עבור לתוכן

HD 7970 ghz : מסך לא נדלק באתחול

Featured Replies

פורסם

שלום,

הכרטיס חדש (נקנה לפניי פחות מחודש), הכל עובד בסדר גמור, לא מתחמם במשחקים, אחלה ביצועים.

קניתי את הכרטיס הזה בתור תחליף ל- HD7870 TX ושם לא הייתה הבעיה.

אבל מידי פעם כשאני מאתחל את המחשב המסך לא נדלק (למרות שהמקלדת דלוקה) ואני צריך לעשות אתחול פיסי... ואז המסך נדלק והכל סבבה.

זה קורה באופן קבוע לפניי התקנת הדרייבר, וכשהדרייבר מותקן זה קורה מידי פעם, בעיקר אחריי שינויים בהגדרות או התקנות שדורשות איתחול.

המסך: viewsonic VX2370 חדש ואין איתו תקלות.

פורסם

נשמע כמו מחלה של הכרטיסים האלה.

פורסם
  • מחבר

זהו, שלא מצאתי על זה מידע

פורסם

הכרטיס במקרה של גיגהבייט ?

פורסם
  • מחבר

כן (...)

פורסם

גם לי קרה עם 280X של גיגהבייט

מה לא ניסיתי לבדוק ולשנות עד שהחלפתי לכרטיס של NVIDIA (גם של גיגהבייט) והבעיה חלפה ועברה למחשב השני שקיבל ממני את ה-280X שזה עד כמה שאני מבין כרטיס זהה לשלך.

פורסם
  • מחבר

שלחתי ticket באתר של ג'יגבייט, סביר להניח שהם יכירו בעיה כזאת...או שאני סתם אופטימי

בכל אופן, זה אחלה כרטיס במיוחד יחסית לעובדה שקניתי אותו די בזול במבצע (כנראה הייתה סיבה למבצע הזה..) אז אם אין לזה פיתרון...נחיה - אבל אם יש פה מישהו שפתר את הבעיה איכשהו אשמח לטיפ!

פורסם

אשמח לעדכונים

פורסם
  • מחבר

הבעיה התרחבה!

אני לא יודע אם אני בפורום הנכון בנושא הזה.

עכשיו כל פעם שאני עוזב את המחשב דלוק למשך זמן מסויים והמסך נכבה (מוגדר להיכבות אחריי 15 דקות), הוא לא נדלק חזרה והמקלדת/עכבר לא מגיבים גם אחריי שאני מנתק ומחבר אותם מחדש.

[במחשב לא מוגדר מצב שינה וה-hibernate מבוטל (SSD), המחשב עצמו חדש (חודש), לפניי כמה ימים עשיתי לו שחזור לimage שנוצר מייד אחריי התקנה מחדש של windows 7, וכל הדרייברים הכי חדשים מותקנים לכל המערכת (כולל הלוח אם)]

פורסם

זו אותה הבעיה. תגדיל את זמן השינה של המסך ותשים לו שומר מסך שחור.

להבא תעשה כמוני ותיקח מוצרים של nvidia

פורסם
  • מחבר

א. לגבי כרטיסים של nvidia - תכל'ס, באמת יש איתם פחות באגים, אבל מלבד העניין הזה זה באמת כרטיס טוב! ברמת מחיר הזאת לא תמצע כרטיס עם 3gb זיכרון עם רוחב פס 384bit, ושהביצועים שלו (יחסית) כל כך קרובים לgtx 780... (הפרש של בערך 15-20%) ומבחינת גודל פיזי (בגירסה של gigabyte) יכול להיכנס בקלות לכל מארז (הגוף קירור שלו קצר יותר מהגירסאות sepphire בלפחות 1-2 ס"מ ונראה לי מעט פחות רחב)

ב. נראה לי שפתרתי את זה.

בהתחלה הסרתי את הדרייבר של המסך עצמו (היה טיפשי להתקין אותו מלכתחילה כי זה סתם דרייבר חרטה), ואז ב-device manager היה רשום פתאום שיש חיבור usb שלא מותקן, אז לאחר בדיקה של ה-hardware id ראיתי שהדרייבר הוא: Intel®_USB_3.0_eXtensible_Host_Controller_Driver, למרות שב-control panel היה רשום שהוא מותקן...

בקיצור, הסרתי-אתחלתי-התקנתי מחדש-אתחלתי שוב ואז עזבתי את המחשב לבערך שעה וחצי בדיוק באותם תנאים כמו קודם

(רק עם ה-u torrent פתוח), וכשחזרתי הוא חזר לעצמו בלי בעיות...

אני מקווה שזה באמת פתור כי אחרת אני אשתגע.

פורסם
הבעיה התרחבה!

אני לא יודע אם אני בפורום הנכון בנושא הזה.

עכשיו כל פעם שאני עוזב את המחשב דלוק למשך זמן מסויים והמסך נכבה (מוגדר להיכבות אחריי 15 דקות), הוא לא נדלק חזרה והמקלדת/עכבר לא מגיבים גם אחריי שאני מנתק ומחבר אותם מחדש.

[במחשב לא מוגדר מצב שינה וה-hibernate מבוטל (SSD), המחשב עצמו חדש (חודש), לפניי כמה ימים עשיתי לו שחזור לimage שנוצר מייד אחריי התקנה מחדש של windows 7, וכל הדרייברים הכי חדשים מותקנים לכל המערכת (כולל הלוח אם)]

הייתה לי אותה בעיה (HD 7850 של ספייר) היו ימים שלמים שלא היה קורה כלום, השארתי את המסך על NEVER TURN OFF DISPLAY

אבל זה היה קורה באתחול המערכת, לא היה לי כח להתעסק עם זה ושלחתי לאחריות, אכן הכרטיס נמצא כתקול, ממליץ לממש אחריות.

פורסם

יש לי את אותה הבעיה רק שאצלי משום מה אני מנתק לרגע את הכבל DVI מהכרטיס ומחזיר חזרה המסך נדלק וחוזר לעצמו ..אני לא יודע אם הבעיה במסך או בכרטיס ..למרות שגם המסך לאחרונה החל לעשות לי בעיות ...

מדובר ב 7950 גם כן של ג'יפהבייט ומסך 2312 של דל ..^^

פורסם
  • מחבר

הייתי רוצה לומר ש"הכרטיס הבא שלי יהיה nvidia!" אבל קניתי את הכרטיס לפניי חודש אז יקח קצת זמן עד שאני אשדרג אותו אז זה נשמע קצת פטטי כרגע... וחוץ מזה סביר להניח שהמחיר היחסית זול יפיל אותי שוב...

פורסם

לממש אחריות ניסית?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים