עבור לתוכן

עדכון: התווסף שאלון | במפרט מחשב לצורך פיתוח תוכנה בתקציב של כ 2K לא כולל מסך

Featured Replies

פורסם

מבחינת מעבד, i3 יכול להתאים להבנתי, i7 מיותר, אבל כנראה ש i5 תהיה הבחירה הנכונה,

אני מניח ש Haswell הוא המועדף, אבל אני רואה שיש כל מספר אופציות של Haswell.

1. האם אכן לבסס את המערכת על i5 זו הבחירה הנכונה?

במידה וכן, אם אפשר, אשמח לקבל המלצה מתוך הרשימה הזו, למחשב מוכן לרכישה:

http://ksp.co.il/?select=.269..7..391.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

האם אפשר לבחור את הזול ביותר מתוך הרשימה הנ"ל, או שיש הבדל משמעותי בין האופציות השונות?

במידה ואסור לפרסם קישור לאתר, אשמח אם המנהלים ימחקו את הקישור.

2. האם כדאי לשדרג את המעבד לאחת מהאופציות הראשונות, או שחבל על הכסף?

[ATTACH=CONFIG]6019[/ATTACH]

3. האם יש טעם לשדרג את המאוורר למעבד? אני לא מתכוון לבצע OC או להעמיס עליו יותר מידי.

[ATTACH=CONFIG]6020[/ATTACH]

4. אם אני מבין נכון, תוספת של 30 ש"ח היא עבור אותו לוח רק עם כניסת HDMI? נראה כדאי.

[ATTACH=CONFIG]6021[/ATTACH]

5. כרטיס מסך - לדעתי להשאר עם On Board, האם יש סיבה שלא?

6. זכרון אני רוצה לשדרג מ 4GB ל 8GB, באיזה מהרשימה הבאה לבחור?

[ATTACH=CONFIG]6022[/ATTACH]

7. ספק כוח, יש טעם ב 550? להבנתי 450 זה די והותר:

8. האם יש טעם לשדרג את המארז? לא חשובה לי החיצוניות, ארצה להוסיף עוד דיסק או שניים אבל אני מניחי שיש מקום.

9. זו הבחירה בשורה התחתונה לאחר שהוספתי חלק מהשדרוגים, מה דעתכם?

[ATTACH=CONFIG]6024[/ATTACH]

10. מעוניין במסך "24, לא לגיימרים, אלא לשימוש משרדי ממוצע וכתיבת קוד, מה דעתכם על המסך הבא?

מסך מחשב Samsung S24C750P 24'' LED

http://ksp.co.il/?uin=19863

תודה רבה!

פורסם

תענה בבקשה על השאלון שבסטיקי בכדי שיהיה אפשר להתאים לך מפרט.

פורסם
  • מחבר

בבקשה, להלן התשובות לשאלון, לא רציתי להעמיס בפרטים,

אשמח גם לקבל תשובות ספציפיות לשאלות הספציפיות שהעלתי בהודעה המקורית אם אפשר.

1. מה התקציב המקסימאלי?

עד 2.5K, עדיף עד 2K.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

עדיף עד 2K, אם אין ברירה אפשר לחרוג עד 2.5K - לנסות לחסוך.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

עד 2.5K אם אי אפשר לחסוך.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

שימוש משרדי וגם (חשוב) פיתוח תוכנה (Visual Studio 2013)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

לא.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

לא מיועד למשחקים.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

ארבע - שלא יהיה רועש מאוד אבל גם לא צריך לשקיע מערכות שקטות במיוחד

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

רק הרכבת המחשב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

כן, חשוב, KSP ראשל"צ

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

במיידי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

בנוסף לתקציב שציינתי, מעוניין גם במסך "24, לא לגיימרים, אלא לשימוש משרדי ממוצע וכתיבת קוד, מה דעתכם על המסך הבא?

