עבור לתוכן

התייעצות לפני רכישת כרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

הוא יפעל טוב אבל אני לא יודע עד כמה טוב ובאיזו איכות תוכל לשחק משחקים.

יש לך מחשב חזק אבל לא הייתי משקיע עליו יותר והגיע הזמן להשתדרג .

כל כרטיס לדעתי שתקנה לא יוסיף לך המון והתמורה לכסף לא תשתלם.

ב 2000 שקל אתה קונה מערכת טובה מאוד מ KSP ללא כל החלקים שברשותך , או מכל מקום אחר שזה עוד 500 מהכרטיס שאמרת.

נערך על-ידי amititi

פורסם

idanmal כבר הציע לפותח הדיון ואני לא הייתי ממליץ לקנות מKSP(ולא חסר לקרוא למה) כשיש חנויות עדיפות כמו TMS/Plonter....

פורסם

ב-KSP הוא לא קונה מערכת טובה ב2000 שקלים.

760 יהיה ביזבוז עם מעבד כזה, במיוחד אם הוא לא נמצא באוברקלוק.

פותח הדיון קצת חי בסרט שיוכל להריץ את המשחק הזה ולהנות עם מעבד הקונרו החלש שלו בתדר 2.4 גיגה הרץ.

פורסם
  • מחבר

חיי בסרט אני לא עובדה שהמשחק רץ לי מעולה אמנם על LOW אבל רזולוצייה FULL HD עם כרטיס GT 430 אז תחשוב איך הוא ירוץ עם כרטיס GTX 760 עם פי 4 זיכרון יותר משל ה GT 430 הגיון פשוט ..

כמובן ה GTX 760 יפעל הרבה יותר טוב עם מעבד חדש ועדכני יותר נכון להיום אבל העיקר שיריץ את המשחק זו הכוונה שלי

והמחשב שלי נקנה ב KSP והיא חנות מאוד אמינה וזולה ולכן אני מעדיף לקנות דרכה

נערך על-ידי yuvale111

פורסם

Ksp כבר לא חנות זולה ויש חנויות הרבה יותר זולות ממנה כמו שהזיכרו מקודם ... נסה להשוות מחירים ותראה בעצמך .. ( עניין האמינות אני אפילו לא יעלה .. )

פורסם

בתגובה ל guylederer0 ביצעתי השוואה וKSP נמצאו זולים יותר, אמנם בכמה שקלים פחות אבל עדיין זולים יותר.

אם הכוונה שהכרטיס יריץ לך תמשחק אז ברור שהכרטיס שציינת יריץ לך את המשחק אבל שוב לא ברור באיזו איכות ושוב זה לא משתלם .

רד מזה. אל תשתדרג בכרטיס מסך . לך עם ההצעות שהציעו לך כאן בפורום.

נערך על-ידי amititi

פורסם
  • מחבר

איך החנויות PLONTER ו TMS ?

לפי מה שהבנתי PLONTER זה רק הזמנות נכון ? אי אפשר ללכת עצמאית ולרכוש ?

פורסם

TMS מעולים אבל על פלונטר לא שמעתי לא לטוב ולא לרע. ידוע לי שזאת חנות וותיקה.

פורסם

לTMS יש שירות איסוף והחזרה(UPS) במקרה של תקלה בכל תקופת האחריות ורק צריך לארוז את המחשב ולתת לשליח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים