פורסם 2014 במאי 2711 שנים שלום לכולם המחשב שלי עיצבן אותי לאחרונה אז פירמטתי את כונן סי והתקנתי מחדש את מערכבת ההפעלה ומאז אני לא מצליח להפעיל את רוב המשחקים שלי שיכולתי להפעיל קודם וגם משחקים חדשים שאני מוריד. אני כל פעם מקבל error 0xc00007b במקרה הזה ניסיתי להפעיל batman arkham origins ואני מקבל את ההודעה המעצבנת הזאת: ראיתי כל מיני פתרונות באינטרנט ואף אחד מהם לא עובד. ניסיתי להריץ chkdsk וזה סתם לקח כמה שעות ולא עזר בכלל, התקנתי מחדש .net framework, עידכנתי את microsoft visual C++ וניסיתי להוסיף כל מיני קבצי dll שנתנו לי שהיו אמורים לתקן את זה וכלום לא עבד. יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות? תודה רבה לעוזרים
פורסם 2014 במאי 2811 שנים שלום לכולם המחשב שלי עיצבן אותי לאחרונה אז פירמטתי את כונן סי והתקנתי מחדש את מערכבת ההפעלה ומאז אני לא מצליח להפעיל את רוב המשחקים שלי שיכולתי להפעיל קודם וגם משחקים חדשים שאני מוריד. אני כל פעם מקבל error 0xc00007b במקרה הזה ניסיתי להפעיל batman arkham origins ואני מקבל את ההודעה המעצבנת הזאת: ראיתי כל מיני פתרונות באינטרנט ואף אחד מהם לא עובד. ניסיתי להריץ chkdsk וזה סתם לקח כמה שעות ולא עזר בכלל, התקנתי מחדש .net framework, עידכנתי את microsoft visual C++ וניסיתי להוסיף כל מיני קבצי dll שנתנו לי שהיו אמורים לתקן את זה וכלום לא עבד. יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות? תודה רבה לעוזרים מצטרף לבעיה אצלי זה במשחק Watch Dogs
פורסם 2014 במאי 2811 שנים על פניו נראה שהגרסה של הווינדוס שהתקנת לא תקינה או שההתקנה לא בוצעה כמו שצריך.
פורסם 2014 במאי 2811 שנים מחבר ניסת להפעיל את המשחק כאדמינסטראטור?ניסיתי זה גם לא עזר. ובקשר לווינדווס אין לי מושג..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.