עבור לתוכן

התלבטות בין r9 280x vs gtx 770

Featured Replies

פורסם

למרות שגם ל-AMD יש פה ושם דברים נחמדים, זה בהחלט נכון שלאנוידיה יש כמה קלפים לא רעים בכלל, אבל השאלה האם זה שווה תוספת כספית כפולה (עבור GTX770 4GB חדש) או תוספת כספית קטנה יותר אך הזמנה מחול עם אחריות מוגבל או בעיתית. אם שואלים אותי - לא. כל עוד יש את כסאח המכירות של כרטיסי הכרייה, שווה לקפוץ על ההזדמנות. אני אפילו חושב שאפילו עוד שנה מחירי יד השניה של הכרטיסי הללו לא ירדו בצורה משמעותית, אם בכלל.

• תגובות 39
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

amitr חבל על המאמץ, ברגע שאומרים "רק חברה X" זהו אתה נחשב פה פאן בוי.. וזה לא משנה אם היא באמת חברה טובה יותר או לא.

אני מנסיון שלי וחברים הגעתי למסקנה שקונים רק NVIDIA .. שיקראו לי פאנבוי לא איכפת לי ואני גם אף פעם לא התווכח מה יותר טוב.

העיקר שיש לי ראש שקט ואני יודע שמשחקים יעבדו כמו שצריך בלי כאבי ראש , שכל אחד יעשה מה שנראה לו לנכון..

פורסם
דיי עצוב שהטרול מקפיץ דיון מלפני שבוע וחצי~ ואתם זורמים.

מה שעצוב זה שעד עכשיו הוא תחם את ההבלים שלו לפורום אקטואליה, עכשיו הוא הגיע גם לפורומים המקצועיים.

פורסם
amitr חבל על המאמץ, ברגע שאומרים "רק חברה X" זהו אתה נחשב פה פאן בוי.. וזה לא משנה אם היא באמת חברה טובה יותר או לא.

אני מנסיון שלי וחברים הגעתי למסקנה שקונים רק NVIDIA .. שיקראו לי פאנבוי לא איכפת לי ואני גם אף פעם לא התווכח מה יותר טוב.

העיקר שיש לי ראש שקט ואני יודע שמשחקים יעבדו כמו שצריך בלי כאבי ראש , שכל אחד יעשה מה שנראה לו לנכון..

לא הבנת, מאיימים להעיף אותי מהפורום בגלל הדעות שלי על מוצרי חומרה.

זו הבדיחה, זו הרמה של הפורום הזה. תסכים עם המנהלים לגבי מה נכון ומה לא, או שתורחק.

פורסם

^אתה כנראה לא הבנת, אפילו נתתי לך רמז עבה באחת התגובות הקודמות שלי, שיכול להיות שאתה אפילו צודק לגבי מה איכותי יותר.

הבעיה היא, עם איך שאתה מציג את הדברים ואת הקביעות שלך ולא עם הדעות שלך על מוצרי חומרה.

פורסם

לא הבנת, מאיימים להעיף אותי מהפורום בגלל הדעות שלי על מוצרי חומרה.

זו הבדיחה, זו הרמה של הפורום הזה. תסכים עם המנהלים לגבי מה נכון ומה לא, או שתורחק.

אדיוט.

פורסם
^אתה כנראה לא הבנת, אפילו נתתי לך רמז עבה באחת התגובות הקודמות שלי, שיכול להיות שאתה אפילו צודק לגבי מה איכותי יותר. הבעיה היא, עם איך שאתה מציג את הדברים ואת הקביעות שלך ולא עם הדעות שלך על מוצרי חומרה.

עם כל הכבוד, ולא בקטע של להעליב קח מה שאני אומר תרתי משמע, אני לא אשאל אותך איך לכתוב מה יותר טוב ובאיזו נחרצות.

אתה כותב בצורה מתונה, אני כותב בצורה יותר נחרצת.

אין בחוקי הפורום סעיף שאומר שאי אפשר לקבוע נחרצות שרק מוצר X הוא טוב ומוצר Y הינו פגום.

הסיבה שאין חוק כזה, כי במקרים רבים זה גם נכון. כמו במקרה הזו.

פורסם

אף אחד גם לא אומר לך מה להגיד מתי ואיפה. הבעיה שלך, שאתה כנראה לא מבין, היא שאתה מציג את הדיעה האישית שלך בתור עובדה חד משמעית ותוקף כל מי שחושב אחרת.

קיבלת אזהרה לפני הרחקה לא בגלל הדיעות שלך, אלא בגלל שאתה פשוט הולך ומטעה אנשים על סמך הדיעות הללו שאתה מגדיר כעובדות מדעיות.

אנשים כאן בפורום כמו עידן ועוד רבים אחרים לא ממליצים על מוצר אך ורק על פי הדיעה שלהם, אלא מציגים את האפשרויות וממליצים על מה שמתאים עבור כל מקרה. לפעמים זה יהיה לטובת צד אחד, ולפעמים לטובת הצד השני - כל מקרה לגופו בהתאם לתקציב, אופי השימוש וכו'.

פורסם
אף אחד גם לא אומר לך מה להגיד מתי ואיפה. הבעיה שלך, שאתה כנראה לא מבין, היא שאתה מציג את הדיעה האישית שלך בתור עובדה חד משמעית ותוקף כל מי שחושב אחרת. קיבלת אזהרה לפני הרחקה לא בגלל הדיעות שלך, אלא בגלל שאתה פשוט הולך ומטעה אנשים על סמך הדיעות הללו שאתה מגדיר כעובדות מדעיות. אנשים כאן בפורום כמו עידן ועוד רבים אחרים לא ממליצים על מוצר אך ורק על פי הדיעה שלהם, אלא מציגים את האפשרויות וממליצים על מה שמתאים עבור כל מקרה. לפעמים זה יהיה לטובת צד אחד, ולפעמים לטובת הצד השני - כל מקרה לגופו בהתאם לתקציב, אופי השימוש וכו'.

המון דברים שאינם נכונים עובדתית:

טעות ראשונה שלך:

אני מציג טענה לא דעה, הטענה מגובה בקישורים, ציטוטים, וניסיון אישי שלי ושל אחרים. אין פה עניין של דעה על סמך אינטואציה, זו טענה מבוססת עובדות.

טעות שניה:

אני מגדיר משו כעובדה כאשר הוא מוכח. אם הוכח שיש יותר בעיות ב AMD מאשר ב NVIDIA, העובדה הנפלטת החוצה היא שעדיף לקנות NVIVIDA.

אני מגדיר עדיף על פי איכות מוצר, הוא הגדיר עדיף בתור עלות פר כמות FPS. זכותי לחשוב אחרת ממנו מה זה "עדיף", וזכותי להציג את זה בתור עובדה חד משמעית, וזכותו לחלוק עלי ולתת גיבוי לדבריו. זה וויכוח לגיטימי, אז גם פה טעית בניתוח הסיטואציה.

טעות שלישית:

אני לא ממליץ על סמך דעה, אבל על סמך בירורים. הם ממליצים על סמך דעתם. בכל דור תמצא מוצר אחד שהוא טוב יותר ממוצר אחר. בדור ה 700 ו 600, NVIDIA, הם העדיפים.

בתקופת ה 260GTX הייתי אומר חד משמעית לקנות 4870 כי אז זה היה נכון. מה לעשות שב 2014 NVIDIA עדיפים, אני אגיד את זה בכל סיטואציה.

האינטרנט מפוצץ, אבל מפוצץ, בדיווחים על בעיות עם R290, למה שאני אתן לו בכלל פתח לחשוב לקנות את הכרטיס הזה.

יש מעט יותר משמעותית דיווחים על תקלות בכרטיסי אנוידיה בדור הזה.

פורסם

אתה מציג דעה ולא טענה, את הטענה אתה קובע כעובדה ע"י מתן קישורים לדעות של אחרים שגם אותם אתה מציג כעובדות או מקרים אבסולוטיים.

הבעיות בין אנוידיה ל-AMD משתנות מדור לדור וכרטיס לכרטיס. לגבי ה-GTX260 - מה הקשר בין דרייברים שגרמו למאווררים שלו ושל כרטיסים אחרים להפסיק לעבוד (ובכך דפקו לחלוטין חלק מהכרטיסים) לקנייתה כרטיס? מדובר על 216sp והיה מעולה לרינדור, זו הסיבה שלקחתי אותו וכעת אני נשאר עם GTX480 בגלל הקפלרים המאעפנים.

האינטרנט היה מפוצץ, אבל מפוצץ, בדיווחים על התופעה הזו (נשמע לך מוכר? זה בדיוק מה שרשמת הרגע). אבל מה? אף אחד לא דרס אותם כפי שאתה עושה. כרטיסי AMD ששימשו לכרייה נמכרים כעת כמו לחמניות טריות (גם מבחינת הכמות וגם המחיר), אתה מעדיף להוסיף פי יותר כסף על כרטיס של אנוידיה? תפאדל.

מה ש-IlanF רשם לך זה מה שכולם רושמים לך. החלטת שאנוידיה חד-משמעית טובה יותר ולא משנה יחס העלות/תועלת או השימושים? אחלה. רק אל תכפה את זה על אחרים תוך הצגה של טיעונים והוכחות שאפילו אני מתפלא איך אתה יכול לשים אותן. שלום שלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים