מולטי.

הרוב המוחלט של האקסקלוסיבים מצויינים לPS ואני נהנה מהם בכל רגע לא משנה מה, ויש כותרים כמו AC שאני מצד אחד לא סובל על המחשב,

ומצד שני נהנה בטירוף על קונסולה. (גם אם אני מחבר שלט למחשב).

פורסם

לא רואה מה הלחץ לקנות, אין הרבה משחקים. חוץ מזה בטוח יהיו כאלה של הפייס וכל מיני הגרלות ואז הקונסולה תגיע ליד2 במחיר מוזל (ככה קניתי PS3 SLIM שנשארה לו אחריות ליותר מחצי שנה + KILLZONE 2 במשהו כמו 300-400 שקל פחות מהמחיר הרגיל).

פורסם
רכשתי עכשיו מחנות איכותית ומצויינת אחרת ב2,200 ש"ח :)

אכן אין הרבה משחקים, אך בקרוב צפויים להיות מוכרזים עוד הרבה בE3 הקרוב (בתשיעי-עשירי ליוני).

בנוסף זה ימשיך לגדול עם השנים...

קניתי את הקונסולה בעיקר בשביל אקסקלוסיבים וכותרים בודדים שאני מעדיף לשחק בסלון על מסך גדול.

הבעיה שלי היא שכבר איבדתי את הריגוש במחשב במשחקי סינגל, אני כרגע משחק במחשב רק בכמה משחקי מולטי.

הרוב המוחלט של האקסקלוסיבים מצויינים לPS ואני נהנה מהם בכל רגע לא משנה מה, ויש כותרים כמו AC שאני מצד אחד לא סובל על המחשב,

ומצד שני נהנה בטירוף על קונסולה. (גם אם אני מחבר שלט למחשב).

מהה??? AC4 בהרבה יותא יפה אצלי במחשב על גראפיקה מקסימלית, על מסך 40 אינץ ואת כל המשחקים אני משחק ככה עם שלט.

את המחשב שלי מזמן הפכתי לקונסולה.

פורסם

בבקשה. בלי להתקשקש עם שירות ישראלי.

http://ilshipping.com/?p=237

אמנם פיספסת את המבצע עם המשלוח חינם אבל גם עם תשלום עבור המשלוח זה מחיר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים