פורסם 2014 במאי 2211 שנים היי לכולם,יש לי כרטיס מסך של sapphire hd 7770 וקניתי אותו לפני שנה בדיוק. הכל היה בסדר עד שלפני חצי שנה בערך התחילו פתאום להופיע מסכים בצבעים שונים, לפעמים כחול, לפעמים שחור אבל כולם עם פסים לרוחב. שמתי לב שכאשר אני מפעיל סרטון כלשהו, אז זה קורה. זה לא קורה תמיד במיידית איך שאני פותח סרטון, אחרי שימוש של כמה שעות במחשב ואז, אז זה קורה. כשהוצאתי את הכרטיס מסך אז לא היה אפילו פעם אחת המסכים האלה, כלומר זה 100% קשור אליו. יכול להיות ש adobe flash player מעמיס עליו ובגלל זה זה קורה? אשמח לעזרה.תודה.
פורסם 2014 במאי 2311 שנים מחבר תבדוק טמפרטורת כרטיס מסך במנוחה וכשאתה מעמיס עליו.צדקת, מדדתי במהלך היום את הטמפרטורה, והיא הייתה 34 ו 32 כשהמחשב עבד רגיל.כשהטמפרטורה הגיעה ל 38 המחשב כבר עשה את הבעיות.מה צריך לעשות בנידון?
פורסם 2014 במאי 2811 שנים נשמע כמו כרטיס תקול וכדאי לממש אחריות, אבל בשביל להיות בטוח הייתי בודק את הכרטיס במחשב אחר
פורסם 2014 במאי 2811 שנים טמפרטורה של 30-40 מעלות זה נשמע סביר והגיוני לגמרי ...האם התקנת את הדריבר האחרון מAMD ?תעשה בדיקת מאמץ עם התוכנה OCCT ותנטר טמפרטורותאיזה ספק יש לך ( דגם מלא )
פורסם 2014 במאי 2911 שנים מחבר נשמע כמו כרטיס תקול וכדאי לממש אחריות, אבל בשביל להיות בטוח הייתי בודק את הכרטיס במחשב אחרניסיתי לבדוק את הכרטיס במחשבים אחרים וזה גם ככה.ניסיתי לממש פעמים את האחריות אבל KSP מסרבים כי הם אומרים שהוא תקין.טמפרטורה של 30-40 מעלות זה נשמע סביר והגיוני לגמרי ...האם התקנת את הדריבר האחרון מAMD ?תעשה בדיקת מאמץ עם התוכנה OCCT ותנטר טמפרטורותאיזה ספק יש לך ( דגם מלא )כן הדרייברים שלי מעודכנים, התקנתי על ווינדוס 7, ווינדוס 8 ובכולם אותו דבר.הספק שלי הוא seasonic ss500et
פורסם 2014 במאי 2911 שנים תבקש מ ksp לבדוק שוב ותסביר להם איך אפשר להגיע לתקלהיש תקלות שלוקח זמן לעלות עליהן ולא רואים אותן במיידי, צריך להסביר להם ואולי אף להראות להם
פורסם 2014 במאי 2911 שנים אכן נשמע כמו כרטיס תקול תממש אחריותהעניין עם Ksp שצריך לעמוד על שלך בלי סיפורים והנפצות... מאד ממליץ לך לצלם בסירטון ( בסמארטפון ) את הבעיה ולהראות שהכרטיס מחובר למחשב שבדקת + להראות את אותו סירטון על מחשב אחר וככה יש לך הוכחה ברורה שמשהו לא תקין בכרטיס ואתה מחזיר אותו ולא רוצה לקבל אותו בחזרה ...ממשיכים בתירוצים שלהם? תאיים עליהם עם תביעה ואם זה לא עוזר תפנה לספק ישירות ותגיד שהחנות שקנית את המוצר שלהם לא מוכנה לכבד מימוש אחריות
פורסם 2014 במאי 2911 שנים מחבר אכן נשמע כמו כרטיס תקול תממש אחריותהעניין עם Ksp שצריך לעמוד על שלך בלי סיפורים והנפצות... מאד ממליץ לך לצלם בסירטון ( בסמארטפון ) את הבעיה ולהראות שהכרטיס מחובר למחשב שבדקת + להראות את אותו סירטון על מחשב אחר וככה יש לך הוכחה ברורה שמשהו לא תקין בכרטיס ואתה מחזיר אותו ולא רוצה לקבל אותו בחזרה ...ממשיכים בתירוצים שלהם? תאיים עליהם עם תביעה ואם זה לא עוזר תפנה לספק ישירות ותגיד שהחנות שקנית את המוצר שלהם לא מוכנה לכבד מימוש אחריותאין לי כוח עכשיו לכל הסיפור הזה, מקווה שיחנקו עם הסחורה המכוערת שלהם.המליצו לי על שני כרטיסי מסך, האם אתה יכול להמליץ לי מה יותר כדאי?http://www.tms.co.il/product/11557http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=426018336-3088או אם אף אחד מהם אשמח לעוד הצעות.
פורסם 2014 במאי 3011 שנים מחבר תן אותו למישהו שכן יש לו כוח להתעסק עם KSPאני מוכן למכור אותו למי שרוצה.
פורסם 2014 במאי 3011 שנים אתה מוכן לוותר עליו, לא לממש אחריות ולשים בצדמה ההבדל בין זה לבין לתת בחינם למישהו שכן יעשה עם זה משהו, בלי שום תמורה
פורסם 2014 במאי 3011 שנים מחבר אתה מוכן לוותר עליו, לא לממש אחריות ולשים בצדמה ההבדל בין זה לבין לתת בחינם למישהו שכן יעשה עם זה משהו, בלי שום תמורה כי החראות האלה לוקחים אותו לשבוע "תיקון" ואני נשאר בלי משחקים ובלי שום דבר, ואז הם אומרים לי שהוא תקין. כמה זמן אני עוד ארדוף אחריהם?? מה אני יכול לעשות?? מי יקנה אותו אם עכשיו כולם יודעים שיש לו בעיה?אולי תתחמן איזה "חבר".. אני מעדיף לא לתחמן, זה לא יפה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.