עבור לתוכן

המלצה למקלדת לגיימנינג/כתיבה

Featured Replies

פורסם

קניתי לאחרונה מחשב די חזק אבל מצד שני אני עדיין תקוע עם Logitech K200 בתור המקלדת שלי. לא שזו מקלדת רעה אבל אני מחפש אחת חדשה.

אני רוצה להוציא במקסימום 200-300 ש"ח ומעדיף לקנות בארץ באיזור הקריות.

לגבי כל מני פיצ'רים אני די תלוי הרבה במקשי מדיה, וזה משהו שאני די מחפש במקלדת, גם אם הם יהיו בילד אין באיזור של המקשי insert page up וכל אלה או על הF Keys (כמו למשל בCM Storm Trigger).

חוץ מזה אני אעדיף מקלדת מוארת (אם מוארת אז אם אפשר בכחול אם היא לא RGB Back-lit), אם אפשר שיהיו מקשי macro (עד עכשיו הSidewinder X4 הייתה אצלי על הכוונת אבל אני לא מוצא אותה בארץ ולהזמין מאיביי זה סיבוך כי באלו שמצאתי מחיר המשלוח לבד יותר יקר מהמחיר של המקלדת), אבל שני אלה לא ממש חובה בשבילי ואני מעדיף יותר אם יהיו במקלדת מקשי מדיה מאשר Macro או לדים. לגבי מכאנית/לא מכאנית לא ממש משנה לי, אני מניח שאני לא אמצא מקלדת מכאנית טובה במחירים שאני מחפש אבל התקציב שלי מאוד מוגבל כרגע. לגבי סוויטצ'ים אני לא ניסיתי אף פעם מקלדת מכאנית אבל לפי המלצות של חברים הציעו לי לקחת אחת עם סוויטצ' או חום או אדום, בכל מקרה המקלדת תהיה לרוב לגיימינג (BF3/Blacklight: Retribution וWatch Dogs כשיהיה לי תקציב לזה) ולכתיבה.

תודה מראש.

פורסם

לדעתי תבדוק איזה סוויצ'ים אתה מעדיף, בעיקרון לכתיבה עדיף כחול ולגיימינג עדיף אדום.

יש ריכוז מידע שSplashy ריכזה בדיוק בשביל מצבים כאלה.

חום לא נכנס בתקציב שלך בחיים, אם אין לך בעיה עם רעש תלך על סוויצ'ים כחולים ואם יש לך אז תיקח שחורים או אדומים.

אני משתמש בCMstorm trigger עם סוויצ'ים שחורים ואני די נהנה מהמקלדת, זאת המקלדת המכאנית הראשונה שלי ואני מאוד מרוצה ממנה.

שווה להשקיע עוד קצת בשביל זה.

לגבי מקלדת מוארת, בתכלס זה די גימיק, זה נחמד ומוסיף לעיצוב אבל זה לא באמת עוזר או משפר את חווית ההקלדה,

יש לך את הG105 ב290 בKSP אבל אני חושב שזה בזבוז כסף, כי יש לך את הtrigger עם סוויצ'ים שחורים ב9 שקלים יותר ומקלדת עם איכות בנייה טובה יותר.

פורסם
  • מחבר
לדעתי תבדוק איזה סוויצ'ים אתה מעדיף, בעיקרון לכתיבה עדיף כחול ולגיימינג עדיף אדום.

יש ריכוז מידע שSplashy ריכזה בדיוק בשביל מצבים כאלה.

חום לא נכנס בתקציב שלך בחיים, אם אין לך בעיה עם רעש תלך על סוויצ'ים כחולים ואם יש לך אז תיקח שחורים או אדומים.

אני משתמש בCMstorm trigger עם סוויצ'ים שחורים ואני די נהנה מהמקלדת, זאת המקלדת המכאנית הראשונה שלי ואני מאוד מרוצה ממנה.

שווה להשקיע עוד קצת בשביל זה.

לגבי מקלדת מוארת, בתכלס זה די גימיק, זה נחמד ומוסיף לעיצוב אבל זה לא באמת עוזר או משפר את חווית ההקלדה,

יש לך את הG105 ב290 בKSP אבל אני חושב שזה בזבוז כסף, כי יש לך את הtrigger עם סוויצ'ים שחורים ב9 שקלים יותר ומקלדת עם איכות בנייה טובה יותר.

ה-CM Storm נשמע סבבה, אני אלך לבדוק אצל חברים שלי לגבי סוויטצ'ים אחרים. אני יודע שכל הגימיקים הם לא נחוצים ואני מסכים שהאורות וכל זה לא נחוץ, אבל מצד שני אני יודע שאני הולך ב100% להשתמש במקשי מדיה וגם במקשי מאקרו במשחקי RPG, אולי אפילו בCiv 5.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים