פורסם 2014 במאי 2711 שנים בזמן שאני משחק במשחקים בערך אחרי חצי שעה המחשב נכבה ומפעיל את עצמו מחדש המפרט שלי מעבד- intel core i5 661 3.33 ghz 4gb RAM כרטיס מסך- geforce gts 450 1gb הורדתי את התוכנה HWmonitor ועשיתי 2 צילומי מסך זאת התמונה הראשונה בערך אחרי 5-10 דקות ששיחקתי ב BF3 וזאת התמונה השנייה בערך דקה לפני שנכבה המחשב איזה חלק במחשב מתחמם ועושה את הבעיה??... תודה לעוזרים
פורסם 2014 במאי 2811 שנים לפי התמונות עושה רושם שהכרטיס מסך שלך מתחמם יותר מידי (82 מעלות) .גם טמפ' המעבד והדיסק הקשיח מתחילה לטפס.איזו גירסה של הכרטיס מסך יש לך? קירור רפרנס?איזה מארז יש לך וכמה מאווררים ?
פורסם 2014 במאי 2911 שנים מחבר יש לי מארז של thermaltake ויש לי 2 מאוורריםאבל עכשיו אני קונה כרטיס מסך sapphire ati radeon r9 270 2gb יכול להיות שיווצר לי מצב של צוואר בקבוק?...
פורסם 2014 במאי 2911 שנים לא יודע לגבי צוואר בקבוק עם המעבד הנוכחי והכרטיס מסך החדש, אבל אם אתה שוקל לקנות כרטיס מסך חדש כדאי לבצע ניקוי יסודי של המחשב לפני ההתקנה ולשקול הוספת מאווררים נוספים אם ניתן .כמו כן אני מאוד מקווה שאין לך ספק ג'נרי שיכול לגרום לבעיות, אם כן תשקול להחליפו בהקדם . נערך 2014 במאי 2911 שנים על-ידי dfcorp
פורסם 2014 במאי 3011 שנים לדעתי אין קשר לכרטיס מסך אחרת הדרייבר היה קורס ולא כל המחשב.פתח את המחשב ובדוק מה רשום על המדבקה שעל הספק או צלם אותה ותעלה לפה את התמונה.מקווה שאין לך שם איזה Ezcool.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.