עבור לתוכן

עזרה|מפרט למחשב למשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום אני לא יודי מה צריך לרשום לפי החוקים אבל אני ירשום לכם מה אני רוצה אז בקיצור...

אני חייל ואני קונה לבד את המחשב ואני רוצה להשקיע בין 1900-2100 שיהיה מחשב טוב למשחקים אם אפשר

תודה לעוזרים

פורסם

אם אתה לא יודע אז למה שלא תקרא?

תמלא את השאלון

פורסם

הנה השאלון:תמלא אותו ונשמח להתאים לך מפרט

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימאלי?2200-2300 גג

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר למה לא

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מזדמן

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.קונטר , כדורגל , כל מיני משחקים העיקר csgo

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 הרזולוציה 1024:768 משהו כזה

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינויות גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא יש הכל

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי מחשב לפני 5 שנים אני לא יודע מה טוב בוא בשביל לשמור חוץ מהקופסא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?לא מבין בזה

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מבין בזה

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא יש לי

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.אין חנות ספציפית ואני גר באשדוד

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?חודש הבא

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?יכול להיות

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:לא

פורסם

מה המפרט המדויק הקיים שלך? יש חלקים שאולי ניתן לחסוך בחדש לקנות כרטיס מסך יותר חזק ו/או מעבד יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

כל החלקים ישנים אחי

פורסם

מארז יכול לשמש במחשב חדש במידה ותרצה.

צורב- יחסוך לך 80 ש"ח ואין הבדל אם זה ישן או חדש, כולם אותו דבר.

מפרט אבנה לך יותר מאוחר הערב

פורסם

בתוספת של כ-400 שקלים תוכל לקבל מפרט מבוסס מעבד i5:

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

1 - CM8064601483643 - Intel - i3-4150 Dual core CPU - LGA1150 - 3.5 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400...

534/523

לוחות אם - Intel LGA1150

1 - GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi...

279/273

זכרונות - DDR3 - לנייח

1 - JM1600KLH-8G - Transcend - 8GB 240-pin DIMM DDR3 PC3-12800 CL11 - Unbuffered - DDR3-1600 - 1.5V - 512Mx8 (16pcs) - Transcend Je...

354/347

כרטיסי מסך - nVidia PCIe

1 - 426018336-3095 - Gainward - Geforce GTX750 GPU - 1GB GDDR5 128 bit memory - PCI-Express 3.0 interface - 2 Slot fan cooler - DVI,...

545/534

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

1 - ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series - (ST1000DM001)...

264/259

מארזי מחשב - מארז עם ספק

1 - CI-5SS7-A400 - Cougar - Cougar Spike - 400W Antec BP-400PX - mATX...

250/245

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

1 - UCACO-AP111-GBB01 - Arctic - Alpine 11 Rev 2 cooler for intel socket LGA775,1156 - Ultra quiet 92mm PWM fan with low noise impel...

64/63

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

1 - GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black...

79/77

2369 / 2322

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

המחיר אינו כולל משלוח

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=3054

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים