פורסם 2014 במאי 2711 שנים שלום,אני עובד בארגון קטן שבו כ40 מחשבים המחוברים לרשת. עד היום כל היוזרים היו עם יכולות של administrator.חלק מהמשתמשים מורידים ומתקינים תוכנות על דעת עצמם דבר שגורם לי להרבה צרות ומעמיד את המחשבים ברשת בסכנה.בקיצור, אני רוצה לשלול למשתמשים מסויימים את האפשרות להתקין תוכנות. זה אפשרי?
פורסם 2014 במאי 2711 שנים מחבר איך עושים זאת?עשיתי קבוצה בAD ליוזרים שאותם אני מעוניין להגביל. מפה אני תקוע ולא יודע היכן נמצאת האפשרות להגביל אותם בGPO.
פורסם 2014 במאי 2811 שנים http://www.windowsecurity.com/articles-tutorials/windows_os_security/Using-Restricted-Groups.html
פורסם 2014 במאי 2811 שנים מחבר תודה אבל לא ראיתי שם איפה ממוקם בדיוק הסקריפט שמגביל התקנות בGroup Policy
פורסם 2014 במאי 2811 שנים איזה סקריפט? ברגע שהמשתמשים הם לא בקבוצת local admin, אין להם הרשאה להתקין כלום. נערך 2014 במאי 2811 שנים על-ידי multicore
פורסם 2014 במאי 2811 שנים מחבר הבנתי, אז זה מתקשר לשאלה אחרת שיש לי,כל המשתמשים אצלנו הם בדרגת administrator. יש אפשרות להוריד את כולם בבת אחת לדרגת user חוץ מקבוצה קיימת הנקראת Admins ?
פורסם 2014 ביוני 111 שנים לא יודע איזה תוכנות ומערכות יש לך בארגון אבל הייתי ממליץ לך קודם לעשות בדיקות לפני שאתה מסיר לכולם את הלוקאל אדמין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.