עבור לתוכן

בקשה לבניית מפרט לגיימינג עד 5.5K

Featured Replies

פורסם
ומאיפה הביטחון שה-770 יספיק לעוד שלוש שנים?

כבר היום יש משחקים שהוא מתקשה בהם עם פילטרים והגדרות גבוהות.

עדיף לקחת כרטיס חזק יותר כבר עכשיו עם כמות גדולה יותר של זיכרון גרפי.

משמועות שרצות ברשת לגבי המשחק watch dogs שדלף, הוא לא הולך להיות קליל מבחינת ניצול הזיכרון הגרפי, כמו כן גם משחקי העתיד.

מכיוון שעד עכשיו משחקים לא רע גם על כרטיסים כמו 460 ו 550TI, זאת השארה שלי לפי ניסיון העבר.

פילטרים והגדרות גבוהות זה טוב ויפה אבל יש מגבלות תקציב, ובעיקר העיניין שהמחשב מיועד ל 3 שנים בערך.

בכלל לדעתי עדיף לפותח הדיון ללכת על Radeon R9 290 גם ביגלל ה 4 גיגה זיכרון וגם ביגלל המחיר.

וכן לא חייב SSD עכשיו, אפשר להשלים אותו אחר כך.

פורסם
  • מחבר
מכיוון שעד עכשיו משחקים לא רע גם על כרטיסים כמו 460 ו 550TI, זאת השארה שלי לפי ניסיון העבר.

פילטרים והגדרות גבוהות זה טוב ויפה אבל יש מגבלות תקציב, ובעיקר העניין שהמחשב מיועד ל 3 שנים בערך.

בכלל לדעתי עדיף לפותח הדיון ללכת על Radeon R9 290 גם בגלל ה 4 גיגה זיכרון וגם בגלל המחיר.

וכן לא חייב SSD עכשיו, אפשר להשלים אותו אחר כך.

ראיתי השוואות בין ה290 ל780 ובהרבה מצבים ה780 היה יותר טוב גם מבחינת ביצועים, צריכת חשמל, וחום...

וגם ה780 יש לו יותר טכנולוגיות כמו PHYSIX והוא "תומך" ביותר משחקים. וכמה זה קריטי 3GB או 4GB אני גם ככה לא משחק

ברזולוציות מטורפות?!

נערך על-ידי ultraircraft1

פורסם

ראיתי השוואות בין ה290 ל780 ובהרבה מצבים ה780 היה יותר טוב גם מבחינת ביצועים, צריכת חשמל, וחום...

פה אתה לא בדיוק צודק. מבחינת טמפרטורת פעולה ה 290 עדיף במעט וגם בביצועים במשחקים זה לכאן ולכאן, בהרבה מהם ה 290 עדיף. זה בכל מקרה לא הבדל משמעותי.

בסופו של דבר זאת שאלה של עלות מול תועלת, הבחירה בידך.

פורסם
  • מחבר

תוכל לתת לי דגם ספציפי של ה290?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים