עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד מחו"ל, עד 750$

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין עדיפות, ישמש אותי בשנה הבאה בלימודים.

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף FHD

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מוארת יהיה מאוד נחמד

* משקל רצוי? לא קריטי, אבל לא טנק של 4 קילו. ישמש אותי בשנה הבאה בלימודים.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי אבל שלא ימות תוך שעתיים

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה, כל השאר בונוס מבחינתי

* Bluetooth? חובה

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף כמובן SSD, אבל שלא יבוא על חשבון חוזק המחשב ואריכות ימים

* כונן אופטי? לא חובה

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי, המחשב ייקנה בארה"ב (באינטרנט וישלח לכתובת מסוימת)

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ממש לא, מה שיביא את המפרט הטוב ביותר במחיר הטוב ביותר ינצח

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) עדיף מסך מגע, 8GB זכרון, אריכות ימים

אהלן,

האם קיימת חיה שעונה לדרישות הנ"ל במחיר של עד 750$ באחד מאתרי הקניות בארה"ב? אם יש איזה משהו ב-800 שזה MUST ואם אני מוותר אני מפספס, אל תתביישו להציע. אבל 800 זה באמת לימיט עליון.

תודה מראש

פורסם

זה קריטי שתגיד איזה גודל מסך אתה מעדיף.. זה משפיע מאוד על המחירים.

בכל מקרה, אני קניתי לא מזמן לפטופ בארה"ב מ DELL OUTLET.

יצא לי מאוד משתלם. http://www.dell.com/learn/us/en/22/campaigns/outlet

פורסם
  • מחבר

או 14" או 15.6"

פורסם

יש עכשיו מבצע ב DELL OUTLET לימים הקרובים. אם תזמין עוד היום תקבל 25% הנחה, 20% מחר ו15% מחרתיים.

http://www.dell.com/learn/us/en/28/campaigns/dell_outlet_business_sale?c=us&l=en&s=dfb&dgc=EM&cid=278347&lid=5256402

לי יש DELL LATITUDE 6440 שזה גודל 14", מהחנות הנ"ל ואני מאוד מרוצה. תעיין ב6440 או בדגם ה15" המקביל 6540. אתה יכול לבחור שם OUTLET NEW ואז המחשב חדש לגמרי בלי שנגעו בו (זה אומר שמישהו הזמין והחזיר בגלל טעות בהזמנה או שהתחרט אבל הקופסא של המחשב עדיין לא נפתחה).

אין מה לפחד מהזמנה משם.. כל המחשבים שם מגיעים עם אחריות 3 שנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים