עבור לתוכן

מחפש פתרון זול וחסכוני להחלפת מסך שבור לנייד

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

יש לי מחשב נייד שנקנה בקנדה, המחשב נייד עצמו מדגם MSI של GE70 2OE, מחשב נייד ברמה מאוד גבוהה, עם אחריות בחו"ל לשנתיים. המחשב נייד נפל והמסך שלו נשבר, אך עדיין אפשר לעבוד איתו על ידי חיבור מסך LCD. בעקרון אני רוצה להחליף לו מסך, כי לא נוח לעבוד איתו ככה... אז ככה המפרט שלו באתר:

http://www.msi.com/product/nb/GE70_2OE.html#overview

דיברתי עם היבואן של MSI בארץ מאחר שאין פה יבואן רישמי, אז הלכתי לחנויות מעבדה שהן מתווכות בין MSI ויש מעט כאלו, הם הציעו לי מחירים דיי יקרות לתיקון לטעמי, וחלקן אמרו שאינם יכולים לתקן את זה כי אין להם את הדגם הזה של המחשב בקיצור אין להם מאיפה להשיג חלקי חילוף שאיתם יוכלו לתקן את זה.

דבר ראשון - אז ביררתי את הנושא קצת, ואני מכיר כמה חברים שהם טכנאי מחשב, הגעתי לרעיון שיכול להוזיל את הוצאות של התיקון עצמו ולחסוך כסף, כלומר להזמין מסך להחלפה עבור מחשב נייד דרך איביי, ואז לחפש טכנאי מחשבים מעולה שיעשה לי את החלפה במחיר אישי ומוזל, כי יש לי את החלק להחלפה כבר - כל מה שהוא צריך זה לבצע החלפה ולהתקין את המסך החדש למחשב נייד שלי. האם מישהו ניסה בדרך כזה? עד כמה זה מסובך? כיצד מזהים דגם מתאים למסך ולקנות מסך איכותי ומתאים דרך איביי? אשמח לקבל עזרה בנושא...

דבר שני - האם מישהו מכם שמע על טכנאי מחשבים שעשה כבר דבר כזה, באחד הדיונים שמעתי על טכנאי מחשבים שלוקח בסביבות 150 ש"ח לתיקון והחלפת חומרה, ו-50 ש"ח לביקור ולא משנה לכמה זמן, מדובר במתן פתרונות פשוטים כמו התקנת דרייברים, ואיזה טכנאי מחשבים כדאי להזמין או חנות מעבדה טובה שתעשה לי שירות טובה, וגם מחיר סביר.

אני לא סומך על טכנאים חובבנים שיהרסו לי את המסך, יש המלצה לחנות מעבדה או טכנאי מחשבים מעולה באזור מרכז? זה גם נוח להזמין טכנאי הביתה, אבל מדובר במסך שבור כך שעדיף שאמסור אותו בחנות המעבדה או לטכנאי, מה דעתכם?

תודה לעוזרים מראש על כל עזרה, יום טוב!

פורסם

המחשב שלך בתצורה שבה המסך נמצא מאחורי גוף המחשב דבר שברוב המקרים מכריח פירוק של גוף המחשב כולו על מנת להגיע אל המסך. לא מומלץ לחובבנים. קח בחשבון שכשהטכנאי מספק את המסך הוא גם מרוויח עליו קצת בדרך כך שאם תביא לו את החלק בעצמך רוב הסיכויים שהוא יגבה חותר על העבודה. בכל מקרה - אני לא מכיר טכנאי שמכבד את עצמו שיקח פחות מ300 ש"ח על החלפת מסך פשוטה ובמקרה שלך ההחלפה היא ממש לא פשוטה, כאמור. כמה MSI רצו ממך?

פורסם

אייבורי הם היבואן של msi והאחריות צריכה להתממש דרכם.

בכל אופן נסה למצוא פה - http://www.laptopscreen.com

אתר מומלץ למסכים חלופיים ומבצע משלוח לארץ יחסית בזול.

פורסם

1. תכתוב בכמה הציעו לך לתקן.

2. אם יש לך אחריות בינ''ל תפנה ישירות ל-MSI העולמית ותראה האם האחריות תקפה בישראל.

פורסם

אין אחריות על שברים. למחשבים ספורים יש ביטוח על שברים אבל בד"כ צריך להוסיף סכום לא מבוטל בעת קניית המחשב בשביל זה.

פורסם

היה גם לאסוס בעבר על המחשבים היקרים שלהם

פורסם

קודם כל תציין מה המחיר שהציעו לך בחנויות המעבדה שהלכת אליהם... אגב ניסית את איבורי?

זה לא בעיה להזמין מסך אך קודם תתאם מראש עם טכנאי מחשבים ותראה אם הוא מסכים להצעה שלך ושניכם תסגרו מחיר להעצה סופית. אך המחיר של 150 ש"ח "לתיקון והחלפה" קצת שונה מלפרק מסך ולהרכיב חלק חלופי שזה עוד יותר מסובך ומורכב.

בנוגע להמלצה קבל אחד באזור תל-אביב, http://nst-it.co.il/

בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים