עבור לתוכן

הנה מפרט שבניתי לעצמי בסביבות ה-13K כולל מסך 19" LCD

Featured Replies

פורסם

אחי שמע יש לך תקציב ענק ואתה חייב להשתמש בו בחוכמה.

לדעתי זה לא נכון לחכות לרכיבים החדשים שיצאו למה הם יעלו המון המון המון כסף...

אלא אם כן אתה מחכה לעוד הוזלה ברכיבים הקיימים?

בכל מקרה אני מציע לך את המפרט הבא (לא עשיתי אותו מפורט למה אני מת לישון):

A64 3200+

הלוח של אביט שהציעו פה

R9800PRO של ספיר

CDRW של LITE ON

DVD של טושיבה

DVD-RW קח של פלקסטור הם המובילים בתחום! (חברות אחרות אני לא יודע..)

מארז האנטק שהצעת מארז מצויין, אבל אם חשוב לך חלון ואופציות לעוד מאווררים תשקול את הסופרטלנט+ספק של TT\ANTEC\ENERMAX

לגבי הרמקולים היקרים שהציעו פה, הם עולים בPCH 1850 אבל יש אותם בזיגזג ואני חושב שגם בפנדה ב1350 (!!!) הם רמקולים מצויינים שתאמין לי כל עוד סאונד חשוב לך תלך עליהם!

בנוגע לסאונד, קח אודיג'י 2 ZS או הרקולס GTXP שניהם לא יקרים יותר מדי אלו כרטיסים למשחקים, אם מוזיקה או סרטים חשובים לך במיוחד תפנה בנושא הזה לפורום אודיו.

בקשר למסך אין לי את הידע לעזור לך, אני לא ממליץ לך LCD, יקר בטירוף ואתה יכול לנצל את זה כל כך טוב על רכיבים אחרים.

זכרונות, המממםםם המבחר גדול אבל הסט של קורסייר טווינ איקס CAS2 הוא מצויין לפי מה שאני יודע.. תפנה בנושא זה לפורום זכרונות ..

קירור קח את הונוס 12 של TT שבא עם המעבד בPCH

הארדיסק קח 120GB של מקסטור בSATA עם 8 מגה באפר...

אם אתה מוכן להשקיע עוד אתה יכול לקחת עוד אחת ולחבר אותם בRAID

מקלדת... תתפלא עד כמה מקלדת ב20 ש"ח יכולה לספק אותך... קח פשוטה של מייקרוסופט לדעתי...

עכבר.. אני מניח שאתה מוציא 13K על מחשב אתה רוצה לפחות עכבר מצויין לא?

יש שתי אופציות : MX500, מושלם ללא ספק. MS VER3 עכבר מצויין אך מעט פחות מהלוג'יטק, הלוג'יטק עולה כ300 ש"ח והמייקרוסופט כ150 ש"ח, החלטה שלך.

אם אתה רוצה אלחוטי אל תחשוב על משהו פחות מהסט של הMX700 הוא מצויין רק אני מעדיף חוטים... נותן לי בטחון שהכל פועל טוב.

אבא שלי לא הסכים להקשיב לי ולקח את הסט של מייקרוסופט שהציעו לו ותאמין לי לא ראיתי עכבר אלחוטי יותר גרוע מזה.

אני בספק אם אני לא אחליט לשבור אותו יום אחד.

מישהו פה אמר לקחת מארז יותר יוקרתי, אתה יכול לקחת מארז של ת'רמלטייק, הוא יפיפה ויש לו ביצועים טובים מאוד אבל אם חשוב לך ביצועים וקירור עדיף שתלך עם האנטק או על הסופרטלנט. אבל שלא תהיה לך אשליה שת'רמלטייק הוא לא מארז טוב! פשוט הם מתעסקים בהרבה "פיצ'פקעס.."

אם שכחתי רכיב מסויים אתה מוזמן להגיד לי...

בכל אופן אל תיקח אינטל בשום אופן (ואני מדבר בתוך בעליו הגאים של 2.8C) למה הAMD מזיינים להם את התחת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים