פורסם 2004 במרץ 721 שנים אתה מתכוון איך לכוון את הגיטרה? אז כן... ומה זה נותן? אממממ... מוזיקה שלא תכאיב לך באוזניים :
פורסם 2004 במרץ 721 שנים סטאפ כולל כיוונוני טראס רוד, גובה גשר, גובה פיאקפים, כיוווני אינטונציה וכוליאני לא הייתי ממליץ לך להתחיל לבד מלעשות את זה. לך לבעל מקצוע ותבקש להיות נוכח בזמן העבודה - אם הוא לא מניאק הוא יסכיםתסתכל מה הוא עושה ואז יהיה לך קצת יותר מושג להבא
פורסם 2004 במרץ 721 שנים שלא תעיז ללכת ל"בעל מקצוע" מפני שהם לוקחים סכומים גבוהים מאוד שלא לצורךזהו תהליך מאוד פשוט שאני משער שהמורה שלך יעשה לך אותו בלי שום בעיה וגם ילמד אותך
פורסם 2004 במרץ 721 שנים בבעל מקצוע הכוונה היא לא בהכרח להרצל אלא לאחד שעשה את זה מספיק פעמים בשביל לעשות את זה טוב ולהיות בטוח במה שהוא עושה
פורסם 2004 במרץ 721 שנים מחבר תודה לכם!אבל אם מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה לבד אפילו באופן פשוט.מהסיבה הפשוטה שהאנשים שאני יכול לעשות אצלם סט-אפ הם מאוד יקרנים!
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים מצער אחי אין לי מושג! לא עכשיו ברצינות, באומרך סט אפ אתה מתכוון לגיטרה חשמלית? כי אם כן אז באמת אין לי מושג,אבל אם אתה מתכוון לגיטרה קלאסית או אקוסתית,אז אני משתמש בתוכנה ג-א-ו-נ-י-ת AUDIO PHONICS. לדעתי זו אחלה תוכנה,אתה מתקין אותה, אתה שם מיקרופון והיא אומרץ לך בכמה לכוון!
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים מצער אחי אין לי מושג! לא עכשיו ברצינות, באומרך סט אפ אתה מתכוון לגיטרה חשמלית? כי אם כן אז באמת אין לי מושג,אבל אם אתה מתכוון לגיטרה קלאסית או אקוסתית,אז אני משתמש בתוכנה ג-א-ו-נ-י-ת AUDIO PHONICS. לדעתי זו אחלה תוכנה,אתה מתקין אותה, אתה שם מיקרופון והיא אומרץ לך בכמה לכוון! חחחח LKAZEI אתה NUB אני מכוון עם השמיעה.. בלי להעליב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.