מסך מחשב Samsung S24C750P 24'' LED

http://ksp.co.il/?uin=19863

פורסם

התקציב שלך דיי בעייתי - למחשב לפיתוח רצוי לקחת מעבד Core i7, לוח בעל 4 חריצי הרחבה לזיכרון ו 16GB זיכרון, אבל רק שילוש לבדו יעלה כמו כל התקציב שלך. לכן אין ברירה אלא לרדת למעבד Core i5 ו 8GB זיכרון בלבד, וכנראה גם ללוח בעל 2 חריצי הרחבה לזיכרון.

מבחינת הלוח גם יש בעיה - גם אם תבחר לוח בעל 2 חריצי הרחבה לזיכרון, עדיין יש צורך בלוח עם יציאות גרפיות המתאימות למסך שלך, שכן אתה לא קונה גם כרטיס גרפי נפרד אלא תשתמש בליבה הגרפית המובנית במעבד. בנוסף המחיר של הלוחות ב KSP הוא לא הכי משתלם, כך שזו גם בעיה.

טוב, זה הכי טוב שהצלחתי להגיע אליו תחת האילוצים שלך:

[TABLE=class: tablefull]

[TR]

[TD=class: cartcolcodet]מק"ט[/TD]

[TD=class: cartcol2t, colspan: 2]מוצר[/TD]

[TD=class: cartcolpricet]מחיר יח'[/TD]

[TD=class: cartcolqntt]כמות

[/TD]

[TD=class: cartcolfinalt]סה"כ מחיר[/TD]

[TD=class: cartcoldelt]cartempty.png[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: cartcolcode]B001 [/TD]

[TD=class: cartcolpic]

[/TD]

[TD=class: cartcoldetail]הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel [/TD]

[TD=class: cartcolprice]2634 [/TD]

[TD=class: cartcolqnt]minus-icon.png1plus-icon.png

[/TD]

[TD=class: cartcolfinal]2634 [/TD]

[TD=class: cartcoldel]101.png[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]30870[/TD]

[TD]מעבד אינטל[/TD]

[TD=colspan: 4]‏Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD]

[TD]1[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]18914[/TD]

[TD]מאוורר למעבד[/TD]

[TD=colspan: 4]‏Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 ‎[/TD]

[TD]1[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]27698[/TD]

[TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD]

[TD=colspan: 4]‏Gigabyte GA-B85M-HD3 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI‎

[/TD]

[TD]1[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]28418[/TD]

[TD]זכרונות[/TD]

[TD=colspan: 4]‏G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT‎

[/TD]

[TD]1[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]23415[/TD]

[TD]דיסקים קשיחים[/TD]

[TD=colspan: 4]‏Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003‎

[/TD]

[TD]1[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]19277[/TD]

[TD]צורבי DVD[/TD]

[TD=colspan: 4]‏LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM‎[/TD]

[TD]1[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]18984[/TD]

[TD]ספקי כוח[/TD]

[TD=colspan: 4]‏SeaSonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail)‎[/TD]

[TD]1[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]23696[/TD]

[TD]מארזים[/TD]

[TD=colspan: 4]‏Antec One S3 Mid Tower Gaming Black Case (No PSU)‎[/TD]

[TD]1[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: colfoot, colspan: 7]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

* ברכישת מוצרים מעל 1400 שקלים ישנה הנחה למזומן שטרות

** ניתן לשלם בכרטיס אשראי עד 12 תשלומים ללא ריבית כשכל תשלום לפחות 250 שקל.

*** מקבלים את כל סוגי כרטיסי האשראי למעט אמריקן אקספרס ודיינרס.

**** למזמינים דרך זאפ המשלוח באתר הוא עד 21 ימי עסקים ולמחשבים ניידים עד 14 ימי עסקים.

***** הרכישה דרך סניף אילת מיועדת לרכישה בסניף עצמו בלבד ואין אפשרות לבצע משלוח.

ראשון לציוןהזמנה מסניף

2634 ₪סך הכל

תשלומים:

2598 ₪מזומן שטרות

לשם השוואה - הנה מפרט דומה מפלונטר:

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=3371

מפרט דומה מ TMS:

http://www.tms.co.il/preview/spec/xjgz5tpr

מפרט דומה מ StartPC:

http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=538b3f2b5380e

פורסם
  • מחבר

תודה, כיום אני עובד עם מחשב i5 ו 8GB זכרון וזה בהחלט מספיק, לא חושב שיש צורך ב i7 ולא ביותר מ 8 ג'יגה זכרון,

אכן כן כדאי שיהיה סלוט להרחבה בהמשך.

1. לא שהפער משמעותי, אבל מדוע בחרת ב i5 4590 ולא ב i5 זול יותר?

2. מדוע מאוורר בנפרד ולא מעבד Box אם מאוורר מובנה? אני לא מתכוון לבצע OC או להעמיס עליו יותר מידי.

3. אני רואה שלוח האם לא יקר, האם יש לו 2 סלוטים לזכרון?

4. מבחינת חיבורים בלוח, מטרת ה HDMI היא חיבור למסך שציינתי, נכון?

5. אם אני מבין נכון, מפרט מקביל באתרים אחרים שציינת עולים כ 300 ש"ח פחות?

6. אם מותר לשאול, איזו חברה מומלצת באיזור ראשל"צ?

תודה!

פורסם

1. כאשר מדובר על פיתוח תוכנה אני יוצא מנקודת הנחה שאתה תבצע הרבה פעולות הידור (קימפול), וככל שהתוכנה מורכבת יותר, פעולה זו תיקח יותר זמן. לכן במטרה להקל עליך בחרתי במעבד הכי משתלם ובעל תדר גבוה יותר. יש מעבדים מסידרת ה Core i5 בעלי תדר גבוה יותר (ה Core i5-4670 וה Core i5-4690) אך הם פחות משתלמים. את ה Core i5-4570 אין טעם לקחת כי ה Core i5-4590 הוא מחליפו ואמור לעלות בדיוק אותו הדבר, רק שהוא בעל תדר הגבוה ב 100MHz. אם נסתכל על תדרי הטורבו של המעבדים שנותרו נראה כי התדר של ה Core i5-4460 הוא 3.4GHz, התדר של ה Core i5-4440 הוא 3.3GHz והתדר של ה Core i5-4430 הוא 3.2GHz, כאשר שלושתם אמורים לעלות אותו הדבר. תדר הטורבו של ה Core i5-4590 הוא 3.7GHz, כך שמדובר בהפרש של 300MHz לפחות. אם לדעתך ההפרש במחיר לא מצדיק את התוספת הזו לתדר - קח מעבד זול יותר.

2. הקירור שמגיע עם המעבדים באריזות ה Box (קירור הסטוק) עובד, אך הוא פחות יעיל ויותר רועש לעומת קירורים צד שלישי. תוסיף לזה את העובדה שאתה חי במדינה דיי חמה ותגיע למסקנה שרצוי שתיקח קירור קצת יותר טוב. למעשה הקירור שבחרתי מ KSP הוא לא הקירור שבד"כ אני ממליץ עליו, שהוא ה Freezer i11, אבל ב KSP מחירו דיי גבוה. באופן אישי אני מעדיף קירור שמגיע עם פלטה אחורית ושלא משתמש בשיטת הלחצנים של אינטל.

3. הלוח שבחרתי למפרט הנ"ל הוא הלוח הסביר ביותר שיכלתי למצוא במסגרת התקציב וכתלות בדגמים הנמכרים ב KSP. בד"כ הייתי ממליץ על ה GA-H81M-HD3, אבל הוא פשוט לא נמכר ב KSP, והדגם המומלץ הבא, שהוא ה GA-H87-HD3 כבר עולה יותר מ-500 ש"ח... בלוח שבחרתי אכן יש רק 2 חריצי הרחבה לזיכרון. הסיבה שבחרתי אותו היא פשוט מפני שהוא הלוח הזול ביותר שראיתי שכולל יציאות DVI, HDMI ו-VGA - אני לא יודע איך המסך שלך מתחבר למחשב ורציתי להשאיר את כל האפשרויות פתוחות בפניך (עדיף שלא תחבר מסך דיגיטלי בעזרת חיבור ה VGA האנלוגי והמיושן, ולא רציתי שלאחר הקנייה תגלה שלא ניתן לחבר את המסך בלי קניית מתאם).

4. כן - מטרת חיבור ה HDMI היא חיבור המחשב למסך או לטלויזיה.

5. המטרה בהצגת המפרטים האחרים אכן הייתה להראות לך שניתן לקבל מחשב דומה (ואולי אפילו קצת יותר טוב) בפחות כסף. מצד שני, אם אתה סומך על KSP, הם נוחים עבורך ואתה מסתדר איתם אולי שווה לך לשלם יותר.

6. אין לי מושג איזו חנות/חברה מומלצת באיזור ראשון לציון. רוב המפרטים פה באתר נבנים מ TMS, שמציעים משלוח חינם ובמקרה של בעיית חומרה - גם איסוף והחזרה חינם של המחשב, או מפלונטר, שמציעים משלוח בתוספת תשלום. אם אתה מחפש לבדוק את האמינות של חנות מסויימת אתה תמיד יכול לבדוק בפורום צרכנות.

פורסם
  • מחבר

1. הבנתי, תודה!

2. הבנתי, אגב, האם ה Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 שקט יותר מהמעבד שמגיע כ Box? וכאם i11 שקט יותר מ Arctic Freezer 7 Pro Rev.2?

3+4. אני ארכוש ואחבר את המסך הזה (אלא אם יש המלצה אחרת) ב HDMI, מתאים ללוח שבמפרט, נכון? http://ksp.co.il/?uin=19863

5+6. אין לי סנטימנטליות מיוחדת כלפי KSP, הם פשוט קרובים אלי, אבל אני רואה ש TMS נמצאים בחולון (גם קרוב יחסית), נכון?

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני מבין שאני צריך לחרוג לכיוון ה 3,000 ש"ח, להלן המפרט בהתאם להמלצות (הגדלתי מעט את הדיסק הקשיח):

1. מה דעתכם? כדאי לשנות משהו?

2. אני צריך גם מקלדת (רגילה, לא ארגונומית וכו') - כדאי לבחור משהו ספציפי?

3. האם המאוורר למעבד i11 שקט יותר מהמאוורר שלקחתי?

4. האם יש צורך להוסיף/לשנות את המאוורר למארז? (אבל שלא ירעיש יותר)

5. לפי המפרט, בהמשך אולי להוסיף סטיק נוסף של 8GB זכרון, נכון?

6. יש לי בבית דיסק קשיח של WS בנפח 500GB (לבדוק כמה RPM?) שאני מתכנן להתקין עליו את מערכת ההפעלה,

ואת ה 2TB להשאיר כדיסק שני, האם מהירות הסיבוב של הדיסק צריך להיות 7200? האם יש פרמטר נוסף שחשוב לבדוק?

בנוסף, האם יש מקום במארז לדיסק נוסף וגם כבל SATA לחיבור הדיסק?

[ATTACH=CONFIG]6030[/ATTACH]

- - - תגובה אוחדה: - - -

ובנוסף, בניתי מפרט כמעט זהה ב TMS, גם המחיר יצא אותו הדבר, האם פספסתי משהו?

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪920

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪122

לוח אם:

Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪342

מארז:

Silverstone Precision PS08 USB3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪194

ספק כוח:

SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪279

זיכרון:

Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11

כמות: 1 - מחיר: ₪390

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪410

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪103

סה"כ: ₪2760

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2705 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/tarzd6jv

פורסם

1. כמעט כל קירור צד שלישי, ובפרט הקירורים של ARCTIC יהיו עדיפים על קירורי הסטוק של אינטל - גם בפיזור החום וגם ברמת הרעש.

לגבי איזה קירור יותר טוב ויותר שקט - צריך לחפש ביקורות והשוואות. מה שכן, תסתכל בעמוד המוצר של ה Freezer i11 (קישור) - שם מצויין במפורש שהוא גם שקט יותר וגם יעיל יותר מה Freezer 7 Pro Rev2.

2. למסך הנ"ל יש 2 חיבורי HDMI וחיבור VGA (או D-Sub). לכן לא צריכה להיות בעיה לחבר אותו ללוח (רצוי שתשמש בחיבור HDMI ולא בחיבור ה VGA האנלוגי).

האם המסך הזה (Samsung S24C750P 24'' LED) טוב או מומלץ - אני לא יודע. בדיוק בשביל זה יש את פורום מסכי מחשב.

3. בקשר ל TMS זה לא רלוונטי אם החנות נמצאת 100 מטר או 100 ק"מ (או יותר) ממך - הם עושים משלוחים בחינם וגם אוספים ומחזירים את המחשב במקרה של בעית חומרה. באותה מידה גם פלונטר עושה משלוחים (אבל אני חושב שזה כבר בתשלום).

4. לגבי מקלדת - אני משתמש במקלדת ועכבר בסיסיים ביותר של Logitech ואני מרוצה מהם. הכי טוב שתתייעץ בפורום ציוד הקפי.

5. למפרט הנ"ל מ KSP אפשר להוסיף בעתיד עוד מודול זיכרון בנפח של 8GB.

6. אם יש לך דיסק קשיח ישן בבית, קודם כל תוודא שהוא לא בעל חיבור IDE (אני בספק אם מייצרים דיסקים בנפח 500GB עם חיבור IDE היום, אבל זה לא בלתי מתקבל על הדעת). דבר שני - אני לא בטוח איזו חברה זו WS - יכול להיות שהתכוונת ל Western Digital או WD בקיצור. בקשר למהירות הסיבוב לדקה - רצוי שהדיסק הקשיח שעליו מותקנת מערכת ההפעלה יהיה מהיר ככל האפשר (לכן אנשים מעדיפים לקנות כונני SSD ולהתקין עליהם את מערכת ההפעלה).

7. מבחינת המקום במארז לשני דיסקים קשיחים - אין לך מה לדאוג. האם יהיו לך מספיק כבלי SATA - זה לא בטוח, שכן יש נטייה לספק היום לוחות רק עם 2 כבלים (ראה את הביקורות האחרונות פה באתר). זה מספיק לשני התקנים מסוג דיסק קשיח/כונן SSD/כונן אופטי. אתה תמיד יכול לבקש מהחנות שיתנו לך עוד כבלים אבל יכול להיות שהם ידרשו ממך תוספת תשלום. אתה יכול גם לבדוק האם הם מוכנים שתיתן להם את הדיסק הקשיח שלך ושהם יחברו אותו למחשב.

8. המפרט שהרכבת מ TMS זהה לזה מ KSP, אבל הוא ממש לא אידאלי פשוט כי ל TMS יש רכיבים אחרים יותר זולים ויותר עדיפים. למעשה כבר נתתי לך מפרט מהם וגם מעוד 2 חנויות - אם תשים לב לא בחרתי את אותם הרכיבים שיש ב KSP אלא רכיבים משתלמים יותר.

בקשר למפרט הספציפי שאתה בנית מ TMS - יש זיכרון הרבה יותר זול והרבה יותר משתלם בנפח 8GB, ניתן לקחת באנדל של מארז וספק כח שהוא יותר משתלם, את הלוח ניתן להחליף ב H81M-HD3 שהוא יותר זול, ב TMS הקירור Freezer i11 משתלם יותר (הוא לא יותר זול מה Freezer 7 Pro, אבל ההפרש ממנו הוא דיי קטן, לעומת ההפרש ב KSP), ובקשר לכונן האופטי - גם ככה אין בו כמעט שימוש, אז אם אתה קונה אחד עדיף לקנות את הזול ביותר.

הנה מפרט מ TMS, כולל סט מקלדת ועכבר בסיסיים ביותר:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪920

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪135

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪239

מארז:

SS PRECISION 08 + FSP HEXA 600W – 399 שקל בקניית מחשב שלם

כמות: 1 - מחיר: ₪399

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪319

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪410

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪95

מקלדת:

MK120 Corded USB Desktop

כמות: 1 - מחיר: ₪83

סה"כ: ₪2600

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2548 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/8s7xrlwd

הערה: אם התקציב מאפשר, אולי כדאי לשקול לקחת את הלוח H87-HD3 הזה בתוספת של 150 ש"ח בכדי שתוכל בעתיד להרחיב את הזיכרון ליותר מ 16GB אם תצטרך (למרות שסביר להניח שלא).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים