עבור לתוכן

שלום לכולם המלצה לאוזניות שעומדות בקריטריונים

Featured Replies

פורסם

הסכום שאני מוכן להשקיע באיזור ה200 שקל

השימוש שלהם נעשה בעיקר בבית מול המחשב (בזמן לימודים-מה שמושך אותי יותר לאוזניות אטומות -הדירה שלי רועשת)

וריצות /חדר כושר (לפי מה שקראתי בפורום יש אנשים שמתעקשים על אטימות למים בגלל זיעה ו/או כאלה עם תופסני אוזן) .

אני לא מבין כל כך בנושא אבל הסתדרתי מצויין עם האוזניות הפשוטות שהיו לי לריצות ולחד''כ עד היום.

אשמח לקבל המלצות אין חשיבות לקניה בארץ/חו''ל.

דגמים שכרגע התעניינתי בהם הם ה klipsch reference R6 ,sennheiser cx300 ii/cx400/cx500

תודה רבה

פורסם

cx זו סדרה טובה, את ה

klipsch לא שמעתי.

אני רואה שאתה מכוון לאוזניות הנכנסות לתוך האוזן, יענו IEM.

פשוט תמצא חנות שמאפשרת לנסות ותנסה בעצמך (לא אמרתי שזה פשוט למצוא חנות כזו)

באופן עקרוני, שוב, אני אהבתי את הcx שהיו לי, גם ה300 וגם ה400. סאונד נחמד, בסים מורגשים ובידוד טוב מהסביבה.

אם יש לך איזה כמה שעות פנויות, תתחיל לחפור כאן:

http://www.head-fi.org/t/478568/multi-iem-review-316-iems-compared-tdk-ba200-added-05-26-14-p-901

(אל תבהל, זה מסודר לפי רמות מחיר אז באיזשהו שלב תגיע לדברים יקרים מדי ולא תצתרך להמשיך, אתה לא צריך לקרוא הכל עד הסוף)

פורסם

לדעתי מותחות טיפה את התקציב, אבל בהחלט נשמע כמו אופציה מעניינת מאוד.

לי אישית יש את ה VSonic GR07 הדגם היותר "משוכלל" שעולה כמעט פי 3. בכללי הן אחלה אוזניות

אבל

השגתי אטימה טובה רק עם ה-foam tips שלהם. כל הסיליקונים האחרים של האוזניות שלי יוצאים מהאוזן אחרי חצי דקה ואיתם עף החוצה כל הבאס מהסאונד.

לא הייתה לי בעיה כזו עם הCX.

באיזשהו שלב הFoam tips התחילו להתפרק מהאוזניות ולהשאר בתוך האוזן, כלומר - התבלו ולא ניתן להשתמש בהם יותר. אני צריך להזמין חדשים כאלה בebay

שעולים בסביבות ה20 דולר לפני משלוח. תודה שזו התעסקות. כרגע הן יושבות לי בתיק בזמן שאני משתמש בkoss portapro הישנות שלי ששם אני יכול לקבל סאונד נורמלי בלי לעצור כל דקה ולדחוף את האוזניות חזרה לאוזן.

אם לפותח הדיון אין בעיה שיהיו לו "בעיות" כאלה אז סבבה.

אי אפשר להגיד בוודאות שגם יהיו לו בעיות כאלה, אבל זו אופציה...

פורסם

גם לי יש את הgr07BE, בהתחלה חוויתי קצת קשיים עד שהבנתי שאני פשוט לא מכניס אותם נכון לאוזן (IEM ראשונות שלי) ואחרי כמה ימים של משחק כל הבעיות נעלמו.

לרוב האנשים אין את הבעיות האלה אחרת הייתי יודע מיזה וגם לא קונה אותם, חרשתי את הרשת לפני שרכשתי אותם ואני יכול להגיד בוודאות שב300+ עמודים שיש בהד פיי, בודדות התלונות על נוחות.

דווקא לvsonic אמור להיות יתרון עצום בתחום הנוחות על אוזניות IE אחרות בגלל שיש להם ציר וגם מבחר ממש גדול של טיפים..

מה שכן עניין הטיפים זה מאוד אינדבידואלי ומה שמתאים לאחד לא בהכרח מתאים לאחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים