עבור לתוכן

התלבטות בין r9 280x vs gtx 770

Featured Replies

פורסם

בנוסף, עקבתי אחרי כמה וכמה שרשורים שלו כדי להבין שהוא פאנבוי.

גם אם nvidia מחזיקים בכרטיסים או במוצר טוב יותר או תמיכה תוכנתית טובה יותר, אתה יכול להגיד "אישית אני אוהב יותר nvidia" או "לדעתי לnvidia יש כרטיסים מוצלחים יותר"

עצם האמרה שלך "רק nvidia" רק מחזקת את הטענה שלי.

• תגובות 39
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פאן בוי.... אצלכם חייב להיות שווה בשווה גם אם יש מוצר אחד שהוא פשוט טוב יותר נקודה סוף סיפור.

בואו נראה מה אנשים בעולם חושבים, וכן יש גם תלונות על NVIDIA אבל על כל תלונה של אנוידיה אני אמצא לך 5 על AMD

קישור ישיר:

http://i.imgur.com/Uupd40z.jpg

Uupd40z.jpg

פורסם

לא חייב להיות שווה בשווה, ממליצים על מה שמשתלם, ההבדלים לא תהומיים ולכן להגיד רק nvidia זו קביעה ילדותית.

בכל אופן בוא נעצור את זה פה ולא נספים לפותח הדיון את השרשור.

פורסם

כל מה שכתבתי מגובה בעובדות וקישורים מהאינטרנט, ההפך הגמור מספאם.

"פאן בויי", אתה הוא המספים, ואתה צודק עדיף שתפסיק.

פורסם

אתה פאן בוי שנמצא בהכחשה עמוקה, אלו הכי גרועים, אתה גם מצטט פאן בוייס מאתרים אחרים.

גם אם אתה צודק ויכול להיות שאני חושב שאתה צודק, אתה פשוט אומר את זה בדרך מעצבנת, דרך של פאן בוי בהכחשה עמוקה.

תסביר בדרכי נועם: לדעתי NVIDIA טובים יותר כי-א, ב ,ג, כמו אדם בוגר ולא כמו ילד, אחרת מה שאתה רוצה להעביר פשוט לא יעבור כי לא לוקחים אותך ברצינות.

פורסם

שים לב כמה אתה לא ענייני. אתה מחליט שכל מי שלא חושב כמוך הוא פאן בוי. אתה פשוט לא יכול לקבל את העובדה שאתה טועה. זה לא יאמן. ...

פותח הדיון ראה את הציטוטים ואני בטוח שהוא יעשה בחירה נכונה ויתרחק מכרטיסים פחות איכותיים (AMD) רק בגלל שתג המחיר שלהם טוב יותר.

פורסם
כמה משלמים היום ב-NVIDIA?
פורסם
שים לב כמה אתה לא ענייני.
פורסם
ג'ן סון-האנג (מנכ"ל אנוידיה), זה אתה?

sbmf9uO.jpg

פורסם

^^ NVIDIA יותר טובה כי יש להם צבע ירוק וכולם יודעים שאדום עושה יותר בעיות.

והנה אנשים מפורום שקר כלשהו, אומרים שירוק יותר טוב כי הצבע הזה משדר רוגע ואדום רק כעס ועצבים.

רגע, הנה עוד פורום, כאן אומרים שירוק יגאל אותך מייסוריך, הכל מבוסס על עובדות כי אנשים אומרים את זה, ואם יש שלוש כאלו אז זה בטוח נכון.

ככה אתה נשמע...

פורסם

עוד אחד לא ענייני. מדבר איתי על צבעים. נו באמת. אנשים מדווחים ברשת על בעיות אמיתיות הם לא ממציאים את זה, ואו ....

יש יותר מידי מקרים כאלה ברשת. אלו כרטיסים בעייתיים. אפילו 1% זה המון למוצר שעולה יותר מ 2000 שקל.

הינה כמה ציטוטים פה ת'ראד מעל / מתחת לאחד הזה, תראה כמה בעיות יש עם כרטיסי AMD שלא תשמע עלייהם בNVIDIA.

"יתי לפני כמה ימים את ה R9-290 TRI-X 4GB OC

הורדתי את הדרייבר 14.6 BETA ואני פשוט לא מקבל שום ביצועים ההפך ב BF4 יש לי 35-55 FPS

ב WATCH DOGS תקיעות ובכלל FPS שלא קרוב אפילו למה שאני אמור לקבל..

יש למישו פיתרון למה זה קורה?"

"זה בדיוק מה שקרה לי שאני רכשתי את ה290, היו לי בצועים גרועים כל כך ולא הבנתי את הסיבה....

למרות שהתקנתי דרייברים כפי שמצויין במדריך שהציעו לך, הבעיה נישארה."

"חלק מהמשתמשים מדווחים שהדרייבר 14.6 לא יציב או גורם לארטיפקטים, תנסה להסיר ולהתקין מחדש את גרסת 14.4 שמאוד יציבה.

המשחקWD לא זז חלק ומציג תקיעות גם על מערכת עם מעבד אקסטרים מומהר.

בקשר לספק הכח מהו הדגם המדוייק שברשותך."

wow..... :

"יש לפעמים בעיות של THROTTLING בכרטיסים הללו ( אני מדבר כבעלים של 290X ) הבעיה לרוב נפתרת בביצוע OC , הכי קליל שיש ( תעלה אפילו 1% ) והבעיה לרוב נעלמת , כמובן שהתקנת דרייבר כהלכה זה א-ב של פתרון התקלות . במקרה שלך , תנסה בTAB של הPERFORMANCE להעלות בקצת את הGPU CLOCK PERFORMANCE ואת הMEMORY ."

למה שמישהוא יצתרך להתעסק עם דברים כאלה רק כדי שיהיה לו כרטיס תקין ? אלוהים ...

"ש לי את אותו הקירור , וגם אצלי זה קרה , OC של מספר אחוזים פתר לי את הבעיה , הכרטיס גם ככה לא מתחמם ובגלל שזה OC מינימלי אין שום שינוי מתחים , אם התקנת דרייברים נקייה והפתרון הנ"ל לא עבדו אפשר לשקול גם בעייה בחומרה"

,

תראה כמה כאב ראש יש לו כבר הוא כולה רצה להתקין את הכרטיס ולשחק למה הוא צריך לעבור את כל התהליך המייגע הזה:

"די להיות בטוח העלתי ב-5% את ה GPU CLOCK ואת ה MEMORY העלתי מ 1300 ל 1350 מגה הרץ

לצערי גם לא עזר. עדיין יש דרופים רציניים

ומה זה קירור מפוח? (הכוונה לפסיבי?)

סטוק אני יודע שזה מתייחס לקירור רגיל

יש אולי עוד פתרונות אפשריים לפני שאני שולח לחנות ?"

אני במקומו כבר הייתי מוכר את הכרטיס וקונה אנוידיה באמת עכשיו לא בצחור תראו מה הוא צריך לעשות :

מוזר כשאני מפעיל את הVSYNC

זה מגביל אותי ל30 FPS ולא 60

זה בלתי נסבל כבר

תבטל VSYNC ותרשום בקובץ CFG את הפקודה GameTime.MaxVariableFPS 65.

במידה ואין לך קובץ כזה אז תיצור אותו תחת השם user.cfg, ותשים אותו בתקיית המשחק.

תגיד לי אם יש שיפור.

הוא כבר מיואש

r9 290 כרטיס זבל, פשוט לפח.

לא ממליץ לאף אחד לקנות!

מי שרוצה עדיף לקנות ביד 2 כרטיס HD 7XXX או לחכות לדור הב

הינה הוא סומן כטרול כי הוא הביע את דעתו כאופייני לפורום הזה, למרות שהוא צודק ב 101% זו חומרה לא איכותית

למה טרולים? אסור לי להביע את הדעה שלי על הכרטיס ?

לא לכולם הכרטיס הזה מסתדר כמו שצריך מבחינת ביצועים ועבודה,

ראיתי כמה אנשים מפורומים מקצועיים בחו"ל שגם להם בעיות

עם r9 290

עוד אחד שמסכים שזה כרטיס אשפה

r9 290 כרטיס זבל, פשוט לפח.

לא ממליץ לאף אחד לקנות!

מי שרוצה עדיף לקנות ביד 2 כרטיס HD 7XXX או לחכות לדור הבא ?????

מסכים איתך ב 100 אחוז.

אבל זה רלוונטי רק לגרסת הרפרנס. אני לא מבין מה הם חשבו לעצמם.

פשוט בושה!

תראה כמה אנשים מנסים להפתר מהכרטיס הזה (רפרנס) ביד 2. עד כדי כך שהם רכשו את הכרטיס לפני מספר שבועות בלבד ומוכנים למכור אותו במחיר רצפה.

עוד בעיות

ש לי גם את אותו הכרטיס

R9-290 TRI-X 4GB OC

sapphire והתקנתי פעם פעמיים את הדרייבר בטא 14.6 וכל פעם יש לי BSOD בזמן ההתקנה עוד מישו ניתקל בזה??

פורסם

למה הנושא המסכן הזה הדרדר? למה הפורום הדרדר? אין פה מנהלים?

בקשר ל-"מחקר הציטוטים" שהולך שם למעלה, נו באמת...

לפותח הנושא, עדיף שתסתכל דווקא בבנצ'ים של משחקים שאתה מתכוון להריץ. בחלק מהמקרים ה-280X לוקח את ה770.

פרט לכך, הבדלים ביניהם דיי זניחים. כמובן שיש גם תלות בשאר החומרה שלך, לכן תשים לב למפרטים שמציגים בבנצ'ים.

חוץ מזה, מבחינתי לפחות, לך על הזול יותר. אבל כמו בנקודה הבאה שאני אעלה, זה עניין שלך.

בקשר לסלידה מקניה של משומשים - גם אם תנסה, לא תוכל להעלות טיעון טוב מספיק למה לא לקנות משומש תחת אחריות.

אבל כסף שלך חביבי. אם זה לא ברור, לא, אין צורך להסביר לנו למה אתה לא קונה משומש. עניין שלך.

עוד לפותח הנושא, הכי חשוב זה לא לקרוא את הבולשיט שם למעלה. יש דרכים לאסוף, לנתח ולהציג נתונים הקשורים בתפקוד של חומרה כזאת או אחרת. רמז: they're doing it wrong. ממליץ לך לתרחק מכל מיני "יועצים" מהסוג הזה, ולבדוק את הנושא לבד: מה עדיף מבחינת אמינות ושרידות, כרטיסים של AMD או NVIDIA (מהדור החדש כמובן).

פורסם

כשיש היום 280x ב-800~ כיד שניה (בין אם בפלונטר או ביד שניה ישירות מאנשים עם אחריות), אין סיבה לחשוב על כרטיסים אחרים ואין מה לפחד. יש לי כבר כמה חברים שקנו והכל עובד נהדר. אין סיבה לשלם פי 2 עבור כרטיס חדש, אז אני מציע לך לנצל את ה"אפטרשוק" של כריית המטבעות.

פורסם

אני חושב שנוידיה נותנת ערך מוסף ששווה כסף ( דרייברים טובים יותר עם כל מיני פונקציות מועילות - הקלטת המסך גם לא במשחק , הגדרות מיטביות למשחקים , physx ).

לי כדאי לשלם בשביל הדברים האלה קצת יותר , יכול להיות שלאחרים זה לא משנה.

בכל מקרה לא נראה לי שכדאי לקנות כרטיס חזק עם פחות מ3 גיגה זיכרון.

יש את המבצע באמזון אם זה רלבנטי בשביל פותח הדיון.

פורסם

דיי עצוב שהטרול מקפיץ דיון מלפני שבוע וחצי~ ואתם זורמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים