עבור לתוכן

אוזניות, Beats Studio או משהו אחר?

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני רוצה לקנות מתנה לאחיין שלי לבר מצווה אוזניות. הוא ביקש את הביטס סטודיו אבל רציתי להתייעץ אם יש משהו יותר טוב בטווח של עד 500 ש"חים.

הוא בן 13 אז שגם יראו טוב.

חשבתי על SkullCandy אבל אני ממש לא מבין בזה כבר.

המוזיקה תנוגן מהפלאפון שלו או מאמפי זול כלשהו, והוא די שומע הכל, ממזרחית ועד רוק.

תודה לעונים!

פורסם

הביטס סטודיו עולים באזור ה1000 + זה לא יכנס לתקציב שלך.

המלצה שלי תקנה את הAudio Technica מדגם M50, אני יודע שבאג כרגע מוכרים אותם 450₪ והם ממש טובים.

אם אתה גר באזור רמת השרון,אתה יכול להיכנס לקניון רננים ולהאזין להם בחנות שלהם.

בנוסף אתה יכול לנסות את sennheiser מדגם HD439, אוזניות גם טובות ,אבל לא יצא לי להאזין להם.

פורסם

בביטס אתה משלם יותר על המותג מאשר על האיכות, אפשר למצוא אוזניות זולות יותר בלי להתפשר על האיכות.

פורסם

לפני שרצים וממליצים על הM50, חשוב להזכיר שהגרסא שמוכרים בבאג היא כזאת עם כבל מסולסל, שהוא ארוך מאוד, די כבד ודי מסורבל להסתובב איתו ברחוב. אלו אוזניות מעולות, אבל קשה להסתובב עם הדגם הזה ברחוב (מה גם שהן די גדולות.).

פורסם

הילד כנראה רוצה ביטס כי הוא כאלה אצל החברים שלו/כי זה פריט אופנתי ועקב הגיל הוא לא מבין כלום באוזניות.

לא יודע אם אפשר לשנות את המצב הנתון הזה. יכול להיות שגם תביא לו אוזניות שנשמעות פי כמה יותר טוב מהביטס הוא עדיין יסתכל עליך עקום כי אלה לא אוזניות ענקיות וצבעוניות עם האות B. בקיצור כנראה שהשיקול כאן רחוק מלהיות איכות צליל.

בנוסף כפי שציינו הסטודיו הרבה מעבר לתקציב שלך, נראה לי שגם הסולו (היותר פשוטות) גם לא נכנסות בתקציב.

אי לכך אני מציע שתשב לדבר איתו, תראה לו כמה אוזניות טובות שכן בתקציב ושיבחר מזה (או שיבקש מוצר אחר ולא אוזניות)

תעשה לך חיפוש בזאפ על פי התקציב.

מותגים מומלצים:

Sennheiser

Shure

AKG

Audio Technica

Beyerdynamic

Grado

Pioneer

Ultrastone

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים